من الان یوزر و پسورد رو براتون پ.خ میکنم ! ولی ای کاش یک مقدار ادب میداشتید و درک میکردید که پیام خصوصی معنیش چیه ؟!!! من اگر میخواستم این پیام ها رو کل ملت ببینن نمیومدم اونجا بهت پیام بدم ! همینجا میگفتم حرفام رو !!!! الان هم دلیلی نمیبینم که بخوام حرفاتون رو جواب بدم ! و دلیلی هم نمیبینم که بخوام الان متقابل به مثل کنم ! فقط یک مثال از حرفاتون رو جواب میدم که دوستانی که پست شما رو خوندن برگردن و با دقت بیشتری بخونن پست ها رو و در مورد من قضاوت نکنن !
میدونید مشکل اصلی چیه ؟ حدس میزنم مشکل اصلی این باشه که شما همزمان داشتید با چند نفر در پیغام خصوصی در مورد فروش وی بی صحبت میکردید برای همین همه چی بهم ریخته !
این تهمتی هست که شما به من میزنید ، در حالی که من اصلا دوست ندارم تو بحثی که شخص حرفی خلاف اون چیزی که توی پیام خصوصی گفته رو نزده بیام و مثل شما پیام های خصوصی رو عمومی بکنم ولی توی این مورد که شما همه چیز رو علنی کردید من بهش رجوع میکنم که جواب شما رو بدم :
آقا همونطور که پست اول تاپیک گفتم این وی بی رو با دوتا از دوستان شریکی گرفتیم و فروختنش فقط دست من نیست ، الان اونا دارن میگن مشتری داره 140 (همون کسی که بعد از تو پیشنهاد داد) به اونم پیام دادم طالبش بود !
ولی خب خودم تو دلم نیست که بدم به اون ، نظرم رو تو هست ! حالا یه 4 تومن بزار رو پیشنهادت که بشه 140 تومن من اینو بدم به خودت !
این حرف من رو که خود شما صفحه قبل توی پستتون گزاشته بودید ! من که قایم نکردم کسی رو ، گفتم که فرد دیگه ای هم مشتری هست ! حالا بماند بقیه مسائل که نه حوصله گفتنش رو دارم و نه ...
من هر مشکلی داشته باشم ولی دروغگو نیستم !
به هر حال مبارکت باشه و همین الان یوزر و پسورد رو برات میفرستم !
خواهشا بعد از دریافت توی تاپیک اعلام کن !