• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لوميا ٦١٠ بدون جعبه ومتعلقات

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
سلام دوستان
يك عدد نوكيا لوميا٦١٠ دسته دوم موجود است
بدون جعبه وشارژر و هندزفري
كاملا سالم
قرمز رنگ
وين فون ٧.٨
دور پلاستيكي رنگ پريدگي دارد
روي صفحه بدون خط وخش است
قيمت::::٣٢٠تومان

ana3e5yn.jpg

qemajuta.jpg

ma6u5asu.jpg

pishini

Registered User
لایک‌ها
450

pishini

Registered User
لایک‌ها
450

pishini

Registered User
لایک‌ها
450

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
بالاباشششششش

pishini

Registered User
لایک‌ها
450

KONJKAVE60

Registered User
لایک‌ها
715
بسیار ممنون که بعد از 24 ساعت پاسخ بنده رو دادید

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
بسیار ممنون که بعد از 24 ساعت پاسخ بنده رو دادید
سلام عزيز
قيمت اكش ٤٣٠تومنه من هم بعلت دسته دوم بودنش وبدون جعبه ومتعلقات بودنش ميدم٣٢٠ يعني ١١٠تومن كم كردم

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
موجوده،،،،،،،،،

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
بالا،،،،،،،،،،،،،،

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
بالااااااااباشششششش

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
نه نظري نه پيشنهادي وين فون چه گناهي كرده
نكنه همه ايفون دار شدن

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
دوست عزیز اگه گوشی تو بهترین وضعیت بود شاید میتونستی 320 بفروشیش . اما بدون جعبه فک نکنم 150 تومنم برش دارن . این هیچی نداره .

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
دوست عزیز اگه گوشی تو بهترین وضعیت بود شاید میتونستی 320 بفروشیش . اما بدون جعبه فک نکنم 150 تومنم برش دارن . این هیچی نداره .
فرمودين ١٥٠تومن!!؟!؟
اگه اينطوره پس فروش منتفيست
ختم تاپيك
ممنون ازپيشنهاد سازندتون

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
من قصد بی احترامی نداشتم . فقط محض اطلاعتون گفتم . گوشی ای که به اینصورت هیچ متعلقاتی نداره صرفا اوراق میشه دوست عزیز . شما کپی مدارکتون رو میفرستید برای اعتماد سازی ؟ در ضمن عرف بازار برای گوشی کارکرده در بهترین شرایط کسر 20 درصد و با رنگ پریدگی و استهلاک 30 الی 35 درصد هستش . اگه کارتون و اینها هم نداشته باشه که خیلی میاد پایین تر . نفروشیش بهتره

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
من قصد بی احترامی نداشتم . فقط محض اطلاعتون گفتم . گوشی ای که به اینصورت هیچ متعلقاتی نداره صرفا اوراق میشه دوست عزیز . شما کپی مدارکتون رو میفرستید برای اعتماد سازی ؟ در ضمن عرف بازار برای گوشی کارکرده در بهترین شرایط کسر 20 درصد و با رنگ پریدگی و استهلاک 30 الی 35 درصد هستش . اگه کارتون و اینها هم نداشته باشه که خیلی میاد پایین تر . نفروشیش بهتره
عزيز
كارتون وهندزفري وشارژر هم داره منتها نه در اين كشور صاحبش مسافربود بايك موبايل ديگه تو موبايل فروشي تعويض كرده ميتونم فاكتور فروش همون موبايل فروشي رو بدم
در ضمن اين گفته شما رو كه اگه گوشي جعبه ومتعلقات نداشت اوراقي است قبول ندارم
اين گوشي هم خيلي تميزه فقط دور پلاستيكيش كمي رنگ رفتگي داره برا همين ٣٠در صد ازقيمت نوش كم كردم

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
عزيز
كارتون وهندزفري وشارژر هم داره منتها نه در اين كشور صاحبش مسافربود بايك موبايل ديگه تو موبايل فروشي تعويض كرده ميتونم فاكتور فروش همون موبايل فروشي رو بدم
در ضمن اين گفته شما رو كه اگه گوشي جعبه ومتعلقات نداشت اوراقي است قبول ندارم
اين گوشي هم خيلي تميزه فقط دور پلاستيكيش كمي رنگ رفتگي داره برا همين ٣٠در صد ازقيمت نوش كم كردم
منظور من این نبود که گوشی شما اوراقی هست . منظورم این بود که جهت استفاده از قطعات میخرنش . پس تو تاپیکت ذکر کن مشکلی نداره گوشی ( مورد دار نیستش) و اینکه تضمین میدی به خریدار . احتمالا به همین خاطره که کسی طلبش نشده . شما بزن که به همراه گوشی برای حصول اطمینان خریدار از مشکل نداشتن گوشی (از لحاظ مالکیت و ...) کپی مدارک و فاکتور معتبر ارایه میدین حتما مشتری پیدا میشه . اما به هر حال مقداری افت قیمت رو داره . چون لوازمش از جمله شارژر باید تهیه بشه . گوشی که در کل تمیزه و شکی توش نیست

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
منظور من این نبود که گوشی شما اوراقی هست . منظورم این بود که جهت استفاده از قطعات میخرنش . پس تو تاپیکت ذکر کن مشکلی نداره گوشی ( مورد دار نیستش) و اینکه تضمین میدی به خریدار . احتمالا به همین خاطره که کسی طلبش نشده . شما بزن که به همراه گوشی برای حصول اطمینان خریدار از مشکل نداشتن گوشی (از لحاظ مالکیت و ...) کپی مدارک و فاکتور معتبر ارایه میدین حتما مشتری پیدا میشه . اما به هر حال مقداری افت قیمت رو داره . چون لوازمش از جمله شارژر باید تهیه بشه . گوشی که در کل تمیزه و شکی توش نیست
Tanx

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوست عزیز این حرفتون کاملا اشتباهه که گوشی بدونه جعبه اوراق میشه من خودم دوتا گوشی بدونه جعبه فروختم سومیش هم چند روز دیگه میفروشم جعبه گوشی هیچ ارزشی نداره فقط جهت اطمینانه که گوشی دزدی نباشه که اگه اونم مطمئن باشی راحت میتونی بخری
درصد کمی از گوشیهای موجود به صورت شخص مسافر وارد ایران شدند مسافر محترم هم احمق نیست که جعبه گوشی رو با خودش حمل کنه
متاسفانه ایرانی جماعت علاقه خاصی به جعبه داره حالا وسواس روی جعبه موبایل تا حدودی قابل قبوله اما مثلا کارت گرافیک 5 سال پیش رو نمیدونم چرا اکثرا جعبشو میخوان o_O البته اینم دلیل داره چون اونی که میخواد ازت بخره مطمئنا مصرف کننده نیست میخواد بخره گرونتر بفروشه

استارتر شرمنده تو تاپیکت پست کمی تا قسمتی نامربوط دادم

بالا