• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش كيس ميني به همراه پاور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام دوستان 5 عدد كيس ميني به همراه پاور موجوده قيمت هم اول آخر 12 تومن هر كي ميخوا د در خدمتم
كيس ها تمييز نيستند و مزايده ائي بانك صادرات هست البته از نظر خودم قابل قبول خطو خش داره ولي فرورفتگي و شكستگي نداره
اينم عكس هاش
در ضمن 3تا كيس هم از همين مدل وجود داره كه داخلش يه مادربرد ايسوس گرافيك آنبرد و سي پي يو 2.4 سلرون و 512 مگ رم و يه هارد 40 هست كه قيمتش 50 تومنه جمع و جور براي اينترنت كار هاي اداري و آفيس و مخصوص دانلود هاي شبانه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من يكي از اونايي كامله و خودت مطمئني كه درست كار ميكنه و مشكلي نداره رو ميخوام . صرفا براي دانلود شبانه لازمش دارم . قيمت رو اگه جا داره يه ذره بيار پائين مشتري قطعي ام . راستي تهران هم نيستماا . . . من خوي زندگي مي كنم .

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من يكي از اونايي كامله و خودت مطمئني كه درست كار ميكنه و مشكلي نداره رو ميخوام . صرفا براي دانلود شبانه لازمش دارم . قيمت رو اگه جا داره يه ذره بيار پائين مشتري قطعي ام . راستي تهران هم نيستماا . . . من خوي زندگي مي كنم .

سلام دوست من
اگه خریدتون قطعی بود میذارم برای تست ((البته تست تصویر و اولیه شده)) در مورد قیمت هم خیلی نفع مالی نداره مطمئن باش هر طوری حساب کنی خریدش به صرفه هست
یه حساب سر انگشتی
کیس و پاور 12 مادربرد و سی پی یو و فن 22 تومن دوتا رم 10 تومن هارد هم 12 تومن میشه 56 هارد رو 10 و مادربرد و سی پی یو هم 19 رم هم 9 میشه 50 بنظرت زیاده؟؟؟

ghayeb

Registered User
لایک‌ها
176
شعبانی جان همرو میخوام. شماره کارتت رو پی ام کن . احتمالا برا اواخر هفته بعد بیام خدمتت

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
قیمت اخر/ کجای تهران هستید/ مدل مادر برد چیپ ست رم ddr و ddr2
مادربرد ايسوس گرافيك آنبرد و سي پي يو 2.4 سلرون و 512 مگ رم و يه هارد 40 هست كه قيمتش 50 تومنه جمع و جور براي اينترنت كار هاي اداري و آفيس و مخصوص دانلود هاي شبانه
باتشکر شهاب

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام بر عزيزان
كيس ها همه فروخته شدند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا