• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ لنوو y580

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
امروز تقریبا تمام پاساژهای تهران رو برای خرید لب تاب واسه یکی از رفقام گشتم ! باید بگم که این مدل رو اصلا نداشتن اگه هم داشته باشن بالای 4.100 قیمت می دن !

همین دیگه فقط خواستم بدونین !

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
چیه بازار گرمی میکنین.هر کی خواست من بهش آدرس میدم بره 2.950 تومن آکبند با گارانتی سازگار بگیره.الان قیمت ها خیلی کشیده پایین.

این لپتاپ از نظر گیمینگ فوق العاده هست.از نظر کیفیت ساخت هم عالیه.تو خریدش با قیمت معقول شک نکنید. چون تجربه کار با این لپتاپ رو داشتم..............................

از استارتر هم عذر خواهی میکنم.....:blush:

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
چیه بازار گرمی میکنین.هر کی خواست من بهش آدرس میدم بره 2.950 تومن آکبند با گارانتی سازگار بگیره.الان قیمت ها خیلی کشیده پایین.

این لپتاپ از نظر گیمینگ فوق العاده هست.از نظر کیفیت ساخت هم عالیه.تو خریدش با قیمت معقول شک نکنید. چون تجربه کار با این لپتاپ رو داشتم..............................

بده آقا من آدرس می خوام لطفا همین جا بزارین همه استفاده کنن !!

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
امروز تقریبا تمام پاساژهای تهران رو برای خرید لب تاب واسه یکی از رفقام گشتم ! باید بگم که این مدل رو اصلا نداشتن اگه هم داشته باشن بالای 4.100 قیمت می دن !

همین دیگه فقط خواستم بدونین !

دوست عزيز من هم ديروز رو از پاساژ ايران - پارسيان - طالقاني -بازار رضا هم براي خريد براي دوستم و هم تعيين قيمت لنوو دقيقا به همين نتيجه رسيدم اما براي اينكه سو تفاهم پيش نياد قيمت فروش رو گفتم ٤٥٠ زير قيمت بازار

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
اون موقع ارزون بود ملت نمیخریدن از جمله خود من.

الان که شده حدود سه تومن دیگه کسی نمی گیره.با این حال اینم آدرس رو برات p.m کردم.

از استارتر هم عذر خواهی میکنم.....

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
اقا زحمت نباشه واسه منم بفرست

ممنون

payman1

Registered User
لایک‌ها
117

کاری به استارتر ندارم اما خداوکیلی حرفای خنده دار نزن برادر من اگه 2950 بود من 10 تا الان میخرم!!!
مدل ssd دارش ارزون ترین موقع 2450 بود اونوقت الان 2950 میدنش؟احتمالا مثل اصحاب کهف چند وقتی خواب بودی!!!
من HP DV6t-7000 رو اینجا 2650 گذاشتم بفروشم البته به دلایلی تاپیکم بسته شد هفته بعدش بیرون فروم 3000 تومن فروختم کلی دعام هم کرد طرف هفته قبل 3800 بود الان شده 3600 !!!

داداش خودت برو بازار قیمت کف بیاد دستت اما حدودا باید 3600 الی 3700 باشه الان عجله هم نکن خریدار داره حتما

nzm1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
يه لپتاپ لنوو y580 با كانفيگ
cpu : i7 3610 ivy bridge - ram : 8 gig -hard 750 -blueray writeable - 1366 × 768 -vga gtx 660 بدون ssd

Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - Laptop - IBM/LENOVO / آي بي ام/لنوو Ideapad Y580-Core i7-8GB-750GB+64GB SSD - فروشندگان

راجب لبتاپ و تواناييهاش و كولينگ فوق العادش و قدرت گرافيكيش چيزي نميگم چون كننده هاش و خريداراش بهتر از من ميدونند
تقريبا ٤٥ روزه كه خريدم كاملا نو بدون كوچكترين خط و خش يا ايراد كه به جرات ميگم با نو واقعا فرقي نداره
چون آيپد ٣ دارم باهاش وبگردي نميكنم چون موس گيمينگ و جويستيك اصل دارم از كيبرد و تاچپد و ماوس فابريك هم استفاده نكردم
كلا ٥٠ يا ٦٠ ساعت روشن نبوده و خريدار با هر برنامه ايي ميتونه تست كنه ، از روز اول براش كولپد اصلي خريدم و به دليل حساسيتي كه رو لوازم الكترونيكي دارم هميشه اونها رو تو شرايط عالي نگهداري ميكنم

واقعا جزو بهترين هاست و با گرافيك gtx 660 كولاك ميكنه در كل هر كي دنبال اين مدل باشه اين بذاش يه اوكازيون حساب ميشه
و در ضمن ٢٢ ماه گارانتي سازگار داره و به خريدار بيشتر از ٣ روز فرصت تست ميدم

از کیف و ماوس فابریک اصلا استفاده نشده کلا تا حال از خونه بیرون نبردمش ، کارای مالتی مدیا و اینترنت رو کلا با آیپد انجام میدم اما آنتی ویروس اورجینال نصب شده و بیشتر از 10 ماه ازش مونده

مشاهده پیوست 229016مشاهده پیوست 229017مشاهده پیوست 229018مشاهده پیوست 229019مشاهده پیوست 229020
Sent from my new iPad using Tapatalk HD

سلام دوست عزیز شما اهل کدوم شهری ؟ من 2000000 خریدارم 09137993262

شما با شماره 09363051210 نماس بگیر قیمت را با هم به توافق می رسیم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان دعوا نکنید که من اینقدر میدمو تو اینو برام بیارو غیره مشکل از طرف استارتر عزیز هستش که قیمت مد نظرشونو اعلام نکردن یعنی اینکه بگن مثلا 3500 قیمت پایه بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه گام افزایشم بزاره خوب بفروشی آپ

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز شما اهل کدوم شهری ؟ من 2000000 خریدارم 09137993262

شما با شماره 09363051210 نماس بگیر قیمت را با هم به توافق می رسیم

دوست عزیز رو چه حسابی آخه ... ما ها شور یه چیز رو در میاریم
تو پست فبلی گفتم بابا یه کم منصفانه ، عاقلانه و واقع گرایانه قیمت بدین، من هیچی ولی اینجوری قیمت دادن توهین به شعور بازدید کنندگان به خدا
من اسم یوزر رو نمیبرم چون شاید بخواد بعدا بفروشه اما خواستی برات پخ میکنم 3200 از یوزرهای فعال همین فروم هم هست
در رابطه با قیمت پایه هم پست اول اصلاح میکنم

sasha_2695

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از کاربر عزیز لپ تاپ توسط بنده خریداری شد
که انصافا تمییز و سالم و کاملا نو بدون و سپاس از درست کاری و صداقت ایشان در توصیف لپ تاپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا