• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده لپ تاپ 10 اینچ ایسوس Eee Pc 1005pxd ( سفید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
بسم الله
سلام و درود به تمامی دوستان و تبریک مجدد فرا رسیدن سال جدید .
و اما اصل قضیه :
یک دستگاه لپ تاپ 10 اینچ خیلی تر و تمیز Asus مدل 1005Pxd موجوده که کانفیگش رو میتونید از لینک های زیر متوجه بشین :
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Troubleshooting Eee PC 1005PXD
http://www.laptapiran.com/product_info.php/products_id/43/pname/Eee-PC-1005PXD

جریان این لپ تاپ خوشگل اینه که یک سال قبل برای برادر خانمم خریدمش و ایشون به دلیل مشغله کاری تو این مدت خیلی خیلی کم ازش استفاده کرده و به نوعی نو نو مونده این دستگاه و الآن چون احساس میکنم بلااستفاده هست ازش خواستم بزاره براش بفروشمش ( اصلا و ابدا نیاز مالی نداره ، پولداره ! )
کارتن و گارانتی نداره ( با همدیگه انداختن رفته !!! )
عکس ها :
20130329_221738.jpg20130329_221757.jpg20130329_221824.jpg20130329_222017.jpg

20130407_151535.jpg20130407_152225.jpg20130407_152244.jpg20130407_152337.jpg
قیمت پایه 650
یه دونه dvdrw اکسترنال از برند Pioneer خیلی خیلی کم کارکرد ( تا الآن اصلا رایت نکرده و شاید حدود 5 تا 10 تا دیسک روش رفته کلا !!! ) و یه دونه کیف خیلی زیبا هم هست : قیمت هر دو با هم پایه : 100
شایان ذکره که :
1- لپ تاپ در بهترین وضعیت باطری و ... قرار داره ( به دلیل کم کارکرد بودن )
2- درایور قطعات به صورت سی دی نداره ولی آخرین درایوراش دانلود و تو درایو D کپی شده و قائدتا آماده بهره برداری صاحب جدیدش خواهد بود
3- ویندوز 7 جدیدا برای دومین بار روش نصب کردم و از نظر نرم افزاری هم آماده کار می باشد !
4- یکی از برچسبهای سرپیچهای کنار مونیتورش کنده شده که اصلا مشخص نیست ، عکس پنجم ( امان از دست این بچه ها ! )
5- لطفا نظرات متفرقه و قیمتهای پرت رو در پیام خصوصی بفرمائید تا به روند تاپیک لطمه وارد نشه . البته از هر گونه توضیح و مطلبی که به اطلاعات من و دیگر دوستان چیزی اضافه کنه استقبال میشه .
سئوالی بود در خدمتم

Last edited:

iEhsan

Registered User
لایک‌ها
4
دادا من خریدارم اما اگه میشه قیمت رو کاهش بدین ممنونم

Saman_9091

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه با کانفیگ قیمت بالاست با عرض پوزش از استارتر . کمتر بده مشتری بشیم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
ما ز بالائيم و بالا ميرويم
آپ !!!

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
سلام چون کارتون نداره ... کانفیگش هم حد متسط رو به پایین هستش .. 450 تا 500 خریدارم ..

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام چون کارتون نداره ... کانفیگش هم حد متسط رو به پایین هستش .. 450 تا 500 خریدارم ..
سلام برادر , پيشنهاد ميکنم قوانين بازارچه رو يکبار مرور بفرمائيد

http://forum.persiantools.com/t47542.html
متأسفانه با توجه به اينکه دوستان نه قوانين رو مطالعه ميکنن و نه قيمت دستشون هست ( حتى به طريقه صحيح بزخرى واقف نيستند ) در صورت مشاهده قيمت پرت و پلا فورا گزارش ميشود.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
با توجه به نداشتن کارتن اگه زیر پایه امکان داره برام بفرس.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
با توجه به نداشتن کارتن اگه زیر پایه امکان داره برام بفرس.
سلام برادر ، فعلا قصد ندارم زیر پایه بفروشم ، اگر با اجازه صاجبش زیر پایه رفتیم ( بعیده ،قیمتش خوبه ! ) انشاءالله خبرتون می کنم ، یاعلی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

عزیز اگه امکان داره شمارتون رو پ.خ. بفرمایید بعد از ظهر یکی از دوستان میاد که یه لپتاپ براش از این بازارچه انتخاب کنم... اگر پسند کرد تماس بگیریم خدمتتون و کارها سریعتر انجام بشه.

تشکر.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام،

عزیز اگه امکان داره شمارتون رو پ.خ. بفرمایید بعد از ظهر یکی از دوستان میاد که یه لپتاپ براش از این بازارچه انتخاب کنم... اگر پسند کرد تماس بگیریم خدمتتون و کارها سریعتر انجام بشه.

تشکر.
سلام دوست عزيز , به
روى چشم ولى چون با تبلت چک ميکنم لطفا به من پخ بدين تا در پاسخ شماره خدمتتون بدم , ممنون

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، آپدیت می شود و می رود بالو . یا حق

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

آقا دیشب این دوست ما اومد و تا 20 صفحه اینجا رو شخم زدم براش! :D مورد شما یکی از بهترین موارد بود ولی چون لپتاپ شما سفیده و ایشون هم لپتاپ رو برای وصل کردن به دیاگ ماشین توی تعمیرگاه میخواد، راستش دو دل بود... چون میگفت سر 1 روز روغنی میشه و کثیف میشه... بهر حال شماره شما رو بهش دادم گفتم اگر پیدا نکرد، مزاحم شما بشه... فوقش یه سلفون یا کاور برای لپتاپ میگیره دیگه :D

سپاس.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام،

آقا دیشب این دوست ما اومد و تا 20 صفحه اینجا رو شخم زدم براش! :D مورد شما یکی از بهترین موارد بود ولی چون لپتاپ شما سفیده و ایشون هم لپتاپ رو برای وصل کردن به دیاگ ماشین توی تعمیرگاه میخواد، راستش دو دل بود... چون میگفت سر 1 روز روغنی میشه و کثیف میشه... بهر حال شماره شما رو بهش دادم گفتم اگر پیدا نکرد، مزاحم شما بشه... فوقش یه سلفون یا کاور برای لپتاپ میگیره دیگه :D

سپاس.
سلام مجدد برادر خوبم , قصد دخالت در تصميم گيرى و انتخاب شما و دوست محترمتون رو ندارم ولى بايد عرض کنم که به نظرم اين لپ تاپ براى استفاده در تعميرگاه به دليل ظريف بودن و عدم ضربه خورى مناسب نباشه و به سرعت تو محيط کارى تعميرگاه تحليل و از رده خارج ميشه , تجربه ميگه براى چنين استفاده اى , انتخاب لپ تاپ هاى محکم تر و حتى صنعتى معقولتر باشه , بيشتر تعميرکارها اونقدرى که بنده مشاهده کردم از لپ تاپ هاى برند دل مخصوصا قديمى هاش که براى خودشون پاره آجرى بودن ! استفاده ميکنن , به هر حال اگر انتخاب شما و ايشان لپ تاپ اين حقير بود با افتخار در خدمتتون خواهم بود , ياحق

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام مجدد برادر خوبم , قصد دخالت در تصميم گيرى و انتخاب شما و دوست محترمتون رو ندارم ولى بايد عرض کنم که به نظرم اين لپ تاپ براى استفاده در تعميرگاه به دليل ظريف بودن و عدم ضربه خورى مناسب نباشه و به سرعت تو محيط کارى تعميرگاه تحليل و از رده خارج ميشه , تجربه ميگه براى چنين استفاده اى , انتخاب لپ تاپ هاى محکم تر و حتى صنعتى معقولتر باشه , بيشتر تعميرکارها اونقدرى که بنده مشاهده کردم از لپ تاپ هاى برند دل مخصوصا قديمى هاش که براى خودشون پاره آجرى بودن ! استفاده ميکنن , به هر حال اگر انتخاب شما و ايشان لپ تاپ اين حقير بود با افتخار در خدمتتون خواهم بود , ياحق

خیلی ممنون از راهنماییتون،

راستش من که کاره ای نیستم :D فقط چند مدل موجود داخل بازارچه اینجا رو نشونش دادم :D

راستش این دوست من یه دستگاه دیاگ تازه گرفته که برای مشکلات در حال حرکت میخواد لپتاپ رو ببره توی ماشین و ماشین مشتری رو توی جاده با لپتاپ که به دیاگ وصل شده تست کنه... در سایر موارد هم لپتاپ روی میز دیاگه و رابطه مسقیمی با چکش و آچار نداره :D ولی رنگ سفیدش شاید باعث شده یه کم دو دل بشه... به هر حال تعمیرگاه ماشین پر از روغن سوخته و این جور چیزاس دیگه... به هر حال من شدیداً بهش دستگاه شما رو توصیه کردم، حالا دیگه خودش هر چی صلاح بدونه... انشاالله هر چی قسمت باشه... :)

یا حق.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
تا ببينيم خدا چى ميخواد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا