سلام. شما مشخص کردید که حتما ویبی 4 هست ؟اگه نسخه 4 هست نسخه فروم هست یا سوئئیت ؟
آقا من آمار گرفتم فروم هست ! یکی از بچه ها میگفت که ظاهرا سوئیت قیمتش بیشتره ولی خب این سوئیت نیست !
Last edited:
سلام. شما مشخص کردید که حتما ویبی 4 هست ؟اگه نسخه 4 هست نسخه فروم هست یا سوئئیت ؟
حق با شماست ! دیگه تکرار نمیشه !
130 تا به اینجا مال شماست !
مزایده تا بامداد شنبه ادامه داره !
سلام
دوست عزیز من گفتم که میتونید از سی پنل 4 رو دانلود کنید ! نسخه فروم یا سوئیتش رو از کجا باید بفهمم ؟! بگید من آمار بگیرم جواب بدم خدمتتون !
آقا من آمار گرفتم فروم هست ! یکی از بچه ها میگفت که ظاهرا سوئیت قیمتش بیشتره ولی خب این سوئیت نیست !
دوستان مزایده امروز به پایان میرسه و اگر پیشنهاد دیگه ای نبود 130 تومن به دوستمون alishadmehr فروخته خواهد شد !
فکر کنم من بردم :دی
اطلاعات پرداخت رو توی پ . خ برام ارسال کنید . ممنون.
ای شیطون اومدی دقیق روی یازده و پنجاه و نه زدی که من کاری نکنم اره؟با اینکه من قبلا این مزایده رو بردم اما پیشنهاد جدیدم رو میدم . ( اعلام کرده بودید تا بامداد شنبه !!! )
136 ت
وی بی همچنان موجوده !
کسی از پیشنهادش سرباز زد؟
بله ! دو سه نفر آخری از پیشنهاد عقب کشیدن بدون اینکه حتی اعلام کنن که نمیخوایم یا ... ! جواب پیام ها رو هم نمیدن !
سلام دوست عزیز !
جوابت رو در پاسخ اون پیام خصوصی دادم !
همونطور که اونجا هم گفتم من نه بلد بودم که امتیاز منفی بدم و نه قصدش رو داشتم ، از مدیر بخش پرسیدم بهم یاد داد اومدم ببینم چجور کار میکنه همینجور رفتم جلو که ظاهرا تثبیت شده ! (اینو مدیر بخش میتونن تایید کنن !) اگر الان کسی به من راهنمایی بده پاکش میکنم و البته با این وضعیت اگر خریدار نهایی شما نباشید دوباره اینکارو میکنم !
ضمن اینکه دوست عزیز مگه من فروشنده نیستم ؟! شما هم خریداری دیگه ؟! آخرین بید هم شما زدی ! قیمتش هم من کاری ندارم هرچقدر خودت میگی آخرین بیدت بوده ! منم که چیزی که میخوام بفروشم رو بهت نشون دادم ! پس چرا پول رو واریز نمیکنید ؟! اینقدر پیام به من دادید حتی تو یکیش هم از من شماره حساب نگرفتید !
این شماره حساب منه :
6037991312788908
محمدحسین موسوی
هر وقت پول واریز کردید و من به شما یوزر و پسورد رو ندادم اونوقت بیاید اینجا از من گله کنید ، من که فکر میکنم 2 ، 3 سالی باشه عضو این سایتم و خرید و فروش قبل از این کم نداشتم ! توی پ.خ هم چندبار بهت گفتم توی سایت دیسکاس هم برو ببین تاپیک فروش فیلم و عینک 3 بعدیم هنوز تاپیکش هست بعد از 3 سال ! و دلیلی نداره که بخوام برای 100 تومن پول خودم رو بدنام بکنم !
جالبه شما خودت به من گفتی اینترنتم قطع بود و چند روز شهرستان بودم و خرید رو عقب انداختی حالا یه چیزی هم طلبکار شدی ؟!
در مورد اون دوستمم که بهت گفتم موقعی که این رو گرفتیم اون در جریان مسائل این وی بی بود و هر سوالی داری از اون بپرس که گفتی بهت زنگ نزده و از این بابت ازت عذر خواهی میکنم !
سلام داداش
آقا همونطور که پست اول تاپیک گفتم این وی بی رو با دوتا از دوستان شریکی گرفتیم و فروختنش فقط دست من نیست ، الان اونا دارن میگن مشتری داره 140 (همون کسی که بعد از تو پیشنهاد داد) به اونم پیام دادم طالبش بود !
ولی خب خودم تو دلم نیست که بدم به اون ، نظرم رو تو هست ! حالا یه 4 تومن بزار رو پیشنهادت که بشه 140 تومن من اینو بدم به خودت !
یه شماره هم از خودت بده که بهت زنگ بزنم هماهنگ کنیم !
به نقل از seedorf10 :به نقل از alishadmehr :سلامبه نقل از seedorf10 :سلام داداش
آقا همونطور که پست اول تاپیک گفتم این وی بی رو با دوتا از دوستان شریکی گرفتیم و فروختنش فقط دست من نیست ، الان اونا دارن میگن مشتری داره 140 (همون کسی که بعد از تو پیشنهاد داد) به اونم پیام دادم طالبش بود !
ولی خب خودم تو دلم نیست که بدم به اون ، نظرم رو تو هست ! حالا یه 4 تومن بزار رو پیشنهادت که بشه 140 تومن من اینو بدم به خودت !
یه شماره هم از خودت بده که بهت زنگ بزنم هماهنگ کنیم !
اگر امکانش هست که اول انتقال انجام بدید تا اعتماد سازی کامل بشه ، مشکلی نیست و همون مبلغ رو بعد از انتقال پرداخت میکنم .
ولی در اصل این مزایده رو من با 130 قبلا بردم و از ابتدای مزایده من همراه تاپیک بودم و بیشترین بید رو بنده دادم و میشه گفت بیدهای من بود که قیمت مزایده رشد کرده و به این مبلغ رسیده. شاید اگر بیدهای من نمیبود به این مبلغ نمیرسید بنابر این لطفا کم لطفی نکنید و پیشنهاد هر کسی رو که از راه میرسه ملاک کارتون قرار ندید. چون بر اساس قوانین انجمن مزایده رو من بردم. اما با این حال از نظر من ایرادی نداره شما اعتماد سازی کامل رو انجام بدید لطفا و تضمین کنید که پنل صد در صد به نام من میشه و آخرین نسخه 4 و نامحدود و اینکه امکان تغییر نام دامنه حتما وجود داشته باشه و هیچ مشکل دیگه ای نداشته باشه .
راستی لطفا اعلام کنید که این لایسننس رو قبلا از چه کسی خریدید ؟ آیا وی بی اسکین بوده ؟
ایمیل من :
*********@gmail.com
شماره تلفن : 0936******** ( فقط ممکنه نتونم جواب بدم به دلیل اینکه با اینرتنت ایرانسل به اینترنت وصل میشم )
موفق باشید .
داداش من که گفتم خدا شاهده رفیقام هم باید رضایت بدن ! همین الانش هم اون یارو رو من معلق گزاشتم که بدمش به تو ! تو 140 بده برش دار دیگه ! من سوال کردم ظاهرا امکانش نیست یک دقیقه ای ایمیل رو عوض کرد ! مثل اینکه باید به وی بالتین ایمیل بزنی که واست عوض کنن !
برای اینکه مطمئن باشی تاپیک هایی که قبلا زدم رو ببین ، یه اکس باکس 360 به یکی از بچه ها از اهواز فروختم ، یه مادربرد و سی پی یو و کارت گرافیک هم به یکی دیگه از بچه ها فروختم ! یه دونه سی پی یو هم یه جای دیگه فروختم !
به هر حال شماره ت رو میدم به رفیقم بهت زنگ بزنه این سوال هایی که داشتی رو از اون بپرس من زیاد در اطلاع مسائل این نیستم !
این رفیقم اسمش علیرضاست ، من خودمم مجتبی هستم !
دیگه هر کاری داشتی با همین رفیقم صحبت کن !
به نقل از seedorf10 :به نقل از alishadmehr :به ایشون بفرمایید از طریق همین انجمن و در پیغام خصوصی با من در ارتباط باشند .
اونکه تو این سایت عضو نیست !
به هر حال هر مسئله ای هست همینجا بگو بهش میگم ، فقط بی زحمت اگر دو دلی که بخری یا نه منو اذیت نکن ! بابا به خدا این ارزونترین چیزی هست که من دارم اینجا میفروشم ، قبل از این حدود 2 سال توی سایت دیسکاس عینک سه بعدی و دی وی دی میفروختم که میتونی بری ببینی هنوز هم تاپیک هام هستن تو اون سایت که اکثر کاربراش اینجا هم هستن ! من اگر میخواستم برای 140 تومن پول دروغ بگم که توی تاپیک میگفتم سوئیته و دو برابر این قیمت میفروختم بعد دودره میکردم میرفتم ! خداشاهده الان اون طرف رو معلق گزاشتم هی پیام میده من میگم الان نمیتونم بزار واسه فردا که ببینم تو میخوای اینو بخری یا نه وگرنه که اگر به خاطر تو نبود همونموقع میدادم به اون و اصلا به تو پیام نمیدادم !
من که شماره م هم بهت دادم قبلا (0916******) ، الانه قیمت سیم کارت من با توجه به شماره ش که رونده و سری قدیمی هم هست فکر میکنم بالای 400 باشه ، نمیام که برای این 140 تومن خط گوشیم رو بندازم دور که !!!!!
من اون شب شماره ت رو دادم به رفیقم الان بهم پیام داده میگه طرف دو دره کرده ! گفتم چرا ؟! گفت چندتا پیام داد وی بی رو نشونش دادم حالا جوابمو نمیده !!! گفتم بابا طرف اینجور ادمی نیست که بخواد سرکار بزاره از اولش که من مزایده گزاشتم طالب وی بی بوده !
حالا اگر سوالی چیزی داری که با همون رفیقم در تماس باش ، و اگر سوال چیزی نیست من شماره حساب بدم پول رو واریز کن و بهت بدم وی بی رو !
منتظر جوابت هستم
یا حق
به نقل از seedorf10 :به نقل از alishadmehr :سلام
آقا شوخی میکنی ؟ اصلا با من تماسی گرفته نشده که بخوان وی بی به من نشون بدند یا ندند!
من الان چند روزه منتظرم هیچ خبری نشده !
لطفا خودتون پیگیری کنید ببینید قضیه از چه قراره شاید شماره یک نفر دیگه رو به ایشون دادید مثلا همون دوستانی که در پیغام خصوصی با شما در مورد وی بی صحبت میکردند .
به هر حال شماره من اینه : 0936*******
جدی میگی ؟؟؟!!!!!!!!
بزار من یه زنگی بزنم بهش ، آقا شرمنده تقصیر این رفیق گوزن من شد!!!!
بهش میگم زنگ بزنه بهت !
به نقل از seedorf10 :داداش چی شد ؟! با این رفیق ما به توافق رسیدی ؟! شماره حساب بدم ؟!
به نقل از seedorf10 :به نقل از alishadmehr :سلام
خوبید شما ؟
لطفا یک عکس از همون پنل وی بی توی سایت اصلی برام ارسال کنید واسه اطمینان ( متوی عکس شخص باشه که وی بی 4 هست )
و اینکه ایمیل من رو هم باید تغییر بدید
ایمیل من اینه :
[email protected]
بعد شماره کارت رو برام ارسال کنید تا پرداختش رو انجام بدم .
خیلی ممنون .
عکس از کجا بگیرم ؟!
میخوای یه دونه اکانت بسازم برات خودت بری ببینی ؟!