سلام عزيزبسیار ممنون که بعد از 24 ساعت پاسخ بنده رو دادید
فرمودين ١٥٠تومن!!؟!؟دوست عزیز اگه گوشی تو بهترین وضعیت بود شاید میتونستی 320 بفروشیش . اما بدون جعبه فک نکنم 150 تومنم برش دارن . این هیچی نداره .
عزيزمن قصد بی احترامی نداشتم . فقط محض اطلاعتون گفتم . گوشی ای که به اینصورت هیچ متعلقاتی نداره صرفا اوراق میشه دوست عزیز . شما کپی مدارکتون رو میفرستید برای اعتماد سازی ؟ در ضمن عرف بازار برای گوشی کارکرده در بهترین شرایط کسر 20 درصد و با رنگ پریدگی و استهلاک 30 الی 35 درصد هستش . اگه کارتون و اینها هم نداشته باشه که خیلی میاد پایین تر . نفروشیش بهتره
منظور من این نبود که گوشی شما اوراقی هست . منظورم این بود که جهت استفاده از قطعات میخرنش . پس تو تاپیکت ذکر کن مشکلی نداره گوشی ( مورد دار نیستش) و اینکه تضمین میدی به خریدار . احتمالا به همین خاطره که کسی طلبش نشده . شما بزن که به همراه گوشی برای حصول اطمینان خریدار از مشکل نداشتن گوشی (از لحاظ مالکیت و ...) کپی مدارک و فاکتور معتبر ارایه میدین حتما مشتری پیدا میشه . اما به هر حال مقداری افت قیمت رو داره . چون لوازمش از جمله شارژر باید تهیه بشه . گوشی که در کل تمیزه و شکی توش نیستعزيز
كارتون وهندزفري وشارژر هم داره منتها نه در اين كشور صاحبش مسافربود بايك موبايل ديگه تو موبايل فروشي تعويض كرده ميتونم فاكتور فروش همون موبايل فروشي رو بدم
در ضمن اين گفته شما رو كه اگه گوشي جعبه ومتعلقات نداشت اوراقي است قبول ندارم
اين گوشي هم خيلي تميزه فقط دور پلاستيكيش كمي رنگ رفتگي داره برا همين ٣٠در صد ازقيمت نوش كم كردم
Tanxمنظور من این نبود که گوشی شما اوراقی هست . منظورم این بود که جهت استفاده از قطعات میخرنش . پس تو تاپیکت ذکر کن مشکلی نداره گوشی ( مورد دار نیستش) و اینکه تضمین میدی به خریدار . احتمالا به همین خاطره که کسی طلبش نشده . شما بزن که به همراه گوشی برای حصول اطمینان خریدار از مشکل نداشتن گوشی (از لحاظ مالکیت و ...) کپی مدارک و فاکتور معتبر ارایه میدین حتما مشتری پیدا میشه . اما به هر حال مقداری افت قیمت رو داره . چون لوازمش از جمله شارژر باید تهیه بشه . گوشی که در کل تمیزه و شکی توش نیست
دوست عزیز این حرفتون کاملا اشتباهه که گوشی بدونه جعبه اوراق میشه من خودم دوتا گوشی بدونه جعبه فروختم سومیش هم چند روز دیگه میفروشم جعبه گوشی هیچ ارزشی نداره فقط جهت اطمینانه که گوشی دزدی نباشه که اگه اونم مطمئن باشی راحت میتونی بخریمن قصد بی احترامی نداشتم . فقط محض اطلاعتون گفتم . گوشی ای که به اینصورت هیچ متعلقاتی نداره صرفا اوراق میشه دوست عزیز . شما کپی مدارکتون رو میفرستید برای اعتماد سازی ؟ در ضمن عرف بازار برای گوشی کارکرده در بهترین شرایط کسر 20 درصد و با رنگ پریدگی و استهلاک 30 الی 35 درصد هستش . اگه کارتون و اینها هم نداشته باشه که خیلی میاد پایین تر . نفروشیش بهتره