afshin.khan
Registered User
نوع : گلکسی تب P1010 WIFI رنگ: نمیدونم دقیقا بگو سفید یا سیاه چون فقط دربش سفیده گارانتی (بیمه ): یه دفترچه داره تو کارتن فکر کنم گارانتی اینترنشنال باشه توضیح: تب کاملا سالمه بدون کوچکترین ضربه و خطو خش با لوازم فابریک کارتنش 16گیگ و ساخت کره هست 7 اینچ فقط یه مشکلی داره اونم اینه که تبلت به حالت استند بای که میره وقتی دکمه پاورو میزنی که قفلشو باز کنی با زدن دکمه پاور ریستارت میشه رامشم عوض کردم به اخرین ورژن رسمی 2.3.6 اما اگه با تب کارکنی عمرا ریست بشه یا اگه موزیک گوش کنی تا 1ماه هم موزیک گوش کنی ریست نمیشه فقط این مشکل در حالت اسلیپ هست که میتونید کلا خواموشش کنید اگه ازش استفاده نمیکنید چون سیمکارت خور نیست روشن باشه علت فروش: به خاطر این موضوع که ریست میشه نیست که میفروشم چون تا زمانی که باهاش کار کنم مشکلی نداره وقطی هم که لازمش ندارم خواموشش میکنم فقط مشکلم نیاز مالی هست معاوضه: خیر قیمت پایه: به خاطر فروش فوری 400+هزینه پست که به عهده خریداره لطفا یه خورده در دادن قیمت انصاف را رعایت کنید چون تو این وضع بازار قیمت منصفانه هست اسپم هم ازاد هست من همشو اپ حساب میکنم محل فروش : کرمانشاه حضوری بقیه هم وطنها هم ارسال بعد از واریز عکس : ببخشید دوربین با کیفیت نداشتم ولی خوب از نبودنش بهتره
فایل های ضمیمه
Last edited: