• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*فروش كارت شارژ با كمك رايانمهر به نظرتون خوبه ؟

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
سلام دوستان طبق لينك زير مبلغ ناچيزي رايانمهر (جهت فروش كارت شارژ تلفن همراه ) اختصاص ميده به فروشگاه هاي زير مجموعش و حدود 260.000 ت هم قيمت فروشگاه يكسالشه به نظر شما خوبه ؟ دوستاني كه فروشگاه كارت شارژ دارن و يا تجربه اي در اين زمينه دارن ممنون ميشم يه راهنمايي بكنند كه مثلا روزي چند تا كارت شارژ مثلا فروخته ميشه ؟
http://portal.echargesite.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=13

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
سلام
دوست عزیز مبلغ سودی که رایانمهر پرداخت میکنه طبیعی هست .
اگر سود بیشتری مد نظر داشته باشید تنها راهش اینه که شخصا و بدون سیستم همکاری در فروش و با هزینه های میلیاردی شارژ خریداری کنید تا سود خیلی بالایی هم بگیرید . فقط توجه داشته باشید که اگر رایانمهر سود بالایی از فروش می برد سرمایه هنگفتی هم در گردش دارد ! و با یه حساب سر انگشتی می توانید متوجه بشوید که اگر سرمایه در گردششون رو حتی یک روز در بانک بگذارند کلی سود کسب می کنند . پس این بحث جداست .
اما در مورد فروش شارژ و میزان سود و غیره ... همه چیز بستگی به خودتون داره ! اگه خوب تبلیغ کنید و برندتون رو جا بندازید سود فوق العاده ای توی این کار هست .
اما بوده اند کسانی که بدون تجربه و مهارت وارد این بازار شده و ضرر هم کرده اند .
ضمنا مبلغی که رایانمهر بابت فروشگاه میگیره در قبال امکانات و خدمات چندان به چشم نمی اید .
موفق و موید باشید

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
سلام دوستان طبق لينك زير مبلغ ناچيزي رايانمهر (جهت فروش كارت شارژ تلفن همراه ) اختصاص ميده به فروشگاه هاي زير مجموعش و حدود 260.000 ت هم قيمت فروشگاه يكسالشه به نظر شما خوبه ؟ دوستاني كه فروشگاه كارت شارژ دارن و يا تجربه اي در اين زمينه دارن ممنون ميشم يه راهنمايي بكنند كه مثلا روزي چند تا كارت شارژ مثلا فروخته ميشه ؟
http://portal.echargesite.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=13

اینکه چندتا کارت شارژ بفروشی به خودت بستگی داره که چقدر روش وقت میزاری

همینقدر میدونم که تو کل دوره ای که تو نت بودم ندیدم کسیو که از رایانمهر راضی باشه...

رایانمهر پیش پیش سودیو که بخوای بکنیو ازت میگیره

تا بیای خودتو بکشی بالا یه سال شده دوباره باید پول بدی بهشون

شب و روز باید وقت بزاری تا سایتتو بکشی بالا خیلی خوش شانس باشی دو سه تا سایت تاپ خودت داشته باشی یذره تبلیغشو کنی

الان کسایی هستن شارژ به صورت پین میفروشن با 10 درصد تخفیف مثلا هزاری رو میدن 900، با یه حساب سر انگشتی میبینی که کار با رایانمهر یعنی بیگاری کردن به صورت رایگان

رایانمهر با کمک وبمسترا خودشو کشیده بالا وگرنه و داره بیشترین سود رو برای خودش جمع میکنه و هیچ سودی برای وب مستر وجود نداره

الان یه کارگر روز مزد بین 25 تا 40 هزار تومن میگیره برای کارش ببین با فروش کارت شارژ میتونی به این عددو رقم برسی؟

یادت هم باید باشه کافیه تو گوگل بزنی فروش کارت شارژ چقدر برات نتیجه میاره...

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
ممنون دوستان راستش من خیلی هم انتظار ندارم که مثلا روزی 40 تومن در آمد داشته باشه فقط می خواستم تفریحی و بی دغدغه یه سایتی داشته باشم که شاید شانسش گرفت و فروشش خوب شد ، ولی از این می ترسم که حتی 300 تومنی که برای فروشگاه سرمایه گذاری کردم هم برنگرده و این هزینه الکی به جیب رایانمهر عزیز وارد بشه !

حالا به نظرتون حداقل هزینه سرمایه گذاریش رو در میاره که بعدا نسوزیم ؟ شما فکر کنید که خیلی هم وقت نگذارم و حوصله و بودجه تبلیغ آنچنانی رو هم خیلی نداشته باشم ...

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون دوستان راستش من خیلی هم انتظار ندارم که مثلا روزی 40 تومن در آمد داشته باشه فقط می خواستم تفریحی و بی دغدغه یه سایتی داشته باشم که شاید شانسش گرفت و فروشش خوب شد ، ولی از این می ترسم که حتی 300 تومنی که برای فروشگاه سرمایه گذاری کردم هم برنگرده و این هزینه الکی به جیب رایانمهر عزیز وارد بشه !

حالا به نظرتون حداقل هزینه سرمایه گذاریش رو در میاره که بعدا نسوزیم ؟ شما فکر کنید که خیلی هم وقت نگذارم و حوصله و بودجه تبلیغ آنچنانی رو هم خیلی نداشته باشم ...

سلام
خب برادر این چه کاریه خود شما همین مقدار پول رو بده اسکریپت فروش شارژ رو بخر ، کد باز باشه سرمایه همیشه تو جیب خودت داری و نگرانی نداری بابت گرفتن یا نگرفتن سایت میتونی بفروشیش به یه نفر دیگه و پولت برگرده اینو هم شرکت ما ارائه میکنه هم بعضی از اشخاص حقیقی که کدنویسی میکنن ، مورد دوم هم میتونی از اسکریپت های مجانی استفاده بکنی که دردسرهای خاص خودشو داره
قصد تخریب ندارم اما تجربه به من میگه رایانمهر شرایط و امکاناتی که وبمسترها میده مقرون به صرفه نیست این یه حقیقت هست

persiansedo

Registered User
لایک‌ها
15
رایانمهر فقط به درد کسی می خوره که می خواد موفق باشه نه اونایی که دوس دارن موفقیت رو دو دستی تقدیمشون کنن !

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان

میشه راهنمایی بکنید از بابت اگه بخوایم فروشگاه شارژ راه بندازیم ولی کاری با رانمهر نداشته باشیم؟؟ باید از کی شارژ بخریم؟ دامین از کی بخریم؟ لینک راهنمایی هم بدین ممنونتون میشم.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
من تو فکرش بودم ولی دیدم چیز بیخودیه

انقد سود روی هر کارت شارژش کمه که باید حدود چند هزار مشتری ثابت در روز داشته باشی که چیز به درد بخوری بشه که اونم نیاز به تبلیغات زیاد داره و شخصا نمیدونم چقد باید وقت و هزینه بذاری که بتونی اون تعداد مشتریو جور کنی

نکته اصلی اینه که دست تو این کار خیلی زیاده.الان سایت های بانک ها،سایت های ایرانسل و همراه اول و کلی سایت معروف و غیرمعروف دیگه به راحتی شارژ میفروشن.ضمن اینکه الان خدمات خرید شارژ مستقیم از روی گوشی هم اومده مثل *100# و اینا که دیگه واقعا کار خرید شارژو راحت کرده.من خودم شخصا تا وقتی بشه از تلفن خرید سراغ خرید اینترنتی نمیرم چون بسیار بسیار راحت تره و هر جا که باشی میتونی بخری و هزینه اضافی هم پرداخت نمی کنی.به نظرم کسانی که توی سرویس دهی شارژ از طریق گوشی سرمایه گذاری کردن حسابی برد کردن و سود بالایی بردن.مثلا یکی دیگشم یه شرکتیه که *733# رو میده

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
رایانمهر فقط به درد کسی می خوره که می خواد موفق باشه نه اونایی که دوس دارن موفقیت رو دو دستی تقدیمشون کنن !

شعار نده حاجی

وقتی با رایانمهر کار کردم 19 سالم بود. بچه بودم خر بودم. کلی تبلیغ کرده بود که پولدار میشین و ماهی نمیدونم چند میلیارد از اینترنت کارت شارژ خریده میشه و فلان و بهمان. ماهم اون زمان وب مستر نشده بودیم اصلا چیزی حالیمون نبود رفتیم ازشون فروشگاه گرفتیم .3 تا فروشگاه ازشون گرفتم 2 میلیون تبلیغات کردم از اینترنت گرفته تا مجلات ! 100 هزار تومن سود کردم!!!!! رایانمهر یه اسکول مثل من رو گیر میاره ازش میکشه. تمام سرمایه و پس انداز بچگیم رو سر تبلیغات و وعده وعیدهای مضخرف رایانمهر از دست دادم. خدا ازشون نگذره :(

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
برو تو سایت پی لاین عضو شو
رایگان بهت فروشگاه میده رو هر کارت شارژ 1000 تومنی 20 تومن میده
payline.ir

miim

Registered User
لایک‌ها
451
شعار نده حاجی

وقتی با رایانمهر کار کردم 19 سالم بود. بچه بودم خر بودم. کلی تبلیغ کرده بود که پولدار میشین و ماهی نمیدونم چند میلیارد از اینترنت کارت شارژ خریده میشه و فلان و بهمان. ماهم اون زمان وب مستر نشده بودیم اصلا چیزی حالیمون نبود رفتیم ازشون فروشگاه گرفتیم .3 تا فروشگاه ازشون گرفتم 2 میلیون تبلیغات کردم از اینترنت گرفته تا مجلات ! 100 هزار تومن سود کردم!!!!! رایانمهر یه اسکول مثل من رو گیر میاره ازش میکشه. تمام سرمایه و پس انداز بچگیم رو سر تبلیغات و وعده وعیدهای مضخرف رایانمهر از دست دادم. خدا ازشون نگذره :(

حالا چرا سه تا؟

خب یه فروشگاهم میگرفتی هر چی شارز میخواستی بفروشی رو همون میتونستی بفروشی دیگه نیازی به دادن هزینه 3 تا فروشگاه نبوده

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
حالا چرا سه تا؟ خب یه فروشگاهم میگرفتی هر چی شارز میخواستی بفروشی رو همون میتونستی بفروشی دیگه نیازی به دادن هزینه 3 تا فروشگاه نبوده
جریانش طولانیه . چون با گوگل ادوردز کار میکردم اونجا رقبا هرکدوم چندتا فروشگاه داشتن واسه همین جذب مشتریشون زیاد بود مجبور بودی توام چند تا فروشگاه بزاری . البته بگذریم از اینکه نه من بلکه همشون جمع کردن رفتن . اونا هم مثل من کلی هزینه کردن دیدن فایده نداره بیخیال شدن. فقط یکی دوتا نمایندگی موند که فروششون خیلی بالا بود . در مورد این نکته مطمئن نیستم و نمیخوام تهمت بزنم اما یکی دوتا از نمایندگی های رایانمهر که درآمدشون خیلی بالاست و از بقیه جلوترن هرچند که روی پنل نمایندگی هستن ولی ظاهرا اینا نمایندگی نیستن و بلکه مال خود رایانمهره و ظاهرا به قصد فریب دیگران این سایتای خودشون رو به عنوان نمایندگی معرفی کردن. چون یکیشون رو یادمه یه هزینه وحشتناک زیاد رو بابت گوگل ادوردز تقبل میکرد. یعنی هرچقدر هم سود داشته همه ش رو میداد بابت گوگل ادوردز. خوب آدم عاقل همچین کاری نمیکنه. البته میگم مطمئن نیستم شاید هم واقعا نمایندگی بوده

che226

Registered User
لایک‌ها
419
برای فروش به صورت فروشگاهی میخوای یا وب سایت ؟
اگه بخوای برات ok میکنم یه چیزی تو مایه های مفت

بالا