• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری HTC one x 32g در حد نو..تضمینی..تایوان سفارش خاورمیانه..حراج واقعی

موبایل آپاچی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حراج حراج

فروش فوری HTC one x 32g در حد نو..تضمینی..تایوان سفارش خاورمیانه

سلام دوستان..گوشی کاملا سالم و تضمینی بدون هیچگونه مشکل زردی و Wi-fi و در سطح المپیک

فروشش هم فقط به خاطر اینه که گوشی خیلی خوب note 2 گیرم اومده با قیمت باور نکردنی...میخوام بخرمش

وسایل گوشی کامل هست و یک عدد گارد محافظ ژله ای مارک Roben نیز داره

گوشی حدود 5 ماه کار کرده و تمیز و بدون خش هست(فقط یه خش بسیار ریز اونم پشت قاب بالای مارک htc هست که فقط با فلش معلومه).......به خدا هر چی تعریف کنم ازش کمه

قیمت پایه هم 1200 میزارم ...;)

در ضمن اصلا قصد تعویض ندارم....لطفا پیشنهاد ندید

به بالاترین قیمت می فروشم ولی........
چون گوشی خوش قیمتی گیرم اومده خوش قیمت هم میدم بره...:p
2.jpg4.jpg

40219527458322003379.jpg
3.jpg

boy01

Registered User
لایک‌ها
4
120 خریدارم
کدووم شهرید

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
منم 1.200 فردا صبح واریز و ارسال میخوام...

mego

Registered User
لایک‌ها
255

sajad1366

Registered User
لایک‌ها
122
واریز کن داداش فقط مواظب باش که باز فردا سر از روابط عمومی در نیاری.از ما گفتن بود.

قصدجسارت ندارم به دوستمون ولی این آقاامتیازی نداره و کاربرجدیده،برچه اساسی۱۲۰۰فردامیریزی؟البته شایدفروشنده ی محترم ازهمه صالحترباشن.مرغتو بپا،همسایتودزدنکن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
واریز کن داداش فقط مواظب باش که باز فردا سر از روابط عمومی در نیاری.از ما گفتن بود.
خب همینجوری نمیریزم که عزیز من،اینجا میگم واریز تا بدونه خریدار واقعی هستم!:دی
در مرحله ی عمل چندین شرط داره!:)

موبایل آپاچی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.داداش پایه خریدارم البته بعداز اعتمادسازی.09397540230 یاعلی

سلام دوست عزیزشماره تماس مغازه رو برات پ.خ. می کنم..اما قیمت پایه رو زدم این قیمت ولی به قیمت بالاتر...درسته خوب میدم ولی مزایده هست یه ذره هم شما شرایط رو درک کنید قیمت پایه فقط برای شروع مزایده هست.

سلام .
1220 خریدارم . کدوم شهر هستید .
با توجه به سابقتون ابتدا ارسال و سپس واریز اگه ممکن باشه برات کمی بالاتر هم ممکنه بخرم .

سلام..مزایده رو تازه شروع کردیم...منتظر قیمت دوستان هم هستیم..ارسال هم میکنیم ولی اول حداقل دو سوم از گوشی رو باید واریز کنید داداش اونم اگه قرار به فروش به شما شد...بعد از تحویل گوشی هم مابقی رو...موفق باشید

منم 1.200 فردا صبح واریز و ارسال میخوام...

این شروع مزایده هست ...دوستان قیمت رو دادم که به بهترین خریدار بفروشم...

خریداران واقعی میتوانند شماره خود به همراه قیمت خرید را به صورت پ.خ ارسال کنند تا جهت تماس با ایشان و جلب اعتماد سازی به آنها شرایط فروش صورت گیرد...

بنده از شهر جهرم --شیراز هستم

قصدجسارت ندارم به دوستمون ولی این آقاامتیازی نداره و کاربرجدیده،برچه اساسی۱۲۰۰فردامیریزی؟البته شایدفروشنده ی محترم ازهمه صالحترباشن.مرغتو بپا،همسایتودزدنکن

ممنون دوست عزیز شما درست میگید..ولی من به خریداران واقعی شماره تماس مغازه و شماره تماس میدم و تمام هماهنگی ها رو باهاشون انجام میدم..درسته کاربر جدید در این سایت هستم وولی مشخصات و اعتبارم در دیگر سایت ها هست..:cool:

قیمت آخر تا الان 1230 بوده....عجله ندارم ولی تا سه شنبه وقت میزارم بعدش به بالاترین قیمت میفروشمش....

Last edited:

xbox68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قیمت عالی هستش

موبایل آپاچی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام...دوست عزیز مثل سایر دوستان لطفا پ . خ بدید و شمارتون رو هم اعلام فرمایید تا قیمت آخر و باقی مسائل به حضورتان اعلام گردد.

قیمت عالی هستش

ممنون عزیز...لطف داری...واقعا تعریف نباشه قیمتش حرف نداره ..فقط می خوام گوشی رو بدم بره

بازم لطف داری:blush:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ميتونيد از واسطه ي معتبر استفاده كنيد كه خيال خريدار راحت باشه جنس شما هم سريعتر فروش بره ...

saint.somy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1280میخوام....البته مشهد هستم ...اگر واسطه ای اینجا دارید گوشی و براش بفرستید من پول و تحویلش میدم یا همزمان با دریافت گوشی به حسابتون میریزم

اکبر مشتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1280میخوام....البته مشهد هستم ...اگر واسطه ای اینجا دارید گوشی و براش بفرستید من پول و تحویلش میدم یا همزمان با دریافت گوشی به حسابتون میریزم
داش ایشالا چرخش برات بچرخه

srfarzaneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکی می خره مبارکش باشه. منم هفته پیش با واسطه همین گوشی رو از یکی از بچه های همین سایت خریدم. تا الان خوب بوده.
فقط گارانتی اش رو هم می گفتی چیه. شماره سریال نامبرش رو هم می ذاشتی بهتر بود.
گارانتی یاس میگه ما فقط 16 گیگ تایوانی داریم.

موبایل آپاچی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش همونطور که گفتم تا فردا صبر میکنم ولی شمارتون را برام پ . خ کنید تا بهتون اطلاع بدم و هماهنگ کنم تا فردا ساعت 6 بعد از ظهر .. آخرین پیشنهاد می فروشم.. باقیش رو حالا هماهنگ میکنم با خریدار

هرکی می خره مبارکش باشه. منم هفته پیش با واسطه همین گوشی رو از یکی از بچه های همین سایت خریدم. تا الان خوب بوده.
فقط گارانتی اش رو هم می گفتی چیه. شماره سریال نامبرش رو هم می ذاشتی بهتر بود.
گارانتی یاس میگه ما فقط 16 گیگ تایوانی داریم.

من بدون گارانتی برداشتم داداش ...گوشی بدون گارانتی هست....بعد سریال نامبر واسه چی..؟

بالا