• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قوی ترین مودم وایرلس TP-Link TD-W8970 آکبند و سالم با 3سال گارانتی سازگار

Hamed.Hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان متحرم...
توضیحات و قابلیت های این مدل مودم رو واستون می زارم و در ادامه روند فروش رو خدمت شما عزیزان توضیح خواهم داد :

Modem Router ADSL2 Plus Wireless N USB TD-W8970
مودم / روتر ADSL بی سیم تی پی لینک مدل TD-W8970
برجسته ترین ویژگی های مودم-روتر بیسیم (TP-Link TD-W8970) تی پی لینک TD-W8970 :

• سه قابلیت در یک محصول : مودم ADSL ، روتر چهار پورت شبکه, روتر وایرلس سری N
• فرکانس 2.4GHz
• سرعت شبکه ی بی سیم معادل 300Mbps
• دارای استاندارد IEEE802.11b/g/n
• دارای 2 پورتUSB جهت ارتباط پرینتر و حافظه جهت اشتراک گذاری در شبکه داخلی
• اشتراک گذاری اینترنت ADSL بین کاربران بی سیم و کابلی
• پشتیبانی از فایروال NAT و SPI و محفاظت از کاربران در برابر هکرها
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: نوع قطعه مودم/روتر
مشخصات: نوع ارتباط 4xporte RJ45 10/100/1000Mbps 1xporta RJ11 2xporte USB 2.0 -

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قیمت فوری : 195 هزار تومان می باشد .

همه ی متعلقات این مودم اعم از جعبه ، کابلها اسپلینتر همه چیز به صورت اک موجود می باشد . ( 3سال گارانتی سازگار)
مهلت تست در صورت استفاده صحیح همانند خودم که تست کردم 48 ساعت می باشد .

همچنین اول مبلغ ذکر شده واریز سپس مودم ارسال می شود هزینه ارسال به عهده خریدار می باشد .

شرایط اعتماد سازی :
عکس همراه با نام کاربری و تاریخ . فروش در بوشهر به صورت حضوری انجام می شود . در صورت توافق اطلاعات کاملتر و نشانی منزل رو به خریدار شخصا اعلام می کنم .

لینک سایت سازنده :
http://www.tp-link.c...l=TD-W8970#spec

نکات:
  1. جعبه برای تست سالم بودن باز شده است
  2. محصول دارای 3 سال گارانتی است.(یکسال تعویض و دو سال تعمیر)

CAM00278.jpg CAM00280.jpg CAM00281.jpg CAM00283.jpg

لینک عکسها به صورت آپلود :
http://upload7.ir/imgs/2014-02/59952426508024197100.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-02/77021615960116127612.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-02/19137931436919125944.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-02/43604949639056864117.jpg

فروخته شد . ختم تایپیک

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
یه سوال اینکه قضیه اینکه شما مودم ها رو به اینصورت دارین چیه؟ چون اون یکی مدل بالاتر هم به اینصورت داشتین و اینکه
من به قیمت پایه میخوام مودم رو فقط اینکه با توجه به سابقه من و همچنین به نگاه به تاریخ عضویت فکر کنم امگانش باشه برام پست کنین بعد براتون واریز کنم!
تهران هستم!

Hamed.Hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوال اینکه قضیه اینکه شما مودم ها رو به اینصورت دارین چیه؟ چون اون یکی مدل بالاتر هم به اینصورت داشتین و اینکه
من به قیمت پایه میخوام مودم رو فقط اینکه با توجه به سابقه من و همچنین به نگاه به تاریخ عضویت فکر کنم امگانش باشه برام پست کنین بعد براتون واریز کنم!
تهران هستم!
من عادتمه هر چیزی رو خوب نگه داری کنم به همین دلیل این مودم ها رو هم زمانی که گرفتم در حد تست استفاده کردم و دیدم واقعا به کار من نمیاد امکانات بی نهایت بالا و تنظیمات پیچیده و اگه مبلغش رو صرف هزینه ارتقا رم کرده بودم بیشتر واسم کاربردی تر بود و یه سری مشکلات دیگر اما از لحاظ مودم و سالم بودنش خداییش بهترین موردمی بود که تا به حال دیدم مخصوصا دو باند وای فای مجزایی که داره و هیچ مشکلی هم ندار...
مودم 8970 رو هم واسه برادر بزرگترم سفارش دادم که متاسفانه چون خط تلفن خونه جدید PCM هستش و هر چه پیگیری کرد حل شند اون هم پشیمون شد و فعلا قید اینترنت رو زده اما واقعا این مدل 8970 به دلیل 3آنتنه بودن تو فرکانس 2.4 و کیفیت 5db بهترین کیفیت رو تو انتن دهی با تمامی مودم های موجود داره... راجب ارسال جسارت نکردم دوست عزیز حرف شما کاملا درست و شناخته شده اید اما به دلیل اینکه این مودم از همه نظر آک و سالم هستش نمی تونم ریسک اینو کنم بفرستمش بعد شما به هر دلیلی پشیمون شید و باز پسش بفرستید چون مطمئنا دیگه از این آک بودن در میاد و همچنین جعبه مودم که کاملا صحیح و سالم هستش تو بابری دچار ایراد شه و بعد واسه فروشش باید بیشتر ضرر کنم اما مهلت تست دادم اگه مودم مشکل داشت و کار نکرد جای شما رو سر بنده هست دوستان زیادی هستن که بنده رو تایید کننن و اینکه می تونین با بنده تماس بگیریم و نظرتون رو راجب اعتماد جلب کنم چون واقعا جای شکی نباید باشه ...
پس اگه خواستار مودم بودید خواهشا قیمت خودتون رو اعلام کنین تا طبق قوانین فروم اگه کسی بیشتر پیشنهاد نداد اونو به شما بفروشم ...
بنده در خدمت شما هستم .

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من عادتمه هر چیزی رو خوب نگه داری کنم به همین دلیل این مودم ها رو هم زمانی که گرفتم در حد تست استفاده کردم و دیدم واقعا به کار من نمیاد امکانات بی نهایت بالا و تنظیمات پیچیده و اگه مبلغش رو صرف هزینه ارتقا رم کرده بودم بیشتر واسم کاربردی تر بود و یه سری مشکلات دیگر اما از لحاظ مودم و سالم بودنش خداییش بهترین موردمی بود که تا به حال دیدم مخصوصا دو باند وای فای مجزایی که داره و هیچ مشکلی هم ندار...
مودم 8970 رو هم واسه برادر بزرگترم سفارش دادم که متاسفانه چون خط تلفن خونه جدید PCM هستش و هر چه پیگیری کرد حل شند اون هم پشیمون شد و فعلا قید اینترنت رو زده اما واقعا این مدل 8970 به دلیل 3آنتنه بودن تو فرکانس 2.4 و کیفیت 5db بهترین کیفیت رو تو انتن دهی با تمامی مودم های موجود داره... راجب ارسال جسارت نکردم دوست عزیز حرف شما کاملا درست و شناخته شده اید اما به دلیل اینکه این مودم از همه نظر آک و سالم هستش نمی تونم ریسک اینو کنم بفرستمش بعد شما به هر دلیلی پشیمون شید و باز پسش بفرستید چون مطمئنا دیگه از این آک بودن در میاد و همچنین جعبه مودم که کاملا صحیح و سالم هستش تو بابری دچار ایراد شه و بعد واسه فروشش باید بیشتر ضرر کنم اما مهلت تست دادم اگه مودم مشکل داشت و کار نکرد جای شما رو سر بنده هست دوستان زیادی هستن که بنده رو تایید کننن و اینکه می تونین با بنده تماس بگیریم و نظرتون رو راجب اعتماد جلب کنم چون واقعا جای شکی نباید باشه ...
پس اگه خواستار مودم بودید خواهشا قیمت خودتون رو اعلام کنین تا طبق قوانین فروم اگه کسی بیشتر پیشنهاد نداد اونو به شما بفروشم ...
بنده در خدمت شما هستم .
والا من پايه همون ١٧٠ ميخوامش
در مورد اين كه بفرستي نخوامش هم من بچه كه نيستم نحوامش
وقتي رسيد دستم مردم سالم بود همون موقع برات واريز ميكنم
جعبش هم خواب باشه واسه من فرقي نميكنه مودم مهمه برام
كسي رو هم تهران داشته باشي كيتوني بفرستي من برم ازش بگيرم پول رو بهش بدم!
خلاصه اگه شد كه معامله كنيم اگرم نشد كه خوب بفروشي

Hamed.Hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بنده همچین جسارتی نکردم شما منظور بنده رو اشتباه نگیرین...
میشه روشنم کنین بگین منظور از سالم بودنش چه جوریه ظاهریه یا نه می خوایین رو سیستم تست کنین ؟
این حرف رو هم قبل از اینکه صفحه تریدینگ شما رو ببینم گفتم به نظر سابقه خوبی تو خرید دارید ....

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه بابا جسارت چيه داريم صحبت ميكنيم!
منظور اين هست كه مودم كه رسيد ميزنم به برق روشن شد اينترنت وسيگنال داد يعني درسته! ديگه والا واسه من جعبه ايناش مهم نيست!
والا من اينجا اكثرا خريد كردم خيلي از خريده ها هم اصلا طرف ريت نداده يا مال قبل از دوره امتياز دهي بوده همينطور كه از تاريخ عضويت ميبينين!
وقتي يه جنسي رو ميگم ميخوام وقتي رسيد دستم همون جنس بود مشكلي نداشت مبلغ بلافاصله پرداخت ميشه اينترنتي ديگه آدمي نيست بگم نه پشيمون شدم يا الان پول ندارم ديگه آدم معامله كه ميكنه رو حرفش ميمونه!
ولي باز جنس شماست خودت صلاح ميدوني چي كار دوست داري بكني
من اون قيمت ميخوام مودم رو رسيد دستم هم برات ميريزم كارتت

Hamed.Hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آها اینجوری ... پس دیگه چه کاریه من بفرستم تهران دست آشنا یه زحمتیم واسه اون بسازم چون در هر صورت باید برین خونه تستش کنین شما خودت ماشالله آدم پر سابقه ای به حساب میایید ...
پس با بنده تماس بگیرین نشونی آدرس بگیرم و معامله رو انجام بدیم ...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
الان شماره برات میفرستم تو پی ام

shahin71mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام داداش
خوب هستی؟
اقا من بررسی کردم چیزی در مورد دسیبل آنتن وایرلس این دستگاه ندیدم
میشه بگید 5 دسیبل هست یا نه؟
و اینکه قیمت اخر رو هم برام پخ کنید
ممنون

Hamed.Hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام شاهین جان قربونه مرامت عزیز شما خوبی؟
چرا داداش لینک سایت سازنده رو گذاشتم هر آنتنش 5دسیبل هستش که 3تا 5 تا میشه 15دسیبل و اینکه مودم امروز صبح فروخته شد و ارشال شد به خوزستان ....
شرمنده شما هم شدم خوش باشید و موفق

بالا