m_h_khodadadi68
Registered User
بسته شد
Last edited:
شماره شبا پخ شد
پس از اطمینان از واریز وجه در اولین روز کاری پست می گردد
همشهری میخوام یه دونه (بفرست قائمشهر).چطوری میفرستی؟
فقط یه چیزی،تو توضیحات فراسو حرفی از MKV نزده،مطمئنی پخش میکنه با زیر نویس؟
کلاً ایکس ویژنه چیش سر تره که گرونتره؟
قابل توجه دوستانی که شک دارن که البته بهشون حق میدم .کابل دارم اتفاقاً خودم یدونه بلا استفاده 3 متری
آنتن دهیشون چه فرقی دارن؟
تو خودشون آنتن هم موجوده؟
در چه سطحی باید آنتن واسش خریداری بشه؟
(من از این یو اس بی ها که تست کردم با آنتن خودش موفق نشدم بگیرم تو محدوده خودمون.Kworld هم بود)
با این توصیفات،از کابل که بگذریم،تو قدرت و ماندگاریشون چه فرقایی هست؟(کیفیت ساخت رو میگم)
گارانتیشون چند سالست؟
بعد یه چیزی،با توجه به سایت لاوان چند مدل 212 و 215 هست.اینا که شما گذاشتی کدومان دقیقا؟
My Lavan | Video | DVB-T
راستی جناب خدادادی،چندتا از دوستان به بنده پخ میزنن و میگن که شما خرید و فروش نداشتین و حتماً هم بعد از واریز ارسال میکنین،من بهشون گفتم(با مدرک) که ایشون نماینده لاوان هستن
علی ای حال واسه اطمینان سازی بیشتر من پیشنهادی دارم،تو سایت خودتون یه پیج بسازید و یه متنی بنویسید در مورد PT که نشان دهنده این باشه که سایت در اختیار شماس (لینکش رو تو خود سایتتون نذارید) و لینکش رو اینجا واسه دوستان بذارید
فک کنم راه مناسبی باشه
شدیداً تایید می شودیه پیشنهاد دوستانه به تمام عزیزان دارم . تو معاملاتتون با کاربرایی که تو بازارچه امتیاز ندارن خیلی احتیاط کنین تا موردی که برا من پیش اومد واسه شما هم پیش نیاد.
موفق باشید.
از طریق پایا براتون واریز کردم، با سپاس از شما
آقا این مبلغ هنوز نیامده تو حساب ما
دوست عزیز با تماسی که با بانک داشتم، ظاهرا به خاطر تعطیلات ممکنه یه کم دیرتر به حسابتون ارسال بشه.
تصویر انتقال وجه رو براتون فرستادم.
شنبه دیگه انشاءالله تو حسابتونه.
بنده یه گیرندهٔ X.Vision 343 خریدم.
منتظر دریافت هستم.
ممنون