• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لوح فشرده مجموعه کتاب الکترونیکی مجموعه کینگ 2010 مجموعه کارت ویزیت ویندوز8 و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
مجموعه کینگ 2010 به همراه ویندوز 8

مجموعه کینگ شامل 16 دی وی دی و قیمت روی مجموعه 23 هزار تومان و ویندوز 8 قیمت روی پکیج 10 هزار تومن
اینارو با هم یکجا به قیمت 20 هزار تومن می فروشم ویندوز 8 رو باز هم نکردم

مجموعه سخنرانی های دکتر انوشه و استاد دانشمند شامل 3 دی وی دی قیمت های پشت جلد 3 هزار تومان و 1800 تومان
قیمت پایه برای فروش فقط 2 هزار تومان واقعا به درد بخوره
تعدادی 34 عدد دی وی دی و چند عدد سی دی نیز فروخته می شود قیمت پایه 20 هزار تومان

تاپیک بالا باش

Last edited:

ghodrat

Registered User
لایک‌ها
2
الان کتاب اکترونیکی زیاد خواهان نداره،چون سرعت اینترنت خوبه ملت دنبال مالتی مدیا هستند.
دلیل دوم هم قیمت بالاس
ویندوز 8 رو وقتی میشه 2 تومن خرید چرا 10 تومن؟
کینک هم 16 تا رو حساب کنین 12 تومن
قیمت مناسبتری داشتین پ خ بزنین
دلیل چندم اینکه تو آواتاروتون چیزی در مورد فروشنده بودن شما قید نشده

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
الان کتاب اکترونیکی زیاد خواهان نداره،چون سرعت اینترنت خوبه ملت دنبال مالتی مدیا هستند.
دلیل دوم هم قیمت بالاس
ویندوز 8 رو وقتی میشه 2 تومن خرید چرا 10 تومن؟
کینک هم 16 تا رو حساب کنین 12 تومن
قیمت مناسبتری داشتین پ خ بزنین
دلیل چندم اینکه تو آواتاروتون چیزی در مورد فروشنده بودن شما قید نشده
این کتابا بیشتر به درد دانشجوها می خوره و اکثرش علمی هستش و یک سری مقالات و جزوات انگلیسی و فارسی و پایان نامه ها
اگه قیمتا بالاس خوب شما قیمت خودتونو پیشنهاد بدید
ویندوز 8 قیمت روش 10 تومنه خوب شما می تونی از این رایت شده های 2 تومنی بخری در ضمن من ویندوز 8 رو با کینگ باهم میدم 20 تومن که جمع قیمت های روش 33 تومنه
امتیاز بازارچمو نگاه کنید بد نیست تا حالا چند تا خرید و فروش داشتم منظورتون از فروشنده بودن رو نمیفهمم
آخرش می تونم مجموعه کینگ 2010 به همراه ویندوز 8 با هم 18 تقدیمتون کنم

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
تاپیک بالا باش تمام مجموعه های بالارو اگه کسی با هم خواست 40 تقدیمش می کنم

بالا باش همشو یک جا تخفیفم میدم

Last edited:

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
این مجموعه کتاب های الکترونیکی شامل 28 دی وی دی می باشد و انواع کتاب ها مقالات و پایان نامه ها توش هست یک مجموعه دکوراسیون داخلی و طراحی فضای سبز هم توش هست درباره تمامی موضوعاتی که فکرشو بکنید و کتاب و مقاله هست در اصل این مجموعه من شامل جمع آوری 4 مجموعه در کنار هم می باشد بسیار کامل و استثنایی
قیمت پایه 20 هزار تومان واقعا مفته مناسب هر سنی هست از ابتدایی گرفته تا دانشجو ها و افراد شاغل و ... شامل کتاب های رمان و داستان و پایان نامه ها کارآفرینی ها و اجتماعی مذهبی اخلاقی و زندگی و کتاب هایی به زبان انگلیسی
تقریبا 100 گیگابایت کتاب هستش

مجموعه کینگ 2010 به همراه ویندوز 8

مجموعه کینگ شامل 16 دی وی دی و قیمت روی مجموعه 23 هزار تومان و ویندوز 8 قیمت روی پکیج 10 هزار تومن
اینارو با هم یکجا به قیمت 20 هزار تومن می فروشم ویندوز 8 رو باز هم نکردم

مجموعه کارت ویزیت های خارجی و شیک 4 دی وی دی و یک دی وی دی کارت ویزیت ایرانی قیمت پشت جلد 6500
قیمت پایه برای فروش 5 هزار تومن کارتای خودمم از توی همین مجموعه طرحشو پیدا کردمو طراحی کردم حرف نداره

مجموعه سخنرانی های دکتر انوشه و استاد دانشمند شامل 3 دی وی دی قیمت های پشت جلد 3 هزار تومان و 1800 تومان
قیمت پایه برای فروش فقط 2 هزار تومان واقعا به درد بخوره
تعدادی 34 عدد دی وی دی و چند عدد سی دی نیز فروخته می شود قیمت پایه 20 هزار تومان

تاپیک بالا باش

100 گیگ کتاب و کارت ویزیت ها مال من
قیمت و اینا بفرست واسم
تازه معامله کردیما:p

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
شماره حساب بفرست
امروز می فرستی؟
موبایلتم بده دوباره

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
من تا اخر هفته نیستم یک شنبه می تونم برات بفرستم الان شماره حساب و موبایلو پ خ میدم

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
مجموعه کینگ 16 دی وی دی بدون قاب و ویندوز 8 + 35 دی وی دی فیلم کلا 35 هزار تومن یعنی 55 دی وی دی فقط 35 هزار تومان هر دی وی دی زیر 700 تومن

Last edited:

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
به صورت یکجا کینگ و ویندوز 8 بدون قاب ها 15 هزار تومن با قاب ها 20 هزار تومن 35 دی وی دی فیلم و تعدادی سی دی کارتون همگی 15 هزار تومن

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
تاپیک بالا باش کل مجموعه های بالا بدون قاب به همراه 35 دی وی دی فیلم و تعدادی سی دی کارتون همگی فقط و فقط 25 هزار تومن هر دی وی دی کمتر از 460 تومان

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
بالا باش رفیق 35 تا دی وی دی فیلمم هست هر کی خواست همرو یه قیمت بده برداره

بالا باش مجموعه کینگ 2010 + ویندوز 8 + سخنرانی ها + 35 دی وی دی فیلم + تعدادی کارتون فقط و فقط = 30 تومن فوری

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا