boooogh
Registered User
- نوشتهها
- 1,630
- لایکها
- 66
سلام من این گوشی رو بدون بیتس با قیمت پایه 800 میذارم
توضیحات
قبلا تاپیکشو زدوم و توی امضام هست اما الان اینو بخاطر فوق فوری بودنش میزنم
اول بگم که بعد نپرسید دلیل فروشم چی بوده : من عشق فیلم و عکس هستم و یه دوربین خفن خورده به پستم و میخوام اونو بخرم
دوم اینکه گوشی تمیز و سالمه و اما دوشواری ها : اونجا که تو عکس مشخصه در اومده بود که با چسب چسبونده شده و هیچ مشکلی هم نداره
باطری هم یکمی باد کرده البته رو شارژ دهی تاپیری نداشته و خیلی شیک و مجلسی کار میده ( اینا رو گفتم چون واسه 1000 تومن 2000 تومن آدم خودشو خراب نمیکنه )
تبصره : این گوشی بیتس هم داشت اما متاسفانه بیتس طی یه حمله انتحاری شکست ولی کار میکنه و یکم چسب بزنی درست میشه و الان خودم دارم ازش استفاده میکنم (بیتس هم 60 تومن میذارم قیمت پایشو و هرکی هم خواست ازش عکس میذارم که شکسته (شکستگی کنار سوراخ دهنیشه)
خداوکیلی زیر پایه قیمت ندید که مشتری داره
کرمانشاه هستم بنده
مشاهده پیوست 324618مشاهده پیوست 324619مشاهده پیوست 324620
عکس های هندزفری
مشاهده پیوست 324864مشاهده پیوست 324865مشاهده پیوست 324866
توضیحات
قبلا تاپیکشو زدوم و توی امضام هست اما الان اینو بخاطر فوق فوری بودنش میزنم
اول بگم که بعد نپرسید دلیل فروشم چی بوده : من عشق فیلم و عکس هستم و یه دوربین خفن خورده به پستم و میخوام اونو بخرم
دوم اینکه گوشی تمیز و سالمه و اما دوشواری ها : اونجا که تو عکس مشخصه در اومده بود که با چسب چسبونده شده و هیچ مشکلی هم نداره
باطری هم یکمی باد کرده البته رو شارژ دهی تاپیری نداشته و خیلی شیک و مجلسی کار میده ( اینا رو گفتم چون واسه 1000 تومن 2000 تومن آدم خودشو خراب نمیکنه )
تبصره : این گوشی بیتس هم داشت اما متاسفانه بیتس طی یه حمله انتحاری شکست ولی کار میکنه و یکم چسب بزنی درست میشه و الان خودم دارم ازش استفاده میکنم (بیتس هم 60 تومن میذارم قیمت پایشو و هرکی هم خواست ازش عکس میذارم که شکسته (شکستگی کنار سوراخ دهنیشه)
خداوکیلی زیر پایه قیمت ندید که مشتری داره
کرمانشاه هستم بنده
مشاهده پیوست 324618مشاهده پیوست 324619مشاهده پیوست 324620
عکس های هندزفری
مشاهده پیوست 324864مشاهده پیوست 324865مشاهده پیوست 324866
Last edited: