• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت Tissot اصل سوئيس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
با سلام خدمت دوستان

هركس به چيزي علاقه داره من هم به شدت عاشق ساعت هستم و هركس برام هديه ميخره سعي ميكنه برام ساعت بخره

ولي الان يكي از ساعتهاي خوبم رو كه خودم از تركيه خريدم رو براي فروش گذاشتم

فقط ساعت بازها ارزش ساعتهاي TISSOT رو ميدونن و ميدونن كه شايد خيلي از نظر ظاهر بي رقيب نباشه ولي از نظر باطن فوق العاده هستن

اين ساعت رو پارسال عيد تركيه خريدم ولي الان فقط به دليل نياز مالي مجبور به فروشش هستم

آخرين قيمتي كه من از اين ساعت داشتم 420 تومن هستش كه بنده با كسر 35% اون رو به قيمت 270 تقديم دوستان ميكنم

ارسال به شهرستان و يا تحويل حضوري در تهران امكان پذير هست

از اونجا كه عرض كردم ساعت باز هستم پس قدر ساعت هام رو ميدونم و در نگهداريشون نهايت دقت رو بكار ميبرم فقط چند تا خط خيلي كوچولو رو بدنش هست كه تو عكس مشخص كردم

قدر اين اعجوبه سوئيسي رو بدونيد دوستان گلم

ضمنا اين ساعت سه موتوره است و مطمئن باشيد مرگ تو كارشون نيست

داراي كرنومتر ، روز شمار ، ثانيه شمار، ساعت 24 ساعتي (خلاصه همه چيز تموم)

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
اصل بودنش رو چطور میشه تشخیص داد؟
من شهرستان هستم ، چطور معامله کنیم؟

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
موارد كپي اصلا درخشاني و شاين ساعتهاي اصل رو ندارن

مورد دوم و مهمتر اينكه تو ساعتهاي اصل اطلاعات ساعت پشت صفحه به صورت حكاكي هستش ولي تو ساعتهاي تغلبي اينها به صورت برچسب و يا نهايتين ليزري

متاسفانه عكسي بهتر از اين تو اين شرايط نشد بندازم

ساعتهاي تقلبي صفحه‌هاي كدر تري دارن معمولا

طبق روال انجمن واريز مبلغ بعد هم بنده پست ميكنم براتون

اين مدل يكي از معروفترين مدلهاي ساعت تيسوت هستش كه تقريبا تمام شركتهاي متفرقه يه نمونه از رو اين مدل توليد كردند كه اكثر اونها فقط طرح سه موتوره رو دارن ولي عقربه‌هاي ديگه كار نميكنند.

نوشته‌هاي روي صفحه در مدل تقلبي هم خيلي بي كيفيت هستن و ميشه اونها رو تشخيص داد

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
روال انجمن
قانونه نانوشته
آخه من نفهمیدم که کجای دنیا جنس رو ندیده خرید میکنن؟ اونم جنس دست دوم
خواهشن اگه دوست دارین اول پول بگیرین بعد جنستون رو بفرستید از جملات روال انجمن و قانون استفاده نکنین

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
شما تشريف بيار تهران هم ناهار رو در خدمتت باشيم هم ببين و بعد خريد كن

پس اينكه شما شهرستان هستيد و امكان ديدن از نزديك رو نداريد مشكل من نيست و مشكل خود شماست؛ هيچ اجباري هم در كار نيست!

تمام دنيا رو كار ندارم ولي تو سايتهاي ايراني معمولا اول پول واريز ميشه و بعد جنس ارسال ميشه.

يا حق

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
حکاکی بودن پشت ساعت دلیل بر اصل بودن نیست . من 20 سال پیش از یه دست فروش یه ساعت رادو خریدم 20 هزار تومن . حکاکی پشتش از رادو اصل قشنگتر بود و بارها برام امتحان کرد که خش نمی افته ولی اوردم دیدم قلابیه . بهترین راه اینه که یه نمایندگی تایید کنه .
خودم دنبال یه ساعت تیسوت هستم ترجیحا اتوماتیک . این اتوماتیک که نیست ؟

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
شما تشريف بيار تهران هم ناهار رو در خدمتت باشيم هم ببين و بعد خريد كن

پس اينكه شما شهرستان هستيد و امكان ديدن از نزديك رو نداريد مشكل من نيست و مشكل خود شماست؛ هيچ اجباري هم در كار نيست!

تمام دنيا رو كار ندارم ولي تو سايتهاي ايراني معمولا اول پول واريز ميشه و بعد جنس ارسال ميشه.

يا حق

تهران میام ، نهار هم میام مهمونت میشم ولی اینکه میگی روال انجمن اینه که اول پول میریزن اشتباه هستش و اگه میبینی بعضی ها اول پول میریزن فقط به خاطر این هستش که با هم توافق میکنن و اصلا بخاطر روال یا معمول بودن نیست و شما به همین اندازه که میبینی اول پول میریزن شاید هم بیشتر اول جنس رو تحویل میگیرن.و تمام این توافق ها بستگی به اعتبار و آشنایی و سابقه ی طرفین داره

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
موضوع اينه كه ما ايرانيا دوست داريم نظريات خودمون رو تحميل كنيم.

دوست عزيزم، هم وطن گلم چرا انقد بحث رو طولاني ميكني؟ اين تاپيك فروش ساعت هست نه بحث در مورد روال يا عدم روال انجمن.

اصلا اشتباه از من بود شما كوتاه بيا

اولين بارمون نيست كه تو دنياي نت داريم خريد و فروش انجام ميديم. به هر حال اين شرايط بنده است اگه بزرگواري خواستند بنده در خدمتشون هستم وگرنه ساعت براي خودم باقي ميمونه و پول مورد نيازم رو از جاي ديگه‌اي تامين ميكنم

پاينده باشي

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
بیا بالا ببینیم خدا چی میخواد

با خریدار راه هم میام :rolleyes:

seedorf10

Registered User
لایک‌ها
47
حکاکی بودن پشت ساعت دلیل بر اصل بودن نیست . من 20 سال پیش از یه دست فروش یه ساعت رادو خریدم 20 هزار تومن . حکاکی پشتش از رادو اصل قشنگتر بود و بارها برام امتحان کرد که خش نمی افته ولی اوردم دیدم قلابیه . بهترین راه اینه که یه نمایندگی تایید کنه .
خودم دنبال یه ساعت تیسوت هستم ترجیحا اتوماتیک . این اتوماتیک که نیست ؟

20 سال پیش 20 تومن دادی ساعت خریدی ؟!!!! آقا وضعت خیلی خوب بوده ها !!!! پدر بزرگ من تو دهاتشون اوایل انقلاب یه چیزی حدود 3 ، 4 هکتار زمینش رو این قیمت فروخته بود !

تهران میام ، نهار هم میام مهمونت میشم ولی اینکه میگی روال انجمن اینه که اول پول میریزن اشتباه هستش و اگه میبینی بعضی ها اول پول میریزن فقط به خاطر این هستش که با هم توافق میکنن و اصلا بخاطر روال یا معمول بودن نیست و شما به همین اندازه که میبینی اول پول میریزن شاید هم بیشتر اول جنس رو تحویل میگیرن.و تمام این توافق ها بستگی به اعتبار و آشنایی و سابقه ی طرفین داره

داداش چرا زور میگی ! این یه چیزیه که عرف هست ! دلیل نداره همه چیز مکتوب بشه ! این دوستمون اول تاپیکش نوشته "سلام" در حالی که توی هیچ کتابی و توسط هیچ عالمی این کلمه "سلام" قانون نبوده و نیست ! حالا اگر منظور شما اینه که چون این دوستمون سابقه ش تو سایت کم بوده باید اول جنسو بده بعد پول بگیره این بحثش جداست ! ولی اگر این رفیقمون سابقه دار بود توی فروم و اول جنس رو میداد بعد پول رو میگرفت در حقش جفا شده بود به نظر من !

---------------------

از این گزشته من خودم لنگه ی این ساعت رو دارم ! قیمت این دوستمون فوق العاده ماوراییه !!!!! این ساعت اگر الان نوش گیر بیاد با این اوضاع دلار نهایتا بین 100 تا 200 هست خیلی هم گرون شده باشه 200 و خورده ای که فکر نمیکنم اینجور باشه ! دو سال پیش 100 و خورده ای یکیشو خواهرم واسه تولدم خرید !
البته شایدم این چیزی که این دوستمون داره فرق بکنه ولی توضیحاتی که در مورد اصلش دادن یعنی حکاکی پشت ساعت و براق بودن و ... مال منم دقیقا همینجوره ! کد ساعت هم که پشت ساعت دوستمون خورده و توی عکس خوب در نیومده برای منم هست که میتونم به طور کامل بزارم اگر استارتر عزیز تمایل داشته باشن ! البته شاید هم گرون شده باشه که بعید نیست !
در مورد اصل بودنش هم اگر 3 تا عقربه محرک باشن فکر نمیکنم تقلبی باشه و این کدش توی گوگل سرچ کنید تو نت بگردین نمونه اصلش رو پیدا کنید و با این ساعت دوستمون مقایسه کنید اصل بودن یا نبودنش خیلی زود مشخص میشه !
به هر حال امیدوارم خوب بفروشیش !

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
بابت توضیحات خوبت ممنون دوست گلم

ایکاش در مورد شفاف سازی کاری از دست بنده بر میومد چون متاسفاته ساعت چیزی نیست که سایتهای به روزی بیان و قیمت این ساعتهارو اعلام کنند، تنها راه اینه که مدل رو بریم از یه ساعت فروش معتبر و اصل فروش استعلام بگیریم، اگه این مورد کمکی میکنه بنده آدرس چند تا از ساعت فروشیهای اصل رو دو تهران خدمتتون عرض میکنم تا یه سوالی پرسیده بشه

چرا که نه داداش من! حتما اینکار رو انجام بده

آیا ساعت شما هم حرف T روی غلطک بقل ساعت به این صورته؟ یعنی برجسته است یا لیزر شده؟

ساعتهای اصل تیسوت این T رو مثل عکس به صورت برجسته دارند و ساعتهای تقلبی این T به صورت لیزر هستش.

شاید در مورد قیمتش یه تجدید نظر کنی بد نباشه ارزون ترین ساعتهای تیسوت هم این قیمت نیستن داداش گلم! شاید اشتباه میکنید. الان کاسیو هم بالاتر از 100 و 200 داره ساعت میزنه دیگه چه برسه به تیسوت که از با اصالت ترین ساعتهای دنیاست.

باور کن من خودم برای خریدهای دیگه ام از 2 تا فروشگاه که یکی تو بازار بود و اونیکی تو میدون ولیعصر بود پرسیدم و هر دو 420 قیمت دادند. البته همونظور که عرض کردم من از ترکیه خریدم.

باز بنده از هرگونه شفاف سازی و اعتماد سازی استقبال میکنم (با کمال میل)

Last edited:

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
از این گزشته من خودم لنگه ی این ساعت رو دارم ! قیمت این دوستمون فوق العاده ماوراییه !!!!! این ساعت اگر الان نوش گیر بیاد با این اوضاع دلار نهایتا بین 100 تا 200 هست خیلی هم گرون شده باشه 200 و خورده ای که فکر نمیکنم اینجور باشه ! دو سال پیش 100 و خورده ای یکیشو خواهرم واسه تولدم خرید !

این مدل txl هست نوع کورنوگرافش. پرفروش ترین ساعت tissot شد و هنوز هم تولید میشه و نوش هم هست تو بازار. قیمتش تو نمایندگی سال 89 که من بند چرمیشو خریدم 360 بود. (بند استیل 80 تومن اون موقع گرونتر بود).
الان آمازون زده 487 دلار اون وقت شما چطوری 100 تا 200 قیمت میزاری؟؟؟!!!!
Amazon.com: Tissot TXL/TXS_Watch Watch T60.1.587.72: Watches
اگه این قیمت گرفتی بدون فیکش رو بهت انداختن وگرنه با دلار خیلی خیلی خیلی دولتی هم کسی نمی تونه اصلشو این قیمت بده.
نماینده رسمیشم شرکت بهین کیش هست و شعبه اصلیش تو گیشا .(البته خیلی نمایندگی داره.)
Tissot

یه فیکش رو هم دارم (البته تک موتوره) که حرف دوستمون رو در مورد دکمهء تنظیم تایید میکنه و 60 خریدم. (کلا فرق شکل 6 ضلعی دکمه تنظیمها رو دقت کنید)
فیکش هم کورنو گراف دارش تو بازار هست. (کیفیت و قیمت فیک ها هم متنوع هست)
با اجازه دوستمون عکس هردو رو هم میزارم شاید به دوستان کمک کنه در افتراق اصل.
یه کارت international warranty هم هست که اگه دوستمون داشته باشه دوستان دیگه با اطمینان کامل میتونن خرید کنن.( نمونش تو عکس هست و باید مهر و امضا فروشنده رو داشته باشه.)
2.JPG
3.JPG
1.JPG

با اجازهء استارتر البته......اگه نظرتون نبود بفرمایید ادیت بشه.
ِِD:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
مرسی از لطفت دوست گلم

چرا ادیت؟ چی بهتر از این میتونه باشه! من هم اگه مدل فیکش رو داشتم از این عکسها میذاشتم. از لطفت ممنون.

میگم اگه حتی این ساعت من اینجا فروش هم نشه یه کار خوبی که تو اینجا انجام شد اینه که بچه های دیگه میتونن ساعتهای اصل تیسوت رو از تقلبی تشخیص بدن. البته هیچ تضمینی بهتر از خرید از یه فروشگاه معتبر نیست.

کارت و متعلقات جعبه هم موجوده و باید بگردم و پیداش کنم (به خاطر گرفتاریهایی که دارم این چند روزه نتونستم ولی در اصرع وقت پیداشون میکنم). مرسی بابت روشن سازی خوبت.

seedorf10

Registered User
لایک‌ها
47
Amazon.com: Tissot TXL/TXS_Watch Watch T60.1.587.72: Watches
اگه این قیمت گرفتی بدون فیکش رو بهت انداختن وگرنه با دلار خیلی خیلی خیلی دولتی هم کسی نمی تونه اصلشو این قیمت بده.
ِِD:

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی من تا حالا نه جنس فیک با گارانتی دیدم نه ساعت کورنوگراف فیک که هر سه عقربه متحرک باشن !

مرسی از لطفت دوست گلم

چرا ادیت؟ چی بهتر از این میتونه باشه! من هم اگه مدل فیکش رو داشتم از این عکسها میذاشتم. از لطفت ممنون.

میگم اگه حتی این ساعت من اینجا فروش هم نشه یه کار خوبی که تو اینجا انجام شد اینه که بچه های دیگه میتونن ساعتهای اصل تیسوت رو از تقلبی تشخیص بدن. البته هیچ تضمینی بهتر از خرید از یه فروشگاه معتبر نیست.

کارت و متعلقات جعبه هم موجوده و باید بگردم و پیداش کنم (به خاطر گرفتاریهایی که دارم این چند روزه نتونستم ولی در اصرع وقت پیداشون میکنم). مرسی بابت روشن سازی خوبت.

عذر میخوام داداش میشه یه عکس از جعبه ش بزاری ؟!

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
شرمنده عزیز گرفتار بودم نتونستم سر بزنم.

جعبه و متعلقات تمام ساعت هام تو انباریه و چون جا ندارم دم دست نیستن! من هم این روزها گرفتار و درگیرم و وقت نمیکنم برم از انباری پیدا کنم.

اگه خرید قطعی شد میرم و میارم و عکسش رو هم قرار میدم.

ولی از نظر اصل بودن جنس دیگه فکر نکنم شک و شبه ای باقی مونده باشه.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
لامصب این تیسوت خیلی ساعت خوبیه
من خودم یکی دارم الان 4 سال دارمش
دلمو زده بود بردم بفروشم یارو فروشنده که تازه سودش تو این بود که ازم بخره بعد یکی جدیدشو بهم بفروشه
بهم میگفت نفروش اشتباه میکنی
لامصب 300 پول ساعت میدی بعد میری بفروشی با نهایت رو بهت میگن 100 تومن دیگه میمونی چی بگی
بهترین کار اینه که منصرف شی و نفروشی
منم همین توصیه فروشنده ساعت رو بهت میکنم بعدا پشیمون میشی
این ساعتای تیسوت هم قیافه داره هم عالی کار میکنه واست هم خدایی کلاس داره :دی

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان جسارتا باید بگم که این ساعت بهیچ عنوان اصل نیست. شما اگه برید سایت رسمی تیسوت به آدرس tissot.ch اونجا تمام مدلهایی که تیسوت تولید کرده و میکنه هست و شما این مدلو نمیبینید. البته شبیه این ساعت چند تا مدل میبینید ولی اگه با دقت نگاه کنید با این ساعت تفاوتهای اساسی داره(هم رنگ صفحه و هم عددهای تو صفحه). تو سایت آمازون یا ebay که معتبرین سایتهای فروش هستن و فقط محصول اصل میفروشن هم هرگز این مدلو نمیبینید ولی اگه تو سایتای متفرقه بگردید خیلی به سختی این ساعتو پیدا میکنید که البته قیمتش نصف قیمت مدل txl اورجینال هست.مدلهای اصل بالای 400 دلار قیمتشونه تو همه سایتا ولی این ساعت حدود 200 دلار قیمتشه تو اون سایتا. البته ماهان جان مقصر نیست و قطعا ازین موضوع خبر نداشته و به اون بنده خدا هم بجا اصل فروختن ترکای نامرد!!!!

