سلام دوستان
يه لپتاپ لنوو y580 با كانفيگ
cpu : i7 3610 ivy bridge - ram : 8 gig -hard 750 -blueray writeable - 1366 × 768 -vga gtx 660 بدون ssd
Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - Laptop - IBM/LENOVO / آي بي ام/لنوو Ideapad Y580-Core i7-8GB-750GB+64GB SSD - فروشندگان
راجب لبتاپ و تواناييهاش و كولينگ فوق العادش و قدرت گرافيكيش چيزي نميگم چون كننده هاش و خريداراش بهتر از من ميدونند
تقريبا ٤٥ روزه كه خريدم كاملا نو بدون كوچكترين خط و خش يا ايراد كه به جرات ميگم با نو واقعا فرقي نداره
چون آيپد ٣ دارم باهاش وبگردي نميكنم چون موس گيمينگ و جويستيك اصل دارم از كيبرد و تاچپد و ماوس فابريك هم استفاده نكردم
كلا ٥٠ يا ٦٠ ساعت روشن نبوده و خريدار با هر برنامه ايي ميتونه تست كنه ، از روز اول براش كولپد اصلي خريدم و به دليل حساسيتي كه رو لوازم الكترونيكي دارم هميشه اونها رو تو شرايط عالي نگهداري ميكنم
واقعا جزو بهترين هاست و با گرافيك gtx 660 كولاك ميكنه در كل هر كي دنبال اين مدل باشه اين بذاش يه اوكازيون حساب ميشه
و در ضمن ٢٢ ماه گارانتي سازگار داره و به خريدار بيشتر از ٣ روز فرصت تست ميدم
از کیف و ماوس فابریک اصلا استفاده نشده کلا تا حال از خونه بیرون نبردمش ، کارای مالتی مدیا و اینترنت رو کلا با آیپد انجام میدم اما آنتی ویروس اورجینال نصب شده و بیشتر از 10 ماه ازش مونده
مشاهده پیوست 229016مشاهده پیوست 229017مشاهده پیوست 229018مشاهده پیوست 229019مشاهده پیوست 229020
Sent from my new iPad using Tapatalk HD