• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ asus n550jv دست دوم فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
با لپتاپ asus x550ze تمیز تعویض شد

با سلام خدمت دوستان گرامی
◄ لپ تاپ کاملا" تمیز و سه ماه کاکرده asus مدل n550jv موجود میباشد با کانفیگ زیر :
مخصوص طراحی های گرافیکی سنگین و همچنین برنامه نویسانی که نیاز به سیستم فوق العاده دارند
☜ توجه کنید تازیخ خرید دستگاه دهم اسفند سال 93 بود و فاکتور موجود میباشد
در خرید این دستگاه باید به نکته ای توجه کنید که دقیقا همین برند با همین مدل الان توی بازار با قیمت 3400 هم موجوده اما تفاوت دستگاه من با دستگاه موجود در بازار اینه
- دستگاه من تاچ نیست مدل های تاچ asus بسیار کم کیفیت تر و کم دوام تر هستند و چون تولید انبود هستند قیمت پایین دارند
- مدل دستگاه من کلا گارانتی ندارد اگر جایی همین مدل را با گارانتی مشاهده کردید سری این دستگاه متفاوت است
- دستگاه دارای بلوری میباشد که همین مدل بدون بلوری هم موجود میباشد با قیمت های پایینتر

⌘ مشخصات فیزیکی:ابعاد: 27.7 × 255 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.6 کیلوگرم
⌘ پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
⌘ حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
⌘ حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
⌘ پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
⌘ صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080
⌘ امکانات:
⌘ DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port
⌘ باتری 4 سلولی

⌘ دارای دیسک بلوری

☴ جنس بدنه از آلومینیوم هست و همچنین باطری داخل ( درون دستگاه ) میباشد
☴ رنگ بدنه نقره ای و روی در دستگاه نوک مدادی میباشد

قیمت ◄ توافقی ► و تخفیف ویژه هم برای خریدار واقعی و حضوری دارم !
مشاهده گالری تصاویر در سایت asus
new.jpg
20150614_131145.jpg 20150614_131212.jpg مشاهده پیوست 818255 20150614_131324.jpg 20150614_131331.jpg

20150614_131435.jpg

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان به چند نکته توجه کنید
اولا که این دستگاه دارای بلوری هست دچار اشتباه نشوید قیمت همین مدل که بلوری نداره پایین تره
این دستگاه تاچ نیست قیمت تاچ این دستگاه پایین تره
در ضمن کارتون و ماوس و کیف اورجینال لپ تاپ موجوده
باطری لپ تاپ هم کاملا سالمه و اصلا امکان جداسازیش از دستگاه امکان نداره مثل لپ تاپای اپل هست
قیمت رو برای من اس ام اس کنید درصورت اینکه قصد فروش با اون قیمت رو داشتم خودم تماس میگیرم

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان گرامی من به این قیمتی که زدم میفروشم ... پس جای بحث دیگه و ارائه قیمت های الکی نمیمونه هر کسی میتونه با عقل خودش جستجو کنه
همش بلدیم توی سر مال بزنیم حسودی بکنیم خلاصه توی حیطه ی خودمون هر چقد که آزادی به ما داده شده همه جوره سو استفاده کنیم و بعدش بگیم کشور ما بده و پیشرفت نداره هر چی سرمون میاد از خود ماست از درون ماست نه از بیرون بگذریم
درسته نمیشه روی قیمت های اینترنتی حساب کرد ولی من خودم این لپ تاپ رو 4200 خریدم دروغ هم ندارم و میتونم فاکتور هم ارائه بدم به هرکسی که خریدار واقعی باشه
دیجیکالا زده ناموجود ولی من گشتم و از فروشنده های معتبر قیمت مدل دی وی دیش رو پیدا کردم که 3,610,000تومان قیمتش هست و میتونید از این لینک خریدش کنید
البته این مورد رو در نظر داشته باشید که لپ تاپ من بلوری هست یعنی گرون تر از مدل دی وی دی .....
هر کسی خواست من در خدمتنم

Last edited by a moderator:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان یادم رفته بود بگم
این دستگاه مجهز به hdmi هم هست

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان اشتباه نکنید
این مدل لپ تاپ دقیقا دو سری هست ( asus n550jv )
یک مدل که بلوری نداره و صفحه ی شیشه ای و لمسی داره که قیمتش بسیار پایین هست چون اولا قیمت همون درایو بلوری الان 400 تومن هست در ضمن لپ تاپ هایی که صفحه ی تاچ دارند از کیفیت و همچنین دوام پایینی برخوردار هستند
ولی مدل لپ تاپ بنده سری بلوری و صفجه ی مات هست ... اول از همه که بلوری یک مزیت برای لپ تاپ هست که قیمت رو 400 تومن بالاتر میبره در ضمن کیفیت و کارایی صفحاتی که مات هستند همیشه بیشتر هست

لپ تاپ بنده سری بلوری و صفحه مات Asus n550jv هست ... قیمتش الان تو بازار 3900 تا 4 میلیون هست

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
به دلیل نیاز مالی قیمت به 3 میلیون تغییر پیدا کرد
دوستان توجه کنید دستگاه کوچکترین خط و خش و ایرادی نداره و سه ماه پیش بنده 4 میلیون و خورده ای خریدمش و خیلی کم استفاده شده در حقیقت یه لپ تاپ نو هست

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
قیمت توافقی

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
من از هر جایی که این مدل لپ تاپ رو میفروشند پرسیدم لپ تاپ های مدل n550jv که بلوری دارند و تاچ نیستند گران تر از بقیه هستند و هیچ گارانتی هم ندارند اگر فروشگاهی هم گارانتی دار این محصول رو داره مطمئن باشید بعدا گارانتیش کردن به درد نمیخوره

sepehrzad2

Registered User
لایک‌ها
19
داداش معاوضه هم دارین؟

sepehrzad2

Registered User
لایک‌ها
19

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
داداش لینک فروش لپ تاپ رو داخل ایسام براتون قرار میدم بررسی کنید و نظرتون و شرایطتنو رو اعلام کنین
http://esam.ir/itemView.aspx/885498/لپ-تاپ-لمسی-HP-Envy-TOUCHSMART-15-j038TX.htm
نه داداش لپ تاپ بالاییه . من میخام تعویض کنم هم با دستگاه پایین تعویض میکنم چیزی ام دست خودم بیاد

sepehrzad2

Registered User
لایک‌ها
19
چه رنج قیمت و کانفیگی مدنظرتونه

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
قیمت مد نظر من دور و بر 2 تومن هست

وضعیت