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان جسارتا باید بگم که این ساعت بهیچ عنوان اصل نیست. شما اگه برید سایت رسمی تیسوت به آدرس tissot.ch اونجا تمام مدلهایی که تیسوت تولید کرده و میکنه هست و شما این مدلو نمیبینید. البته شبیه این ساعت چند تا مدل میبینید ولی اگه با دقت نگاه کنید با این ساعت تفاوتهای اساسی داره(هم رنگ صفحه و هم عددهای تو صفحه). تو سایت آمازون یا ebay که معتبرین سایتهای فروش هستن و فقط محصول اصل میفروشن هم هرگز این مدلو نمیبینید ولی اگه تو سایتای متفرقه بگردید خیلی به سختی این ساعتو پیدا میکنید که البته قیمتش نصف قیمت مدل txl اورجینال هست.مدلهای اصل بالای 400 دلار قیمتشونه تو همه سایتا ولی این ساعت حدود 200 دلار قیمتشه تو اون سایتا. البته ماهان جان مقصر نیست و قطعا ازین موضوع خبر نداشته و به اون بنده خدا هم بجا اصل فروختن ترکای نامرد!!!!

ممنون بابت شفاف سازیت

ولی شما اشتباه میکنی دوست عزیزم، میتونی یه سر بری ساعت فروشی جواهریان تو بلوار کریم خان (دیگه ساعت فروشی ای از این اصیل تر تو تهران هست؟) ببینی اونجا اینو داره یا نه!

ما این همه مقایسه و تفاوت با نمونه های تقلبی آوردیم شما آخر میای میگی فیکه؟ میگی کلا تیسوت اصلا همچین ساعتی نداره؟

سایت تیسوت خیلی از مدلهای دیگه ساعت رو هم تو سایتش نزده. مثلا ساعتهای کلاسیک و قدیمی شو!

به هر حال شما هم نظرتو گفتی و ممنون از نظر خوبت دوست من.

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون بابت شفاف سازیت

ولی شما اشتباه میکنی دوست عزیزم، میتونی یه سر بری ساعت فروشی جواهریان تو بلوار کریم خان (دیگه ساعت فروشی ای از این اصیل تر تو تهران هست؟) ببینی اونجا اینو داره یا نه!

ما این همه مقایسه و تفاوت با نمونه های تقلبی آوردیم شما آخر میای میگی فیکه؟ میگی کلا تیسوت اصلا همچین ساعتی نداره؟

سایت تیسوت خیلی از مدلهای دیگه ساعت رو هم تو سایتش نزده. مثلا ساعتهای کلاسیک و قدیمی شو!

به هر حال شما هم نظرتو گفتی و ممنون از نظر خوبت دوست من.
اون چیزایی که تو این تاپیک در مورد اصل و غیر اصل بودن گفته شد کل داستان نیست دوست من. اینکه گفتم تیسوت همه مدلهایی که تولید کرده تو سایتش هست قطعا منظورم همه مدلها از سال 1853 تا الان نبوده!!! ولی محاله تیسوت ساعتی تو این چندین سال اخیر تولید کرده باشه و تو قسمت آرشیو سایتش نباشه. اونم ساعت txl که از مدلهای نسبتا جدید و پرفروش بوده و خودتم میگی 1 ساله خریدی. و حتی اگه به فرض محال تو سایت تیسوت نباشه قطعا تو سایتهای ebay یا amazon باید پیدا شه. ساعت فروشی جواهریان هم دلیل نمیشه هر ساعتی که میفروشه 100% اصل باشه. اونا چون تیسوت ایرانو تحریم کرده نمیتونن از خود کمپانی تیسوت خرید کنن و مثل اکثر وارد کننده ها از دبی و چین یا به ندرت از ترکیه جنس وارد میکنن و طبیعتا موقع خرید بیشتر دنبال جنس ارزونن تا اصل برای اینکه سود بیشتری ببرن و جنسشون هم زودتر فروش بره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا