• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قالب فروشگاهی از سایت لئو تم (نام قالب استایل شاپ ) فارسی سازی توسط دی بی اس تم

hosienahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ا سلام به همه دوستان

قالب فقط به یک نفر فروخته می شود

قیمت قالب که توسط سایت خوب دی بی اس تم فارسی سازی شده و پشتیبانی میشه 150 هزار تومان -- در هنگام خریدکردن این قالب 3 قالب دیگه هم در بسته دانلودی بود که اون سه قالب هم به خریدار واگذار می شود ولی آنها فارسی سازی نشده است و فقط قالب استایل شاپ فارسی سازی شده است

متاسفانه قالب فارسی شده آن رو نمی تونم لینک بدم چون زمان هاستم تمام شده و نتونستم دوباره هاست رو تمدید کنم

لینک اصلی قالبها

پیشنمایش انگلیسی استایل شاپ

قبلا با سایت دی بی اس تم صحبت شده و اجازه فروش را از انها گرفتم و از این بابت خیالتون راحت باشه و مشکلی پیش نمیاد و بعد از خرید قالب مشخصات شما و ادرس ایمیل شما را برای سایت بابت پشتیبانی اعلام می کنم

ماژول سبد خرید آسان هم از سایت دی بی اس تم خریداری شده که اونهم با قیمت 80 هزار تومان فروخته می شود.

درمورد ماژول سبد خرید باید عرض کنم چون لایسنس اون برای دامین من بوده برای تغییر لایسنس به دامین شما باید هزینه ایی را بابت لایسنس پرداخت کنید به سایت دی بی اس تم در این مرود هم من مبلغ رو بسیار پایین گفتم که برای خریدار هم به صرفه باشه و هم ارزونتر باشه
توضیحات کامل سبد خرید

راه ارتباطی

از طریق همین انجمن

ایمیل :[email protected]

شماره تماس وایبر -وات ساپ :09107557876

hosienahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من با قیمت کنار میام اگر کسی واقعا خریدار هست

hosienahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان عزیز آخرین قیمت برای سبد خرید و قالب تا دو روز دیگه 200 هزار تومان می باشد
قیمت واقعی
خرید قالب از سایت لئو تم 50 هزار تومان
فارسی سازی قالب و راستچین توسط سایت دی بی اس تم 200 هزار تومان
سبد آسان خرید 149 هزار تومان

باور کنید فقط مسئله حفظ آبرو هست که دارم اینها رو با قیمت پایین می فروشم که اعتبارم خراب نشه وگرنه در غیر اینصورت واقعا دارم ضرر می کنم بابت فروش اینها

آدرس سایت که قالب و سبد خرید روش فعاله

almas-shop.ir

Last edited:

hosienahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطفا تاپیک بسته شود --انصراف از فروش

بالا