• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

||| فروش قالب بسيار زيباي قرمز براي وردپرس 100% سئو شده و سرعت لود بالا |||

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
پايان فروش

Last edited:

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
اگه سئوش مناسبه منم میخوام .
نظرم اینه که قیمتو کم کنید و به چند نفر بفروشید .
همین الانش دو سه نفر هستند و هر چند نفر شدند قیمت رو تقسیم کنید .
اگه قیمت کم شد خریدارم !
بدرود .

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
با درود
قیمتش خیلی بالاست دوست عزیز
اگر مناسب حساب کنی خریدارم
با سپاس

الان فقط و فقط واسه سئو قالب حداقل 100 تومن ميگيرن
طراحي قالب كه حداقل 700 تومنه يعني قيمت پايش ...

من فكر نميكنم يه قالب رو با اين همه قابليت و قيمت 150 گفت گرون !

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
الان فقط و فقط واسه سئو قالب حداقل 100 تومن ميگيرن
طراحي قالب كه حداقل 700 تومنه يعني قيمت پايش ...

من فكر نميكنم يه قالب رو با اين همه قابليت و قيمت 150 گفت گرون !

700 تومن ؟!!!! تازه اونم قیمت پایه ؟!!!!!
شوخی بود نه ؟ خب البته هستند طرح هایی که خیلی بیشتر هم هزینه می برن اما اونا یه طرح و قالب و وب سایت واقعا متفاوت و منحصر به فرد می شوند . نه این قالب شما !
این قالب رایگانش تو نت فراوونه و ریپ شده هم نیست و
موفق باشی

computer2011

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي شبيه قالب ام گرافيك هستش كه دستكاري شده !

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
قالب تمیزی بنظر میرسه اما سبکش قدیمی هست یخورده قیمت رو پایین آوردید پ.خ بدید

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
خيلي شبيه قالب ام گرافيك هستش كه دستكاري شده !

دوست عزيز قالب رو از بيس خودم نوشتم مطابق با استاندارهاي w3c و اينكه تهمت ريپ به بنده مي زنيد غير قابل بخششه
M Graphic | ام گرافیک
اگه اين سايت با قالب من حتي يكم شباهت داره بايد تمام سايت ها ايراني مثل هم باشن !!!

700 تومن ؟!!!! تازه اونم قیمت پایه ؟!!!!!
شوخی بود نه ؟ خب البته هستند طرح هایی که خیلی بیشتر هم هزینه می برن اما اونا یه طرح و قالب و وب سایت واقعا متفاوت و منحصر به فرد می شوند . نه این قالب شما !
این قالب رایگانش تو نت فراوونه و ریپ شده هم نیست و
موفق باشی

شما كافيه يه سري به اين سايت هاي طراحي بزنيد و قيمت هاي نجومي رو ببينيد ...
البته بستگي داره منحصر به فرد رو چگونه تعريف مي كنيد ! من نمونه كار هاشون رو هم نگا كردم چيز منحصري نديدم ! تنها تفاوت اونا اينكه كه پول بيشتري ميگيرن و شما هم فكر ميكني چيز بهتري گيرت اومده ! اين قالب كاملا بهينه سازي شدس و قالب هاي توي نت معمولا پر از اشكال هستن ... شما فقط ظاهر رو ميبينيد و از كدنويسيش خبر نداريد

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
شما كافيه يه سري به اين سايت هاي طراحي بزنيد و قيمت هاي نجومي رو ببينيد ...
البته بستگي داره منحصر به فرد رو چگونه تعريف مي كنيد ! من نمونه كار هاشون رو هم نگا كردم چيز منحصري نديدم ! تنها تفاوت اونا اينكه كه پول بيشتري ميگيرن و شما هم فكر ميكني چيز بهتري گيرت اومده ! اين قالب كاملا بهينه سازي شدس و قالب هاي توي نت معمولا پر از اشكال هستن ... شما فقط ظاهر رو ميبينيد و از كدنويسيش خبر نداريد[/QUOTE]

نه برادر من از همه چیزش خبر دارم چرا شما فکر می کنید تنها دانای این فروم و دنیای مجازی هستی !
تعریف من از منحصر به فرد یه بخشی مسائل فنی و تکنیکی و کد نویسی هست و بخش دیگر رابط کاربری و گرافیک که جزئیاتش زیاده ...
شما کجا رو نگاه کردی ؟ و هر جا رو نگاه کرده باشی چه ربطی به من داره ؟
من اعتقادم این نیست که جایی که هزینه بیشتری می گیرن دارن سر مردم رو کلاه میزارن ! ممکنه تا حدودی هزینه اضافه تر بابت برند و شناخته شده بودنشون باشه اما کلیت کار اینه که کیفیت از همه لحاظ ( طراحی و کد نویسی و خدمات ) واقعا عالی هست ... شما خودت بهتر باید بدونی که بحث برنامه نویسی هیچ وقت 100 درصد نیست مخصوصا تو قسمت امنیت ! خوب می دونید که هیچ وقت تو هیچ کجا هیچ کسی نمیتونه بگه امنیت چیزی رو 100 درصد تضمین می کنیم ! پس نتیجه اینه که خود این موضوع باعث شده بابت همین برنامه نویسی توی بحث امنیت تفاوتهای بسیاری بین کارها وجودئ داشته باشه و ....
موفق باشی

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
نه برادر من از همه چیزش خبر دارم چرا شما فکر می کنید تنها دانای این فروم و دنیای مجازی هستی !
تعریف من از منحصر به فرد یه بخشی مسائل فنی و تکنیکی و کد نویسی هست و بخش دیگر رابط کاربری و گرافیک که جزئیاتش زیاده ...
شما کجا رو نگاه کردی ؟ و هر جا رو نگاه کرده باشی چه ربطی به من داره ؟
من اعتقادم این نیست که جایی که هزینه بیشتری می گیرن دارن سر مردم رو کلاه میزارن ! ممکنه تا حدودی هزینه اضافه تر بابت برند و شناخته شده بودنشون باشه اما کلیت کار اینه که کیفیت از همه لحاظ ( طراحی و کد نویسی و خدمات ) واقعا عالی هست ... شما خودت بهتر باید بدونی که بحث برنامه نویسی هیچ وقت 100 درصد نیست مخصوصا تو قسمت امنیت ! خوب می دونید که هیچ وقت تو هیچ کجا هیچ کسی نمیتونه بگه امنیت چیزی رو 100 درصد تضمین می کنیم ! پس نتیجه اینه که خود این موضوع باعث شده بابت همین برنامه نویسی توی بحث امنیت تفاوتهای بسیاری بین کارها وجودئ داشته باشه و ....
موفق باشی

من ادعايي ندارم و نداشتم !

شما از كجا ميدونيد قالب من از لحاظ كد نويسي مشكل داره و به قول خودتون منحصر به فرد نيست ؟
بعد اينكه بخاطر اين جزئيات رو زياد نكردم چون معتقدم قالب بايد در عين سادگي زيبا باشه نه با يه جزئيات در ثاني وقتي شما عناصر توي يه صفحه رو زياد ميكني و حجم بالا ميره بايد قيد سرعت و سئو رو بزني ...
در مورد امنيت html زبان برنامه نويسي نيست و زبان نشانه گذاري متن هست و امنيت درش بي معناست بقيه توابعي كه هم استفاده شده توابع خود وردپرس هست ...

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
اگه قصدت فروش به یک نفر هست قیمت مناسب هست " تایید میکنم طراحی قالب قیمتش بالاتر از شماست "
ولی میخوای به چند نفر بفروشی مثلا 5 نفر وقتی 5 نفر تکمیل شد درخواست 100٪ بود نفری 40 بفروش اینطوری بیشتر هم سود میکنی

اگه مطمئنی کدنویسی مشکلی نداره
و میتونی تبلیغات ها مکان هاشو بیشتر کنی ؟ , من هم به خرید تکی فکر میکنم
مرسی

saadatieathar

Registered User
لایک‌ها
17
تو وب فارسي بسكه يه سري ها اومدن قالب هايي رو كپي كردن و بدون اجازه رايگان پخش كردن يا خيلي از قالب هاي ترجمه شده رو با قيمت هاي پايين گذاشت،هر قيمتي بگي مي گن گرونه.خوب ادم دو دقيقه اي كه نمي تونه يه قالب طراحي و كد نويسي كنه كه خبواد ارزون بفروشه.كلي زمان بره تا همچين قالبي ساخته شه.

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
تو وب فارسي بسكه يه سري ها اومدن قالب هايي رو كپي كردن و بدون اجازه رايگان پخش كردن يا خيلي از قالب هاي ترجمه شده رو با قيمت هاي پايين گذاشت،هر قيمتي بگي مي گن گرونه.خوب ادم دو دقيقه اي كه نمي تونه يه قالب طراحي و كد نويسي كنه كه خبواد ارزون بفروشه.كلي زمان بره تا همچين قالبي ساخته شه.

دقيقا ! انقدر ريپر زياد شده و همچنين اين سايت هايي كه قالب پولي خارجي رو مفت گير ميارن بعد خيلي راحت فارسي ميكنن و با 30 تومن ميفروشن ... خوب به طبع مردم فكر ميكنن ارزش اين قالب هم بايد دور بر 30 تومن باشه !

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اگر قیمت پایین امد و یا با دو نفر دیگه با هم بخریم

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
نمونه آنلاین بزارید برای تست لطفا

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
نمونه آنلاین بزارید برای تست لطفا

متاسفانه امكانش نيست (نمونه آنلاين=ريپ قالب)

در مورد فروش قالب هم :

قالب تخفيف داره و ميتونيد در پ.خ مطلع بشيد .

در ضمن اينكه قالب رو به 40 نفر نفري 4 تومن بدم امكان پذير نيست !

Last edited:
بالا