• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ لنوو y580

وضعیت
موضوع بسته شده است.

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
يه لپتاپ لنوو y580 با كانفيگ
cpu : i7 3610 ivy bridge - ram : 8 gig -hard 750 -blueray writeable - 1366 × 768 -vga gtx 660 بدون ssd

http://digionline.ir/Product.aspx?p=26414

راجب لبتاپ و تواناييهاش و كولينگ فوق العادش و قدرت گرافيكيش چيزي نميگم چون كننده هاش و خريداراش بهتر از من ميدونند
تقريبا ٤٥ روزه كه خريدم كاملا نو بدون كوچكترين خط و خش يا ايراد كه به جرات ميگم با نو واقعا فرقي نداره
چون آيپد ٣ دارم باهاش وبگردي نميكنم چون موس گيمينگ و جويستيك اصل دارم از كيبرد و تاچپد و ماوس فابريك هم استفاده نكردم
كلا ٥٠ يا ٦٠ ساعت روشن نبوده و خريدار با هر برنامه ايي ميتونه تست كنه ، از روز اول براش كولپد اصلي خريدم و به دليل حساسيتي كه رو لوازم الكترونيكي دارم هميشه اونها رو تو شرايط عالي نگهداري ميكنم

واقعا جزو بهترين هاست و با گرافيك gtx 660 كولاك ميكنه در كل هر كي دنبال اين مدل باشه اين بذاش يه اوكازيون حساب ميشه
و در ضمن ٢٢ ماه گارانتي سازگار داره و به خريدار بيشتر از ٣ روز فرصت تست ميدم

از کیف و ماوس فابریک اصلا استفاده نشده کلا تا حال از خونه بیرون نبردمش ، کارای مالتی مدیا و اینترنت رو کلا با آیپد انجام میدم اما آنتی ویروس اورجینال نصب شده و بیشتر از 10 ماه ازش مونده

در رابطه با قیمت پایه هم من با توجه به شرایط لپ تاپ و توضیحاتی که دادم 500 تومن زیر قیمت نو میدم .

*****فروخته شد به کاربر عزیز Sasha_2695*******

a001.JPGa002.JPGa003.JPGa004.JPGa005.JPG
Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Last edited:

30we

Registered User
لایک‌ها
135
عکس با نام کاربری+قیمت پایه...

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
تهران
و من 400 زیر قیمت نو میدم که خدا وکیلی و انصافا با نو فرقی نداره و چون من ارزون تر خریدم با این شرایط میدم و استعلام قیمت رو میذارم بعهده خریدار

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
این لپتاپ ها آپشن دار هستند.مدل شما Full HD هست یا 1366؟

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
تهران
و من 400 زیر قیمت نو میدم که خدا وکیلی و انصافا با نو فرقی نداره و چون من ارزون تر خریدم با این شرایط میدم و استعلام قیمت رو میذارم بعهده خریدار

دوست عزیز لپ تاپ شما هرچقدر هم تمیز باشه بازم دست دوم به حساب میاد. امیدوارم با 400 تومن کمتر بتونید بفروشید ولی اگر قیمت معقولی گذاشتید بنده خریدارم. موفق باشید

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز لپ تاپ شما هرچقدر هم تمیز باشه بازم دست دوم به حساب میاد. امیدوارم با 400 تومن کمتر بتونید بفروشید ولی اگر قیمت معقولی گذاشتید بنده خریدارم. موفق باشید

حتما .... چشم
اما دست دوم داریم تا دست دوم مطمئن هستم مصرف کننده کاملا اینو درک میکنه و بصرفش هم هست و بعد از دیدن بدون شک توافق میکنه اما دلال و فروشنده رو نمیدونم

این لپتاپ ها آپشن دار هستند.مدل شما Full HD هست یا 1366؟

شرمنده پست اول اصلاح شد
من به شخصه مدل full hd رو تا حالا ندیدم اینجا برای من هم 1366 × 768 هست

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
قیمت؟.........

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
بدرد مصرف کننده میخوره
من 450 زیر قیمت نو میدم که خدا وکیلی و انصافا با نو فرقی نداره و چون من ارزون تر خریدم با این شرایط میدم و استعلام قیمت رو میذارم بعهده خریدار

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز قیمت فروش رو برام پ.خ کن.قیمت روزش مشخص نیست گویا سازگار خیلی از مدلها بخصوص این مدل رو فعلا از بازار جمع کرده.الان تک و توک قیمت فضایی تو بازار میدن که 100 البته کسی با این قیمت های فضایی خرید نمیکنه.این لپ تاپ رو من یک ماه پیش 2350 با ssd قیمت داشتم ولی اینقدر لفتش دادم که گرون شد.ولی اگر قیمتت منصفانه باشه خریدارم.

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز غعلا تعویض مد نظر نیست خواهش میکنم پیشنهادی بر این مبنا فعلا پخ نشود نا 3 روز آینده ....
ممنون

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
درود بر شما

نقدا چند میدین ؟؟؟؟

09123009340

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
2.200.000 تومن خریدارم....................

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
درود بر شما

نقدا چند میدین ؟؟؟؟ نگفتین !

09123009340

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز قیمت فروش رو برام پ.خ کن.قیمت روزش مشخص نیست گویا سازگار خیلی از مدلها بخصوص این مدل رو فعلا از بازار جمع کرده.الان تک و توک قیمت فضایی تو بازار میدن که 100 البته کسی با این قیمت های فضایی خرید نمیکنه.این لپ تاپ رو من یک ماه پیش 2350 با ssd قیمت داشتم ولی اینقدر لفتش دادم که گرون شد.ولی اگر قیمتت منصفانه باشه خریدارم.

درود بر شما دوست عزيز
در ابتدا عرض كنم كه به هيچ عنوان ١ ماه پيش اين قيمت نبود ، من تقريبا ٥٠ روز پيش خيلي بالاتر از اين خريدم با فاكتور معتبر از مركز فروش تخصصي لنوو و نماينده سازگار -آذر تحليل - در طبقه زير همكف پارسيان كه همون موقع بعد ٤ روز گشتن تمامي بازار هاي تهران و نت و فروم به اونجا رسيدم كه حتما تقديم
خريدار ميكنم ، به جد ميگم كه منابع اطلاعتتون اشتباهن يا در تاريخ اشتباه ميكنيد

اما قيمت ، خدا كنه اين مدل بشه ١ ميليون، كه ١٠٠ درصد مشكل من هم با ١/٤ هزينه فعلي حل ميشه
خدا باعث و باني اين گرانيها و هرج و مرج به سزاش برسونه اما يه v3 acer ديروز براي دوستم با گرافيك ٦٤٠ رو ٢٩٢٠ خريدم با منت پس فقط از من يك نفر تقاضاي انصاف نداشته باشيد
انصاف من راستگويي تمام و كمال پست اول بدون كوچكترين اقراقي و بزرگنماييه

درود بر شما

نقدا چند میدین ؟؟؟؟ نگفتین !

09123009340

پخ شد دوست گرامي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا