دوستان لطفا توضیحات را به دقت بخوانید.
تاریخ آپدیت : امروز
خواصی که این دو قارچ معجزه گر دارند می تواند در بهبود سطح سلامت و زندگی شما تاثیر به سزایی داشته باشند
prebotic.ir
دوستانی که از طریق موتورجستجو با تاپیک آشنا شدند یا تمایل به ثبت سفارش تلفنی دارند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند:
توجه:تاریخ آپدیت : امروز
خواصی که این دو قارچ معجزه گر دارند می تواند در بهبود سطح سلامت و زندگی شما تاثیر به سزایی داشته باشند
prebotic.ir
دوستانی که از طریق موتورجستجو با تاپیک آشنا شدند یا تمایل به ثبت سفارش تلفنی دارند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند:
- از تاریخ 92/7 قارچ کفیر و کامبوجا با تخفیف ویژه عرضه می شود.محصولات با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت در کل ایران عرضه می شود.
- علاوه بر وجود بروشور های آموزشی در داخل بسته ارسالی ،با مشاوره تلفنی نیز در کنار شما هستیم.
- کیفیت دانه های کفیر و کامبوجا کاملا تضمینی می باشد.
قارچ کامبوجا نیز موجود است.برای اطلاعات بیشتر در مورد قارچ کامبوجا کلیک کنید!
قارچ کفیر: (اکسیرسلامتی،تندرستی وجوانی)
نکته:
*قارچ زنده کفیر برای ارسال موجود می باشد .نحوه خرید در این پست توضیح داده شده است...
**متاسفانه یک سری افراد با شناسایی خریداران اقدام به ارسال پیام و فروش قارچ های نابالغ کِفیر می کنند.به دلایل بهداشتی و سلامتی بنده هیچگونه مسئولیتی در قبال خرید از اینگونه افراد نمی پذیرم.
حدود 3سال قبل توسط یکی از دوستام با این قارچ آشنا شدم. از اون روز به بعد تبدیل به نوشیدنی ثابت روزانم تو چند وعده شده.خواصی که در اینترنت در مورد این قارچ نوشتند به چشم خودم دیدم و حس کردم.از این رو تصمیم گرفتم به دوستان عزیز پی تی هم معرفی و عرضه کنم.
توضیحات کامل و جامع:
کفیر - ویکیپدیا
بصورت خلاصه هم اینجا مینویسم:
كفير چيست ؟
كفير يك نوع ماست نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه هاي قفقاز واقع در اتحاديه جماهير شوروي سابق مي باشد . اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . افسانه هاي مردم قفقاز مي گويد كه دانه هاي كفير هدايايي از طرف خداوند هستند . كفير بر گرفته از كلمه كف« Kef » در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي باشد .
چرا مردمان قفقاز به داشتن عمر طولاني شهرت دارند ؟
مردمي كه با داشتن عمري بالاي صد سال هنوز هم بر اسب سوار مي شوند و در دامنه هاي قفقاز يكه تازي مي كنند . آنها راز سلامتي و عمر زياد خود را به مصرف كفير نسبت مي دهند .
به چه دليل اين نوشيدني خواص سحر آميز دارد ؟
اين نوشيدني تخميري از مجموعه اي از باكتري هاي زنده و مفيد براي بدن تشكيل شده است بطوريكه دانشمندان راز سودمندي كفير را براي سيستم ايمني و گوارش وجود اين باكتري ها مي دانند . به اين باكتري ها « پروبيوتيك » اطلاق مي شود . همچنين مخمرهاي موجود در آن قادر به ساخت اسيد فوليك بوده كه كوآنزيم يك سري واكنش هاي حياتي جهت رشد سلول ها است . كمبود اسيد فوليك در خانم ها بويژه خانم هاي باردار شايع است . اين محصول معجزه آسا در پيشگيري و درمان بيماري ها بسيار مفيد است . مهمترين خواص درماني آن در مراكز تحقيقاتي معتبر دنيا به ثبت رسيده است .
خواص درماني كفير :
- اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك
- افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست
- جلوگيري از بيماري پوكي استخوان
- درمان آلرژي ها
- درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده
- درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند
- درمان بيماري هاي گوارشي
- درمان فشار خون
- درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي
- سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك
- غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن
- مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي )
- مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا
- ممانعت از نفخ روده اي
- ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك
- هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن
- تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر
- ضد سرطان
- اصلاح فلورمیکروبی محیط روده
- هضم سلول های مخمری
- ترشح بزاق دهان
- تحریک ترشح شیره ی معده
- درمان اسهال
- درمان سندرم خستگی
- مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن
- موثر در زیبایی پوست
- کمک به بیماران رنجور از ایدز
- و خواص بی شمر دیگر....
مصرف سرانه کفیر در سال ۱۹۸۰ در کشورهای مشترک المنافع سابق ۵ کیلوگرم در سال بوده است.
قزاقها معتقدند که دانهای کفیر یک هدیه الهی بوده است که ۱۰۰۰ سال پیش به آنها عطا شده است.
دكتر ثريا نواب پور از فعالان عرصه صنعت شير است كه حدود 40 سال در اين زمينه فعاليت داشته است . عمده فعاليت هاي وي كنترل هاي آزمايشگاهي فرآورده هاي شيري و همكاري و ارتباط با ساير رسانه ها و آموزش و پرورش و بهزيستي در جهت لزوم افزايش مصرف شير و فرآورده هاي آن مي باشد ؛ زيرا كمبود مصرف آن سلامت افراد جامعه را به مخاطره انداخته و در پي آن مشكلاتي را براي جامعه به وجود مي آورد . به همين منظور
مصاحبه اي با ايشان در رابطه با فرآورده جديدي به نام « كفير » انجام داديم كه در ادامه مي خوانيد :
ارزش تغذيه اي كفير چيست ؟
چون كفير از فرآورده هاي شيري مي باشد ، بنابراين ارزش تغذيه اي شير را داراست و به دليل وجود باكتري و مخمر لاكتيك خواص درماني زيادي را شامل مي شود
كفير يك محصولي است كه در راستاي سالم سازي باعث طول عمر ، بهبود سيستم گوارشي و مانع تكثير باكتري هاي ترشح كننده سموم ( كه پوست و مو را خراب مي كنند ) مي شود . بنابراين كساني كه كفير مصرف مي كنند پوست و موي سالم تري دارند . كفير همچنين از پوكي استخوان نيز جلوگيري مي كند ، كفير در تنظيم فشار خون نيز نقش عمده اي دارد ، اما تا كنون اطلاعاتي مبني بر تأثيرات منفي كفير بر سلامتي گزارش نشده است .
ويژگيهاي تغذيهاي و درماني كفير
كفير منبع كامل پروتئين بوده و حاوي تعداد زيادي از اسيدهاي آمينه ضروري براي سلامت بدن است. از جمله اين اسيدهاي آمينه تريپتوفان بوده كه ماده مناسبي براي تمدد سيستم عصبي است. از آنجا كه اين محصول موجب جذب و ذخيره كلسيم و منيزيم ميشود، در نتيجه در تقويت سيستم عصبي موثر است و در افرادي كه از بيخوابي و استرس رنج ميبرند ميتواند آرامبخش و كمككننده باشد.
كفير محصول غني از آنزيم بوده و حاوي ميكروارگانيسمهاي مفيدي است كه به تعادل اكوسيستم داخلي بدن كمك كرده و به علت داشتن مخمرهاي مفيد باعث كنترل و از بين رفتن مخمرهاي پاتوژن در بدن ميشود.
كفير به عنوان منبع غني از ويتامين K ، كلسيم و پتاسيم به شمار ميرود. لذا در متعادل كردن فشار خون تاثير بسزايي دارد.
اين محصول منبع بسيار مهمي از ويتامينهاي گروه B خصوصا ويتامين 21 B و 1 B ميباشد. همچنين اين محصول به سيستم گوارشي كمك ميكند تا ساير ويتامينهاي اين گروه بيشتر جذب بدن شده و كمك شايان توجهي در شادابي پوست و بالا بردن طول عمر دارد.
كفير از طريق بهبود هضم لاكتوز و بالا بردن مقاومت بدن نسبت به لاكتوز خصوصا در افرادي كه مبتلا به عدم تحمل لاكتوز هستند، ميتواند نقش مفيد و ارزندهاي داشته باشد.
خواص درمانی کفیر بر دستگاه ها و سایر اعضاء بدن :
1- دستگاه عصبی : کفیر حاوی پروتئین و بعضی اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان یکی از این اسید آمینه هایی است که به دلیل اثر آرام بخش آن بر سیستم عصبی شهرت دارد و نیز به علت داشتن املاح مهم برای سلامتی از جمله منیزیم و کلسیم، برای جلوگیری از عوارض سیستم عصبی از جمله ناراحتیهای عصبی ، افسردگی ، بی اشتهایی عصبی ، فشارهای عصبی ، اضطراب ، بیخوابی در **** های غذایی توصیه می گردد.
2- دستگاه گوارشی: درمان بيماري هاي گوارشي از جمله زخم معده و اثنی عشر ، تورم معده و روده « گاستریت و انتریت » و ناراحتیهای کبدی و یرقان ( کفیر باعث نابود شدن زایده های اضافه در روده ها می شود ) ، اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك ، افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست (هموروئید)، درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده ،تحریک ترشح شیره معده ، ممانعت از نفخ روده اي ، درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند ، هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن ، افزایش بزاق دهان
3- دستگاه قلبی و عروقی : متعادل كردن فشار خون به دلیل منبع غني از ويتامين K ، كلسيم و پتاسيم. کمک در درمان بیماریهای قلب و عروق ، انسداد عروق ، نارسایی عروق کرونر قلب (پاک کننده ی جدار عروق)
4- سیستم دفاعی بدن : مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا( از قبيل سرماخوردگي، بيماريهاي عفوني ، سرطان و... ) . در قدیم، کفیر در بیمارستان ها و آسایشگاه ها برای بهبود مشکلات مختلفی مثل بی نظمی های متابولیک، و بیماری های آلرژیک استفاده می شد و حتی در مواقعی که هیچ راه درمانی برای بیماری هایی مثل سل، سرطان و اختلالات گوارشی وجود نداشت، مصرف کفیر را به بیماران تجویز می کردند. تحقیقاتی نیز بر روی فعالیت ضد توموری کفیر انجام شده است. کشت های خاصی از کفیر وجود دارند که می توانند به ترکیبات جهش زا(موتاژن) مثل ایندول و ایمیدازول متصل شوند. فعال شدن سیستم ایمنی بدن با کفیر و با اسفنگومیلین های جدا شده از لیپیدهای آن در دو محیط زنده و غیر زنده ثابت شده است. مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهای دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودی کامل یافته اند. از عود تبخال جلوگیری می کند . كفير محصول غني از آنزيم بوده و حاوي ميكروارگانيسمهاي مفيدي است كه به تعادل اكوسيستم داخلي بدن كمك كرده و به علت داشتن مخمرهاي مفيد باعث كنترل و از بين رفتن مخمرهاي پاتوژن در بدن ميشود.
5- پوست و مو :کفیر مؤثر در زيبايي و شادابی پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي ) ، ناراحتیهای پوستی به ویژه اگزما و جوشهای صورت ، موجب لطافت و نرمی پوست بدن می شود ( از طریق استعمال آن روی پوست )
6- غدد و متابولیسم :کاهش دهنده ی کلسترول خون ، کمک درتنظیم قندخون ، درمان پوکی استخوان به دلیل داشتن مقادیر زیاد کلسیم
باكتريها و مخمرهاي فعال در كفير نسبت به ماست ارزش تغذيهاي بالاتري را فراهم ميكند كه به عنوان تغذيه تكميلي براي زنان باردار و شيرده توصيه ميشود. از آنجايي كه اندازه دلمه كفير از ماست كوچكتر بوده لذا هضم راحتتري دارد.
اين محصول به بالا بردن سيستم ايمني بدن كمك ميكند و قادر خواهد بود در جلوگيري و كمك به درمان بيماريهايي از قبيل سرماخوردگي، بيماريهاي عفوني، سرطان و... موثر باشد.
طرز تهیه محصولات کفیر از جمله دوغ کفیر و ماست کفیر در منزل (بصورت خلاصه وار)
1- جوشاندن شیر تازه و سرد کردن آن
2- تهیه ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دهان گشاد درب دار.
3- اضافه کردن قارچ کفیر به شیر برای عمل تخمیر
4- به قارچ اجازه دهید تا شیر را کاملا تخمیر و به ماست تبدیل کند.
5- ظرف را به خوبی تکان داده تا تمام محتویات داخل ظرف با هم مخلوط شوند.
6- محتویات ظرف را با صافی پلاستیکی صاف کنید .
7- سپس شیر تازه(جوشیده شده و هم دما با محیط آشپزخانه) به آن اضافه کرده و تا تخمیر بعدی صبر نمایید.
8- ماست به دست آمده را درون بطری درب بسته ریخته و بخوبی تکان دهید سپس میتوانید با کمی آب رقیق و تبدیل به دوغ کرده و با اضافه نمودن نمک ، نعناع خشک و سایر افزودنی ها و یا به تنهایی مصرف کنید و یا برای وعده های مختلف درون یخچال نگهدارید.
مراحل تهیه نوشیدنی کفیر:(بسیار سادست)
نکته مهم: دوستانی که مرتبا" نمی توانند شیر تهیه کنند و یا با هزینه اش مشکل دارند می توانند از ترکیب ماست و آب(بدون افزودنی) برای تغذیه قارچ ها(بجای شیر) و در جهت رسیدن به خواص فوق العاده بیشتر و مفید تر استفاده کنند.لازم به ذکر است محصول نهایی 36 برابر پرخاصیت تر از ماست و شیر بوده و طعمی دلچسب و گازدار خواهد داشت.
عکس با نام کاربری
- قارچ های کفیر من از بهترین نوع بوده همین موضوع باعث میشه بهترین طعم نوشیدنی رو حس کنید و واقعا بهترین نوشیدنی همراه یا بدون غذا حساب میشه.از طعمش هر چی بگم کم گفتم..
- شما با یک بار خرید قارچ کفیر می توانید بصورت طولانی مدت استفاده کنید زیرا این قارچ از شیر تغذیه و تکثیر می شود.به عبارتی :قارچ کفیر شما هرگز تمام نمی شود!
کفیر یک سوپرماست است،چون 36 برابر پربیوتیک تر از ماست می باشد.
البته لازم به ذکره که این قارچ طی مدت کوتاهی (بستگی به شیر و میزان استفاده داره)رشد کرده و میتونید مقدار بیشتری نوشیدنی کفیر تولید کنید و حتی از قارچش به عزیزانتون بدین.
جدول ترکیبات شیمیایی و ارزش غذائی کفیر تهیه شده از شیر گاو
راهنمای خرید و دریافت قارچ کفیر:
لازم به ذکره قارچ کفیر عرضه شده دارای بالاترین کیفیت ازلحاظ ارزش غذایی و تولید و تکثیر می باشد.
دوستان توجه داشته باشند که موجودی زیاد نیست.اینو گفتم که بعدا" شرمنده عزیزان نشم.
__________
هرسوالی داشتید در تاپیک مطرح کنید در اسرع وقت جواب می دم.
نظر بعضی از خریداران و مصرف کنندگان:
من 6 ماه پیش این قارچ رو از ایشون خریدم.
اعجاز به معنی حقیقی درون این موجود لطیف بسیار محسوس هست.
نوشته ها وفیلمهای زیادی رو دیدم وخوندم ودرنهایت اثرات کفیر رو دیدم وحس کردم.
در یکی از فیلمهای یوتیوب شخصی اظهار کرد که این قارچ پروتیین شیر(کازیین) رو تبدیل به پروتیین وی(whey) میکنه، در بتدا تعجب کردم ! اما پس از چندماه مصرف کفیر کاملا اثرات وی(whey) رو بر روی عضلاتم حس کردم چون سالهاست که بدنسازم.
کفیر رو بعنوان دارو به یکی از بستگان که مبتلا به سرطان کبد بود و بسیار حال وخیمی داشت بطوری که حافظه و کنترل بدن رو از دست داده بود ،دادم. وایشون در حال حاضر کاملا سالم و نرمال به زندگی ادمه میدن درحالی که پزشکان نهایت عمر ایشون رو یک ماه قبل از خوردن کفیر اعلام کرده بودن.
کفیر رو به دونفر از بستگان که از شدت دیابت چند ساله انسولین تزریق میکنن دادم که پس از مصرف یکماه قند خونشون به حالت نرمال برگشته وهم اکنون نیازی به تزریق انسولین ندارند.
این نوشیدنی رو به مدت یکهفه ، برای بیمار قلبی بستری شده در بیمارستان بردم که هم اکنون در سلامتی کامل است درحالی که پزشک 40% قلب رو ناتوان معرفی کرده بود.
در این 6 ماه هرچه این قارچ زیاد شد به دیگران هدیه کردم چرا که باور دارم سلامتی انسانها با هیچ چیز دیگر قابلیت برابری ندارد.
فقط دو نکته مهم رو خود من در مورد کفیر برداشت کردم که تا به حال نه از کسی شنیده ام و نه جایی خوانده ام... یک: برداشت من از این نوشیدنی طبیعت سرد آن است، هر وقت خوردم بعد از آن میل شدید به عسل وخرما پیدا کردم.
دو: اگر در مدت سرما خوردگی از کفیر استفاده کنم ،سرما خوردگی ام شدیدتر میشود ، بر روی شخص دیگری هم همین اثر را داشت.
من این قارچها رو درون کفیر تولیدی خودشان و مقداری آب بدون کلر یکهفته در یخچال نگه داری میکنم و هفته ای یکبار 24 ساعت الی 48 ساعت درون شیر تازه جوشیده کاملا خنک شده قرار میدهم. شیر به خوبی تخمیر میشود طعمی لذیذ و اثراتی معجزه آسا از خوردن این شیر تخمیر شده به واقع حس میکنم. قارچها نیز همیشه سفید و درحال رشد و تکثیر هستند.
دوستان من الان ۵ روزه که کفیر رو از ایشون خریدم. واقعا هم طعمش دلنشینه، و هم از فوایدش هرچی بخونید و بدونید کم میدونین.
فراوریش هم خیلی راحته بطوری که من که دانشجو هستم ۲بار توی این ۵روز به راحتی تونستم به عمل بیارم و استفاده کنم. شخصا از کفیر های بازاری متنفرم، ولی این نوشیدنی که خودتون درست میکنید واقعا طعم دلنشین و دلچسبی داره.
قیمتش شاید یکم زیاد باشه، ولی ارزش خرید رو داره. ضمن اینکه این نکته رو اضافه کنم خیلی زود قارچها رشد میکنن.
از آقا امیرحسین هم تشکر میکنم بابت فروش اکسیر سلامت
این ماده قارچ نیست طلاستٰ به نظر من که درسشو خوندم این ماده واقعا اکسیره سلامتیه ... ما که میزنیم همیشه برای سلامتی بدن
سلام دوستان.
آقا این کفیر خیلی خوبه خواصش هم که نگو!
ما یه آشنا داشتیم به ما کفیر داد و شروع به استفاده کردیم، تکثیر و تکثیر و... چندین خانواده مختلف بودیم که داشتیم واقعا یه چیز هیولاییه این معجون...
یه نکته بگم! این کاله و نمیدونم یکی دیگه اسمش چی بود اومدن نوشیدنی کفیر زدن و میفروشن! واقعا بد مزه و حال به هم زنه! نمیدونم توش چی میزنن! اصن خیلی دااااااااااغونه!
اما اینی که از خود قارچ کفیر ما میگرفتیم یه چی دیگه بود. من اصن طعم هیچ نوشیدنی و دوغ دیگه یی رو قبول ندارم. لذا خودتون بگیرین و درست کنین و طعم بی نظیرش رو احساس کنین... سمت این پاستوریزه های کاله و... نرید که فاجعه هستن...
ممنون.قاچ منم رسید.من اون کفیری که قارچ ها توش بود خوردم.عجب خوشمزه بود و با یک طعم ترش خاص و عالی
سپاس
واااایییی من عاشقشم !!!!!!!!!!!! مثل آب کفیر می خورم عــــــــــــــــــالیه
دوستان طزر تهیه خیلی سادست و واقعا طعم بینظیری داره من که روزی 1 لیتر شیر مایه میزنم 2 روز میدارم میمونه بعد ترش میشه دوغش میکنم جاتون خیلی خیلی خالی بعد از نهار میخورم میرم رو ویبره سپس 24 ساعت حالم سر جاشه
ایشون هم مرد شریفی هستند و با بهترین بسته بندی و توضیح کامل واستون میفرستند
سلام
بسته رسید دستم. کیفیت قارچ ها فوق العاده هست و بسته بندی هم بسیار عالی
باتشکر
آقا دستت درد نكنه، عجب قارچ هايي هستن اينا :lol: من به مرحله توليد انبوه رسيدم و كل خاندانو به شرط نگه داري درست اين موجودات زنده عزيز، دارم قارچ ميدم :goatee:
ممنون از شما
سلام ...
