• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ تمییز دل 1564 i3

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
من هم دو هفته هست که یکبار به ۴۷۰ رسیدیم ایشون معامله نکرد و یک بار هم رو قیمت ۴۵۰ پایه خواستم اصلا جواب نداده و کلی هم sms بازی کردیم با هم خیلی حال میده:wacko::blink: هنوز هم نتیجه نگرفتیم:( یعنی ایشون نمیخواد ظاهرا به نتجه برسونن ، لازمه بدونید که رو هر قیمتی ایشون حتی ۵۰۰۰ تومان هم تخفیف نمیدهند ولی یدفعه ۲ روز بعد ۲۰۰۰۰ تومن ازون تر از قیمتی که به شما نمیدادن میان پایین البته باز هم بهتون نمیفروشه و خون به جگرتون میکنه :cool:
بهرحال یا سرکاریه یا سرگرمیه خدا آخرش رو ختم بخیر کنه:):)

من هم همینجا اعلام میکنم که اگر تا فردا ایشون با من هماهنگ نکردن من هم انصراف میدم;);)

من همچنان منتظر تماس شما هستم دوست عزیز البته تا فردا با همون قیمت پایه ، البته شما میتونید به امید اونایی که میان قیمت سرکاری میدن تا پستاشون بالا بره تا سال آینده هم منتظر بمانید

با تشکر

:rolleyes::rolleyes: 

تا فردا هماهنگ می کنم دوست عزیز

aligreenberg

Registered User
لایک‌ها
4
درود
در صورت انصراف خریداران گرامی، قیمت پایه خریدارم.

Iphone5

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
۴۶۰ فوری خریدارم
در صورت تمایل پخ کنید

pro.net

Registered User
لایک‌ها
1
470 خریدار حتمی هستم
تلفنتو برامارسال کن

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
با ایفون 4 میزنی؟

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
به elkamino عزیز فروخته شد

elkamino

Registered User
لایک‌ها
35
به elkamino عزیز فروخته شد

با تشکر از mmsmm عزیز که کمال همکاری رو بخرج دادند.ایشون بسیار فرد مورد اطمینانی هستن و امیدوارم که باز هم با این دوستمون معامله های بیشتری انجام دهم.

لب تاب در شرایط بسیار مطلوب قرار دارد و با آکبند مو نمیزند.

با تشکر

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
من هم دو هفته هست که یکبار به ۴۷۰ رسیدیم ایشون معامله نکرد و یک بار هم رو قیمت ۴۵۰ پایه خواستم اصلا جواب نداده و کلی هم sms بازی کردیم با هم خیلی حال میده:wacko::blink: هنوز هم نتیجه نگرفتیم:( یعنی ایشون نمیخواد ظاهرا به نتجه برسونن ، لازمه بدونید که رو هر قیمتی ایشون حتی ۵۰۰۰ تومان هم تخفیف نمیدهند ولی یدفعه ۲ روز بعد ۲۰۰۰۰ تومن ازون تر از قیمتی که به شما نمیدادن میان پایین البته باز هم بهتون نمیفروشه و خون به جگرتون میکنه :cool:
بهرحال یا سرکاریه یا سرگرمیه خدا آخرش رو ختم بخیر کنه:):)

من هم همینجا اعلام میکنم که اگر تا فردا ایشون با من هماهنگ نکردن من هم انصراف میدم;);)

من همچنان منتظر تماس شما هستم دوست عزیز البته تا فردا با همون قیمت پایه ، البته شما میتونید به امید اونایی که میان قیمت سرکاری میدن تا پستاشون بالا بره تا سال آینده هم منتظر بمانید

با تشکر

:rolleyes::rolleyes: 

با تشکر از mmsmm عزیز که کمال همکاری رو بخرج دادند.ایشون بسیار فرد مورد اطمینانی هستن و امیدوارم که باز هم با این دوستمون معامله های بیشتری انجام دهم.

لب تاب در شرایط بسیار مطلوب قرار دارد و با آکبند مو نمیزند.

با تشکر

درود
مبارک 2 طرفین باشه
فقط دوست عزیز بهتر بود در مورد آدما زود قضاوت نمیکردین.
شاد باشین.

بالا