• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لوازم Snowboard ==> کاپشن - Boot - عینک (Goggle) همگی مارک دار و تمیز.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gears -Of-War

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان

همون طور که از اسم تاپیک مشخصه یه کاپشن , یه بوت و یه عینک برای فروش دارم. مشخصات , اطلاعات , قیمت و عکس‌ هاشون رو در پایین قرار میدم.
-------------------------------------------------------------------------------

کاپشن: DC
Paoli 2012
Size: Large
Color: Blue Jewel

- برند یا همون مارک این کاپشن یکی‌ از معروف‌ترین برند ها هستش DC Shoes
- کاپشن برای همین امسال هستش
- قیمتش تو هر چهار نمایندگی تهران ۴۳۰ هزار تومان هستش و به علت گرون شدن دلار و یورو اصلا تخفیف نخورده می‌تونم شمارهاشون رو بدم بهتون
- سایز این کاپشن برای یه آدم ۷۰-۹۵ کیلوئی و قد ـه ۱۶۵ تا ۱۸۰ سانتیمتر مناسبه , بسته به این که دوست دارید کاپشن چه جوری توی تن‌ تون وایسته من خودم آزاد دوست دارم وزنم 95 کیلو هستش و کاپشن XXL خریدم :D دلیل فروشمم همینه که برام تنگه و من کاپشن آزاد دوست دارم
- کاپشن پارگی نداره و سالمه سالمه و خیلی تمیز
- کاپشن فقط این فصل استفاده شده
- تنها نکتهٔ منفیش اینه که نور خورشید یه کم کمرنگش کرده و جای پشت کلاه که نور خورشید بهش نتابید پر رنگ تره البته تو عکس‌ ها نمیتونید متوجه بشید تو حالت عادی هم انقدری معلوم نیست باید دقت کنید ولی خوب من مسئولم که بگم

قیمتی که من برای فروش گذشتم ۲۶۰ هزار تومان هستش

عکس های کاپشن خودم:

عکس های کاپشن کاتالوگی:

===================================================================

Boot - بوت:
Burton
SLX 2009
43/Size: 10us

- SLX گرون ترین بوت Burton هستش
- قیمت SLX 2012 قبل از گرون شدن یورو و دلار توی نمایندگی‌ های تهران ۶۷۰ هزار تومان بوده و قیمت بوت من توی سایت معروف House که لینکش رو پایین قرار میدم الان ۳۲۰ دلار هستش که می‌شه ۶۰۰ هزار تومان
- SLX بوت فوق‌ العاده عالی‌ یه
- Feel این بوت 7 هستش. بوت نسبتا خشکی به حساب میاد , این دلیل به بد بودن یه بوت نیست بستگی‌‌ به شما داره من خودم با بوت‌های سفت راحت تر هستم چون پام توش تکون نمی‌خوره و کنترل بهتری بهم میده و پام رو بیشتر محافظت می‌کنه
- بوت مشکله خاصی‌ نداره و سالمه سالم هستش
- موقعی که بخوام به کسی‌ بفروشمش داخلش رو میشورم و تمیز می‌کنم بعد تحویل میدم
- سایز بوت ۱۰ یا همون ۴۳ هستش متاسفانه این بوت یک سایز به پای من گشاده در واقع دلیل فروشم هم همین هستش من نسبتا پای کوچکی دارم اگر شما کتونی اصل مثل All Star میپوشید و سایز پاتون کوچیک تر از این هستش این بوت به شما نمی‌خوره ولی‌ اگر کتونی اصل نمی پوشید توصیه می‌کنم این بوت رو امتحان کنید

قیمتی که برای این بوت در نظر دارم ۳۹۰ هزار تومان هستش بوت‌ های خیلی‌ ارزون تری میتونید پیدا کنید ولی‌ به هر حال این بوت قیمتش همینه و بهترین و گرون‌ ترین بوت Burton هستش

عکس های Boot خودم:

عکس Boot کاتالوگی:

On Sale Burton SLX Snowboard Boots White Mens 5 - Snowboards, Boot, Snowboarding Gear, Equipment bt2slx07wh9
===============================================================================

Goggle - عینک اسکی: Anon
Realm
Color: Frame Black/Red Solex Lens

- این عینک برای کمپانیِ Anon هستش و جز چند کمپانی برتر عینک مثل Smith و Oakley ـه
- قیمت این عینک توی نمایندگی‌ های تهران ۱۸۰ هزار تومانه- قاب عینک کاملا سالم هستش اما لنزش خط از بیرون داره ولی‌ اینو بگم از داخل معلوم نیست و از داخل هیچ صدمه‌ ای نخورده
- عینک بخار نمی‌کنه و لنز از داخل کاملا سالمه

قیمتی که من برای فروش در نظر گرفتم ۹۰ هزار تومان هستش

عکس های عینک خودم:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا