arman100000
Registered User
- نوشتهها
- 846
- لایکها
- 798
پايان فروش
Last edited:
با درود
قیمتش خیلی بالاست دوست عزیز
اگر مناسب حساب کنی خریدارم
با سپاس
الان فقط و فقط واسه سئو قالب حداقل 100 تومن ميگيرن
طراحي قالب كه حداقل 700 تومنه يعني قيمت پايش ...
من فكر نميكنم يه قالب رو با اين همه قابليت و قيمت 150 گفت گرون !
خيلي شبيه قالب ام گرافيك هستش كه دستكاري شده !
700 تومن ؟!!!! تازه اونم قیمت پایه ؟!!!!!
شوخی بود نه ؟ خب البته هستند طرح هایی که خیلی بیشتر هم هزینه می برن اما اونا یه طرح و قالب و وب سایت واقعا متفاوت و منحصر به فرد می شوند . نه این قالب شما !
این قالب رایگانش تو نت فراوونه و ریپ شده هم نیست و
موفق باشی
خيلي شبيه قالب ام گرافيك هستش كه دستكاري شده !
نه برادر من از همه چیزش خبر دارم چرا شما فکر می کنید تنها دانای این فروم و دنیای مجازی هستی !
تعریف من از منحصر به فرد یه بخشی مسائل فنی و تکنیکی و کد نویسی هست و بخش دیگر رابط کاربری و گرافیک که جزئیاتش زیاده ...
شما کجا رو نگاه کردی ؟ و هر جا رو نگاه کرده باشی چه ربطی به من داره ؟
من اعتقادم این نیست که جایی که هزینه بیشتری می گیرن دارن سر مردم رو کلاه میزارن ! ممکنه تا حدودی هزینه اضافه تر بابت برند و شناخته شده بودنشون باشه اما کلیت کار اینه که کیفیت از همه لحاظ ( طراحی و کد نویسی و خدمات ) واقعا عالی هست ... شما خودت بهتر باید بدونی که بحث برنامه نویسی هیچ وقت 100 درصد نیست مخصوصا تو قسمت امنیت ! خوب می دونید که هیچ وقت تو هیچ کجا هیچ کسی نمیتونه بگه امنیت چیزی رو 100 درصد تضمین می کنیم ! پس نتیجه اینه که خود این موضوع باعث شده بابت همین برنامه نویسی توی بحث امنیت تفاوتهای بسیاری بین کارها وجودئ داشته باشه و ....
موفق باشی
تو وب فارسي بسكه يه سري ها اومدن قالب هايي رو كپي كردن و بدون اجازه رايگان پخش كردن يا خيلي از قالب هاي ترجمه شده رو با قيمت هاي پايين گذاشت،هر قيمتي بگي مي گن گرونه.خوب ادم دو دقيقه اي كه نمي تونه يه قالب طراحي و كد نويسي كنه كه خبواد ارزون بفروشه.كلي زمان بره تا همچين قالبي ساخته شه.
نمونه آنلاین بزارید برای تست لطفا