• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ سونی وایو (((( بلوری و فول اچ دی 1080 ))) فقط 850

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.e_shahangi

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان

یکدستگاه لپ تاپ سونی با مشخصات :
vgn-fz31L
cpu : intel Core2Duo T7250
ram: 2gb ddr2
graphic : Geforce 8600 / 128bit
hard : 200 gb
screen : 15.4 inch FULL HD 1080
دارای بلوری ، مودم داخلی ، وایرلس، بلوتوث ، پورت HDMI و 1394

وضعیت ظاهری : کیبورد و دور کیبورد صفحه نمایش و دورش هیچگونه خط و خشی نداره و تمیزه.... رویه دستگاه دوره مارک وایو چنتا خش مویی داره که تو عکس مشخصه بازم اگه عکسه دقیق تر میخواید بزارم.... دستگاه هیچگونه شکستگی و ضربه خوردگی نداره....................................................................................................................

وضعیت فنی:
تمامی قطعات سخت افزاری دستگاه کاملا سالمه و هیچگونه ایرادی نداره . صفحه نمایش کیفیت خیلی بالایی داره و حتی یه دونه خط نداره ... فقط نهایتا 5 تا پیکسل سوختگی داره هرکدوم اندازه نوک سوزن به رنگه مشکی که تو عکس معلوم نیست ....این نکته رو هم بگم که چیپ گرافیک دستگاه رو تعویض کردم و مبلغ 250/000 تومن خرج کردم و 2 ماهم گارانتی داره و فاکتورشم موجوده . تنها مشکلی که داره دستگاه باطریشه که شارژ نگه نمیداره و باید به برق وصل باشه که من همینجوری میزارم واسه فروش اگر خریدار باتریه آکبند خواست میتونم براش تهیه کنم و هزینش برای جنسه خوبش 120 تومنه اگرم که نه همینجوری مثله من استفاده میکنید
smilingsmiley.gif
غیر از باتری ، دستگاه کاملا سالمه و هیچگونه ایراده دیگه ای نداره . والسلام

ویندوز 7 روش نصبه و متعلقاتشم شارژره ، کارتن نداره اما فاکتور تقدیمه مشتری میشه بابت راحتیه خیالتون
:)

نحوه فروش هم حضوری کرج هست(تشریف میارین مغازه تست میکنید و تحویل میگیرین ) و برای دوستانی که حضوری نمیتونن بیان بسته بندی و ارسال میشه هزینه ارسال با خریدار محترم هست. (ضمنا مهلت تست هم داره)
.........................................................................................
تعویض نداریم و به اولین نفری که 850 بخواد فروخته میشه
(((((اگه کسی خریدار واقعیه و کمتر پیشنهاد داره تو تاپیک قرار بده بررسی میشه)))))
.........................................................................................
اینم عکس از دستگاه ،تست گرافیک ، هارد و رم و سی پی یو و rate ویندوز
20131228200.jpg20140101206.jpg20140101214.jpg20140101215.jpg20140101221.jpg20140101222.jpgcpu.jpghd tune scan.jpgram vga.jpg

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام خدمت جناب آقای شاهنگی
دوستان من از ایشون 2 دستگاه لبتاب خریدم . هر دو سالم رسید دستم . خریدای من که راحت بود . اینم اگه اون مشکل 5 تا پیکسل سوختگی رو نداشت من خودم میخریدم ازشون . ولی پیکسل سوخته با کار من نمیاد متاسفانه

m.e_shahangi

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون ر
سلام خدمت جناب آقای شاهنگی
دوستان من از ایشون 2 دستگاه لبتاب خریدم . هر دو سالم رسید دستم . خریدای من که راحت بود . اینم اگه اون مشکل 5 تا پیکسل سوختگی رو نداشت من خودم میخریدم ازشون . ولی پیکسل سوخته با کار من نمیاد متاسفانه
ممنون رفیق :cool: قابلتو نداره

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
جان سخت باز موتورت راه افتاده خدا بخیر کنه !!!

Hamid 2013

Registered User
لایک‌ها
5
من 650 با هزینه ارسال خریدارم.به شرط سالمی
شیراز هستم

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
توسط بنده خریداری شد منتطر دریافت هستم

وضعیت