shopingmc
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 38
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان
بچه ها این همان تاپیک
http://forum.persiantools.com/t376554.html
رفیقم مجید , نبود نتونست به روزش کنه به خاطر همین من دست به کار شدم من دو روزه عضو شدم اگر کسی خواست بخره با مجید تماس بگیره (فروشنده معتبره )
یک عدد ایپد 4 موجوده
16گیگ-جلیبریک شده-نسخه 6.1.2 رسمی روش بوده
با گارانتی طلایی 1ساله اصفهان با کارت ضمات رسمی
تاریخ خرید 91/12/28 فاکتور خرید هم موجوده
یدونه برچسب صفحه ضد خش به ارزش 30 هم روشه
دستگاه اک اک هست ینی میشه بجای اک فروختش
بدلیل نیاز مالی قصد فروش کرده
اینم لینک محصول
Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 16GB
توی تاپیک قبلی یکی از بچه ها گفته بود که دیجی کالا میده 1919 حالا باید خدمت دوست عزیزمون بگم که چرا میده 1919 و چرا من میدم 2050
ببینید
توی سایت دیجی کالا آیپد 4 وای فای 16 گیگ بدون گارانتی هست + بدون برچسب ضد خشه + بدون جیلبریک دائم + بدون نصب اپلیکیشنه و از همه مهمتر بدون گیف کارت ده دلاری هست در کل میشه 2350 که در پایین محاسبه کردم
قیمت پایه 2 میلیون
فروش فوری 2050
(آیپد4 وای فای 16 گیگ + گارانتی یک ساله )=2185 +گیفت کارت 10 دلاری به ارزش 50 هزار تومان + جیلبریک دائم به ارزش 65 هزار تومان + نصب تعدادی اپلیکیشن به ارزش 20 تومن +لیبل ضد خش به ارزش 30 تومن =2/350 چون تقریبا 12 روز استفاده شده 10 درصد کم کنیم میشه
2/350 - 235 = 2115 که من به 2050 هم راضی هستم اگه کسی خریداره بسم الله
زیر پایه فروخته نخواهد شد
خواهشن پیشنهاد خوتون رو داخل تاپیک اعلام کنید
لطفا کسی پایم نده که چرا عکس با نام کاربری فرق داره
این عکسی آیپد خودمه فقط به رفیقم گفتم بفروشه که اسمش مجیده نام کاربری هم در زیر توی عکس معلومه
لطفا هر اطلاعاتی خواستید با خودم تماس بگیرید اگر هم میخواهید بخرید با مجید تماس بگیرید
تماس با مجید
بچه ها این همان تاپیک
http://forum.persiantools.com/t376554.html
رفیقم مجید , نبود نتونست به روزش کنه به خاطر همین من دست به کار شدم من دو روزه عضو شدم اگر کسی خواست بخره با مجید تماس بگیره (فروشنده معتبره )
یک عدد ایپد 4 موجوده
16گیگ-جلیبریک شده-نسخه 6.1.2 رسمی روش بوده
با گارانتی طلایی 1ساله اصفهان با کارت ضمات رسمی
تاریخ خرید 91/12/28 فاکتور خرید هم موجوده
یدونه برچسب صفحه ضد خش به ارزش 30 هم روشه
دستگاه اک اک هست ینی میشه بجای اک فروختش
بدلیل نیاز مالی قصد فروش کرده
اینم لینک محصول
Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 16GB
توی تاپیک قبلی یکی از بچه ها گفته بود که دیجی کالا میده 1919 حالا باید خدمت دوست عزیزمون بگم که چرا میده 1919 و چرا من میدم 2050
ببینید
توی سایت دیجی کالا آیپد 4 وای فای 16 گیگ بدون گارانتی هست + بدون برچسب ضد خشه + بدون جیلبریک دائم + بدون نصب اپلیکیشنه و از همه مهمتر بدون گیف کارت ده دلاری هست در کل میشه 2350 که در پایین محاسبه کردم
قیمت پایه 2 میلیون
فروش فوری 2050
(آیپد4 وای فای 16 گیگ + گارانتی یک ساله )=2185 +گیفت کارت 10 دلاری به ارزش 50 هزار تومان + جیلبریک دائم به ارزش 65 هزار تومان + نصب تعدادی اپلیکیشن به ارزش 20 تومن +لیبل ضد خش به ارزش 30 تومن =2/350 چون تقریبا 12 روز استفاده شده 10 درصد کم کنیم میشه
2/350 - 235 = 2115 که من به 2050 هم راضی هستم اگه کسی خریداره بسم الله
زیر پایه فروخته نخواهد شد
خواهشن پیشنهاد خوتون رو داخل تاپیک اعلام کنید
لطفا کسی پایم نده که چرا عکس با نام کاربری فرق داره
این عکسی آیپد خودمه فقط به رفیقم گفتم بفروشه که اسمش مجیده نام کاربری هم در زیر توی عکس معلومه
لطفا هر اطلاعاتی خواستید با خودم تماس بگیرید اگر هم میخواهید بخرید با مجید تماس بگیرید
تماس با مجید

Last edited: