• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لایسینس وی بی 4 !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

130 هزار تومان به حسابتون واریز کردم .

متشکر.

Last edited:

seedorf10

Registered User
لایک‌ها
47
من الان یوزر و پسورد رو براتون پ.خ میکنم ! ولی ای کاش یک مقدار ادب میداشتید و درک میکردید که پیام خصوصی معنیش چیه ؟!!! من اگر میخواستم این پیام ها رو کل ملت ببینن نمیومدم اونجا بهت پیام بدم ! همینجا میگفتم حرفام رو !!!! الان هم دلیلی نمیبینم که بخوام حرفاتون رو جواب بدم ! و دلیلی هم نمیبینم که بخوام الان متقابل به مثل کنم ! فقط یک مثال از حرفاتون رو جواب میدم که دوستانی که پست شما رو خوندن برگردن و با دقت بیشتری بخونن پست ها رو و در مورد من قضاوت نکنن !

میدونید مشکل اصلی چیه ؟ حدس میزنم مشکل اصلی این باشه که شما همزمان داشتید با چند نفر در پیغام خصوصی در مورد فروش وی بی صحبت میکردید برای همین همه چی بهم ریخته !

این تهمتی هست که شما به من میزنید ، در حالی که من اصلا دوست ندارم تو بحثی که شخص حرفی خلاف اون چیزی که توی پیام خصوصی گفته رو نزده بیام و مثل شما پیام های خصوصی رو عمومی بکنم ولی توی این مورد که شما همه چیز رو علنی کردید من بهش رجوع میکنم که جواب شما رو بدم :

آقا همونطور که پست اول تاپیک گفتم این وی بی رو با دوتا از دوستان شریکی گرفتیم و فروختنش فقط دست من نیست ، الان اونا دارن میگن مشتری داره 140 (همون کسی که بعد از تو پیشنهاد داد) به اونم پیام دادم طالبش بود !
ولی خب خودم تو دلم نیست که بدم به اون ، نظرم رو تو هست ! حالا یه 4 تومن بزار رو پیشنهادت که بشه 140 تومن من اینو بدم به خودت !

این حرف من رو که خود شما صفحه قبل توی پستتون گزاشته بودید ! من که قایم نکردم کسی رو ، گفتم که فرد دیگه ای هم مشتری هست ! حالا بماند بقیه مسائل که نه حوصله گفتنش رو دارم و نه ...
من هر مشکلی داشته باشم ولی دروغگو نیستم !

به هر حال مبارکت باشه و همین الان یوزر و پسورد رو برات میفرستم !
خواهشا بعد از دریافت توی تاپیک اعلام کن !

seedorf10

Registered User
لایک‌ها
47
فراموش کردم بگم !! دوستان میگفتن ظاهرا ایران تحریمه و باید با وی پی ان وارد شد ! من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه ولی به من گفتن اینو بهتون بگم !

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
در مورد پستهای قبلی و نوشتن پیغام خصوصی ها بله درسته قبول دارم که کار بدی کردم اما ای کاش همیشه یک طرفه به قضیه نگاه نکنیم و طرف مقابلمون رو بی ادب یا خطاکار یا ... ندونیم. آیا به نظرتون بعد از اینکه نمره منفی به من دادید و به معنای واضح تر کمی بدبینی با این تاپیک نسبت به من ایجاد شد آیا نباید موضوع رو شفاف میکردم تا این بدبینی نسبت به من از بین بره ؟

به هر حال من از مدیر انجمن درخواست میکنم که پستهای اضافه رو پاک کنند. به هر حال شما یک نمره منفی به من دادید که منم سعی کردم موضوع رو شفاف کنم و نمره منفی خودم رو حذف کنم که این کار صورت گرفت و من دلیل دیگه ای برای نوشتن پستها و پیامها نداشتم پس لطفا حق بدید !

شما بهتر بود کمی عادلانه به موضوع نگاه میکردید و اصلا نمره منفی نمیدادید.

به هر حال مشکل حل شده و از شما ممنونم دوست عزیز .

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
ضمن اینکه ممنونم بابت ارسال یوزر و پسور پنل وی بی ، سعی میکنم به زودی اطلاعات و ایمیل پنل رو تغییر بدم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا