مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم - ساخت لهستان
پردازنده:Intel p8600 Core 2 Duo 2.53 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:4 GB DDR2
هارد دیسک:320GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce 8600 512 MB UpTo 1791 MB
صفحه نمایش:15.4" - Bright LCD
امکاناتVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری6 سلولی - Microsoft Windows Vista
لب تاب رو از تاپیک زیر و از یاشار عزیز خریدم : http://forum.persiantools.com/t337992.html
دو تا مشکل داشت زمانی من خریدمش یکی این که تصویرش میرفت که دادم کلا کارت گرافیکشو عوض کردن و یکی دیگه این که فقط یدونه از یو اس بی هاش کار میکرد که تمام مشکلاتش حل شده
و 24 ساعت مهلت تست داره
به هر حال برای من این لب تاب 850 ت در اومده پس قیمت پایم همینه به هر حال ریش و قیچی دست دوستان
دفعه قبل چون قبل عید بود وقت نداشتم رسیدگی کنم الان در خدمتم شرمنده دوستانم شدم
راستی لب تاب کارتن نداره اما دی وی دی ها و شارژر و کنترل و دفتر چه هاش همه چیزش اوکی
عکس ها :
دوستان حتی کسانی هم که هزار تا امتیاز دارن یا مدیران عزیز البته ببخشید فقط اول واریزه
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم - ساخت لهستان
پردازنده:Intel p8600 Core 2 Duo 2.53 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:4 GB DDR2
هارد دیسک:320GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce 8600 512 MB UpTo 1791 MB
صفحه نمایش:15.4" - Bright LCD
امکاناتVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری6 سلولی - Microsoft Windows Vista
لب تاب رو از تاپیک زیر و از یاشار عزیز خریدم : http://forum.persiantools.com/t337992.html
دو تا مشکل داشت زمانی من خریدمش یکی این که تصویرش میرفت که دادم کلا کارت گرافیکشو عوض کردن و یکی دیگه این که فقط یدونه از یو اس بی هاش کار میکرد که تمام مشکلاتش حل شده
و 24 ساعت مهلت تست داره
به هر حال برای من این لب تاب 850 ت در اومده پس قیمت پایم همینه به هر حال ریش و قیچی دست دوستان
دفعه قبل چون قبل عید بود وقت نداشتم رسیدگی کنم الان در خدمتم شرمنده دوستانم شدم
راستی لب تاب کارتن نداره اما دی وی دی ها و شارژر و کنترل و دفتر چه هاش همه چیزش اوکی
عکس ها :

دوستان حتی کسانی هم که هزار تا امتیاز دارن یا مدیران عزیز البته ببخشید فقط اول واریزه
Last edited: