• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری سیدی های فرایند پاسخ کنکور پژوهندگان (همراه با فاکتور خرید)

shoeib35

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و گرامی
من پکیجهای دروس تخصصی کنکور تجربی پژوهندگان راه دانش رو دارم و 40 درصد زیر قیمت میفروشم
پکیج ها مربوط به برج 6 سال 1392 هست و با تغییرات کتاب هماهنگ بوده (تقاضا دارم خودتون هم بررسی کنید که با تغییرات هماهنگ باشد یعنی کتاب های سال 92 تا 94 تغییری نکرده باشد)
پکیج ها مریوط به دروس
-زیست -بدون کتاب
-ریاضی-همراه با کتاب
- فیزیک-همراه با کتاب
-شیمی-همراه با کتاب
و مبحث آرایه ها و زبان فارسی هم است
عربی کنکور ونوس به همراه کتاب هم است

نام پکیج ها فیلم های آموزشی فرایند پاسخ هست
پکیج ها به صورت تکی هم به فروش میرسد اما در صورت خرید تمام پکیج ها با هم تخفیف بیشتری شامل خریدار میشود و به علاوه مبحث آرایه ها و زبان فارسی و همچنین عربی ونوس هم به عنوان هدیه به خریدار میدهم
شما میتونید با سایت پژوهندگان راه دانش مراجعه کنید و قیمت ها را ببینید البته از قیمت های بالا اون نترسید من چیزی تقریبا نصف اون ها رو به شما میدم و محصول من اورجینال و اصل هست و فاکتور هم در صورت خرید تمام پکیج ها براتون ارسال میکنم
توجه: من یک هفته ضمانت میکنم اگر محصول رو نخواستید یا مشکلی داشت پس بگیرم بدون هیچ چون و چرایی اما هزینه پست در صورت پس فرستادن بر عهده شما میشود هم هزینه ارسال و هم برگشت اما اگر خواستید هزینه ارسال رو بر عهده من میباشد.
به امید موفقیت شما دوست عزیز در کنکور 95
باید خدمتتون عرض کنم که گر چه من به دلیل نباز مالی دارم پکیج ها رو میفروشم اما مطمعن باشید مهمترین چیز برای من در معامله اخلاق و صداقت هست وقصد قالب کردن و فریب کسی رو ندارم به همین دلیل یک هفته رو ضمانت بازگشت در صورت نارضایتی از محصول رو به شما دوست خوبم میدهم .
شماره تماس من :09336369199
ایمیل: [email protected]

بالا