با سلام خدمت دوستان
هركس به چيزي علاقه داره من هم به شدت عاشق ساعت هستم و هركس برام هديه ميخره سعي ميكنه برام ساعت بخره
ولي الان يكي از ساعتهاي خوبم رو كه خودم از تركيه خريدم رو براي فروش گذاشتم
فقط ساعت بازها ارزش ساعتهاي TISSOT رو ميدونن و ميدونن كه شايد خيلي از نظر ظاهر بي رقيب نباشه ولي از نظر باطن فوق العاده هستن
اين ساعت رو پارسال عيد تركيه خريدم ولي الان فقط به دليل نياز مالي مجبور به فروشش هستم
آخرين قيمتي كه من از اين ساعت داشتم 420 تومن هستش كه بنده با كسر 35% اون رو به قيمت 270 تقديم دوستان ميكنم
ارسال به شهرستان و يا تحويل حضوري در تهران امكان پذير هست
از اونجا كه عرض كردم ساعت باز هستم پس قدر ساعت هام رو ميدونم و در نگهداريشون نهايت دقت رو بكار ميبرم فقط چند تا خط خيلي كوچولو رو بدنش هست كه تو عكس مشخص كردم
قدر اين اعجوبه سوئيسي رو بدونيد دوستان گلم
ضمنا اين ساعت سه موتوره است و مطمئن باشيد مرگ تو كارشون نيست
داراي كرنومتر ، روز شمار ، ثانيه شمار، ساعت 24 ساعتي (خلاصه همه چيز تموم)
هركس به چيزي علاقه داره من هم به شدت عاشق ساعت هستم و هركس برام هديه ميخره سعي ميكنه برام ساعت بخره
ولي الان يكي از ساعتهاي خوبم رو كه خودم از تركيه خريدم رو براي فروش گذاشتم
فقط ساعت بازها ارزش ساعتهاي TISSOT رو ميدونن و ميدونن كه شايد خيلي از نظر ظاهر بي رقيب نباشه ولي از نظر باطن فوق العاده هستن
اين ساعت رو پارسال عيد تركيه خريدم ولي الان فقط به دليل نياز مالي مجبور به فروشش هستم
آخرين قيمتي كه من از اين ساعت داشتم 420 تومن هستش كه بنده با كسر 35% اون رو به قيمت 270 تقديم دوستان ميكنم
ارسال به شهرستان و يا تحويل حضوري در تهران امكان پذير هست
از اونجا كه عرض كردم ساعت باز هستم پس قدر ساعت هام رو ميدونم و در نگهداريشون نهايت دقت رو بكار ميبرم فقط چند تا خط خيلي كوچولو رو بدنش هست كه تو عكس مشخص كردم

قدر اين اعجوبه سوئيسي رو بدونيد دوستان گلم
ضمنا اين ساعت سه موتوره است و مطمئن باشيد مرگ تو كارشون نيست
داراي كرنومتر ، روز شمار ، ثانيه شمار، ساعت 24 ساعتي (خلاصه همه چيز تموم)