• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری: گالکسی اس ۳ - دوهفته کارکرده - واقعا در حد آکبند

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستای عزیز

گوشی فروخته شد.

برند و مدل گوشي, تبلت, آيپاد :
Samsung Galaxy S III I9300 16G
گوشی روت شده .

وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي :
گوشی 15 روزه خریداره شده و کاملا تمیز و بدون خط و خش و ضربه خوردگی هست.
( فقط پشت گوشی یه جزیی خط افتادگی مویی هست که نمیشه گفت خط افتادگی شاید ساییدگی و مات شدگی بگیم بهتره. موردی که اکثر اس3 ها این مشکل رو داردن. این مورد اصلا دیده نمیشه و برا دیدنش باید گوشی رو تو نور خورشید با زاویه ای خاص نگاه کنیم که مشخص بشه. از اول خواستم بگم که مدیون خریدار نشم. )

عکس از گوشي :
s1.jpg
s2.jpg
s3.jpg
s4.jpg
s5.jpg
s6.jpg
s7.jpg
s8.jpg
s9.jpg

توضيحات تکميلي کالا :
گوشی تاریخ 91/12/26 خریداری شده و کاملا تمیز و بدون خط و خش هست. اون مورد که هم نوشتم اصلا دیده نمیشه، خودم ذکر کردم که مدیون خریدار نشم. هندزفری اصلا باز نشده و کلیه لوازم همراه گوشی تمیز و مرتب هستن. گوشی قبلیم سری وان بود و محیط سنس پلاس واقعا خیلی جذاب و عالی بود، محیط تاچ وایز سامسونگ یجورایی تو ذوقم زد و نیتم فروش این گوشی و آماده شدن برا خرید گوشی وان هست.

قيمت پايه / ثابت :
با توجه به قیمت آکبند گوشی از سایت آل دیجیتال که قیمت هاش نسبت به دیجی کالا هم پایین تره 1.715.000 تومان هست. لینک قیمت فروش آکبند در سایت آل دیجیتال
برا همین و با توجه به این که گوشی فقط 15 روز هست خریداری شده،
گوشی فروخته شد.

شرايط فروش و تحويل کالا:
فروش حضوری در ارومیه – فروش غیر حضوری: ارسال گوشی به خریدار از طریق پست بعداز واریز وجه (هزینه ی پست به عهده ی خریدار هست) .

از دوستان عزیز خواهشمندم که در مورد قیمت کارشناسی نکنند،
اگه قیمت رو بالا میبینند قیمت پیشنهادی خودشونو برام پ.خ کنند و خواهشا تاپیک رو به هم نریزن.
اگر هم کسی با قیمت کمتری جایه دیگه ای سراغ داره، هیچ اصراری بر خرید این گوشی نیست، بنده خوشحال میشم که دوستان با هزینه ی کمتر گوشی بهتری خریداری کنن (!!!) ، پس اگه گوشی مناسبتری هست اونو خریداری کنید. در غیراینصورت برخلاف میل باطنی پست گزارش میشه.

============================================================================================

گوشی به دوست عزیز آقای میهن دوست با نام کاربری hadiiiiiiiii فروخته شده.
امروز 92/01/06 ساعت 10:31 گوشی از طریق پست پیشتاز بهشون ارسال گردید. :heart:

============================================================================================

Last edited:

hadiiiiiiiii

Registered User
لایک‌ها
162
با سلام به دوست خوبم و بقیه دوستان
گوشی پنج شنبه به دستم رسید ولی چون به نت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر نظر بدم.
گوشی کاملا مطابق گفته هاشون هست.به شدت هم انسان امین-درستکار و قابل اعتمادی هستند.
بازم از ایشون تشکر میکنم.ایشالا خیر از زندگی ببینن.

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوست خوبم و بقیه دوستان
گوشی پنج شنبه به دستم رسید ولی چون به نت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر نظر بدم.
گوشی کاملا مطابق گفته هاشون هست.به شدت هم انسان امین-درستکار و قابل اعتمادی هستند.
بازم از ایشون تشکر میکنم.ایشالا خیر از زندگی ببینن.

سلام دوست عزیز.
خواهش میکنم، بنده نهایت سعی ام رو کردم که به عنوان یک فروشنده وظیفه ام رو به بهترین شکل انجام بدم.
خیلی خوشحالم که از گوشی رضایت کامل رو دارید.
امیدوارم که خبرای خوش بشنوید باهاش و همیشه تو زندگی موفق و سلامت باشید.

بالا