من قبلاً سفارش دادم و از همه نظر عالي هستند هم طعم و هم خاصيت ... آقا يه دنيا ممنون از شما ...
سفارش بنده رسید. میخواستم تشکر کنم. یک شیشه کفیر هم درست کردم که بسیار عالی بود.
سلام خدمت همه دوستان
بنده مهندس صنایع غذایی هستم و کاملا با خواص این محصول تخمیری آشنایی دارم و گفته های این دوستمون رو تایید میکنم
با تشکر از استارتر محترم. بسته من رسید و در صحت کامل بود. ممنونم
من از ایشون خریداری کردم، تایید می شن.
در زمینه پیگیری سفارشات هم واقعا پیگیر و دلسوز هستند.
قارچ هم بیشتر از مقداری که گفته بودن فرستادن.
منم تایدشون میکنم قارچها خیلی خوبن من تا الان ۵ لیتر درست کردم اگه ۲ روز بذارین بمونه ترشو گازدار میشه
سلام به همه دوستان
ما سالها پیش کفیر رو از اروپا آورده بودیم و به همه فامیل هم داده بودیم متاسفانه به دلیل عدم رسیدگی همه از بین رفتند بنده نتایج غیر قابل انکار اون رو در سلامتی دیده بودم
از ایشون هم خریداری کردیم و امروز به دستمون رسید به نظر میاد به همان کیفیتی هست که بنده در گذشته تجربه کرده بودم به همه پیشنهاد میکنم این قارچ جادویی رو تهیه کنند واقعا لذت بخشه...
من قبلا خوردم از این ماست ... خیلی عالیه
نوش جونتون
سلام مجدد
خب اول تشکر میکنم از پیگیری های آقا بهرام
خیلی انسان شریف و دلسوزی هستن
...
امروز صبح شیر محلی رسید به دستمون و جوشوندیم و یه مقدارش که مثل همیشه تبدیل به ماست شد و یه لیترشو من جدا کردم و سرد کردم و قارچ ها رو ریختم توش
الانم از صبح تو کابینته
همون شیری که قارچ توش بود رو هم مزه مزه کردم مزه نزدیک به ماست داشت ولی شل بود
چون بالاخره شیر پاستوریزه بود و کمتر از 12 ساعت بود (فکر میکنم) که تو شیر بود
نمک و گل محمدی خشک شده ریختم توش و .......
دستتون درد نکنه آقا بهرام
ایشالا همیشه سلامت باشی
اگه بتونم پرورش بدم حتما به بستگان هم تقدیم میکنم
خب الان بعد 12 ساعت یه لیتر شیر رو از کابینت در آوردم که یه هم بزنمش
فک میکردم هنوز مثل شیر شل باشه
ولی در کمال نا باوری صفت شده بود مثل ماست!!!!
یکم با همون وضع آروم هم زدم که زیاد بهم نریزه
چون خود شیر هم چرب بود و سر شیرشو جدا نکرده بودم یه لایه روی شیر بسته بود خیلی باحال
الان فقط خیلی شیرینه
بمونه ایشالا تا فردا برای ظهر یکم ترش تر بشه و استفاده کنیم
با اینکه به نظر کم میاد مقدار قارچ ولی از این کارشون معلومه کیفیتشون عالیه و کاملا بالغ و زنده هستن
تشکر از آقا بهرام عزیز
خیلی عالی بودن
ممنون
الان حدود دو هفته ای هستش که دارم هر روز کفیر درست می کنم و می زنم به بدن دیگه دستم راه افتاده و راه و روشش دستم اومده.
حدود 4 روز هم به علت مسافرت با راهنمایی آقا بهرام قارچ ها رو توی یخچال نگهداری کردم که قارچ ها آخ هم نگفتن و دوباره قوی تر از قبل دارن کفیر تولید می کنن و رشد قارچ ها کاملاً محسوس هستش.
الان هم دارم 2 لیتر 2 لیتر درست می کنم و حدود 27-8 ساعت زمان می دم و بعد می رم سراغش قل قل می کنه و یه دوغ گاز دار و خوشمزه تولید می شه
خلاصه که از آقا بهرام کمال تشکر رو دارم چون این مدت خیلی زحمتش دادم
مخلصیم
Last edited: