سلام . سال نو همه دوستان مبارک باشه . آرزوی سالی خوش و پربرکت برای همه ایرانیان عزیز رو دارم
با فروش لپ تاپ لنوو (برادرم) در خدمتتون هستم .
مدل : Lenovo IdeaPad Y580 که در لینک ذیل یک ریویو از سایت نتبوک چک براتون میزارم
Lenovo IdeaPad Y580-20994BU Laptop Review - NotebookCheck.net Reviews
لپ تاپ در حد آک هست و تا تاریخ 29/7/2014 گارانتی اصلی سازگار ارقام رو داره همراه با کارتن و تمامی متعلقات (شارژر , منوآل و ...)
خیلی کم استفاده شده (در حد کارهای معمولی) و تا به الآن 211 ساعت کارکرده - دستگاه بدون خط و خش هست
هیچ گیمی تا الآن روی دستگاه نصب نشده چون این بنده خدا اصلا وقت بازی کردن نداره
همراه لپ تاپ یکعدد کیف , یکعدد موس لنوو و یک آنتی ویروس بیت دیفندر (استفاده نشده) هست
سلفون دور lcd هنوز روش هست و برداشته نشده
کانفیگ دستگاه از نظر سخت افزاری و گیم پر قدرت هست و همچنین بدنه از کیفیت بالایی برخورداره
اسپیکر قوی و با کیفیت از برند معروف JBL - پردازنده i7 - رم 8 گیگ DDR3 - بلوری - USB3 - گرافیک قدرتمند انویدیا GTX 660 2GB
کیبورد دارای بک لایت هست که میشه اون رو روشن و خاموشش کرد (برای استفاده در شب)
باطری وقتی 100 درصد شارژ میشه برنامه باتری بار 4:22 دقیقه شارژ باقیمانده رو نشون میده
ویندوز 8 64 بیت روش نصب شده و بخوبی تمام درایورهاش کار میکنه
کانفیگ دستگاه :
لینک دستگاه در سایت سازنده :
http://www.lenovo.com/products/us/tech-specs/laptop/ideapad/y-series/y580/
قیمت پایه و فروش فوری : فروخته شد ...
فروش بصورت حضوری در تهران
شرایط و نکات :
چون بیشتر از 10 تا عکس نمیشه آپ کرد بقیه عکسها (سری دوم) از دستگاه به همراه تب Health , باتری بار , cpu-z , gpu-z و ... رو براتون تو پرشین گیگ آپلود کردم
دانلود بقیه عکسها و مشخصات دستگاه (866 کیلوبایت)
با فروش لپ تاپ لنوو (برادرم) در خدمتتون هستم .
مدل : Lenovo IdeaPad Y580 که در لینک ذیل یک ریویو از سایت نتبوک چک براتون میزارم
Lenovo IdeaPad Y580-20994BU Laptop Review - NotebookCheck.net Reviews
لپ تاپ در حد آک هست و تا تاریخ 29/7/2014 گارانتی اصلی سازگار ارقام رو داره همراه با کارتن و تمامی متعلقات (شارژر , منوآل و ...)
خیلی کم استفاده شده (در حد کارهای معمولی) و تا به الآن 211 ساعت کارکرده - دستگاه بدون خط و خش هست
هیچ گیمی تا الآن روی دستگاه نصب نشده چون این بنده خدا اصلا وقت بازی کردن نداره
همراه لپ تاپ یکعدد کیف , یکعدد موس لنوو و یک آنتی ویروس بیت دیفندر (استفاده نشده) هست
سلفون دور lcd هنوز روش هست و برداشته نشده
کانفیگ دستگاه از نظر سخت افزاری و گیم پر قدرت هست و همچنین بدنه از کیفیت بالایی برخورداره
اسپیکر قوی و با کیفیت از برند معروف JBL - پردازنده i7 - رم 8 گیگ DDR3 - بلوری - USB3 - گرافیک قدرتمند انویدیا GTX 660 2GB
کیبورد دارای بک لایت هست که میشه اون رو روشن و خاموشش کرد (برای استفاده در شب)
باطری وقتی 100 درصد شارژ میشه برنامه باتری بار 4:22 دقیقه شارژ باقیمانده رو نشون میده
ویندوز 8 64 بیت روش نصب شده و بخوبی تمام درایورهاش کار میکنه
کانفیگ دستگاه :
- Brand & Model: Lenovo IdeaPad Y580
- Core i7-3610QM Quad Core / Ivy Bridge Processor
- Nvidia GeForce GTX 660M GPU 2GB
- 8GB DDR3 RAM
- 750 Hard Drive
- "15.6 LED Display
- 1MP webcam with Microphone
- DVD/Blu-Ray Drive
- JBL Stereo Speakers
- Wi-Fi/WiDi/Bluetooth, Gigabit LAN
- HDMI, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Audio Ports
- 5Hours of battery life
- Dimensions: 15.16 x 10.04 x 1.41 inches
- Weight: 2.7 Kg
لینک دستگاه در سایت سازنده :
http://www.lenovo.com/products/us/tech-specs/laptop/ideapad/y-series/y580/
قیمت پایه و فروش فوری : فروخته شد ...
فروش بصورت حضوری در تهران
شرایط و نکات :
- اسپم , کارشناسی قیمت , بررسی سخت افزاری در تاپیک ممنوع و پستهای اسپم سریعا گزارش میشه
- دستگاه با 24 ساعت مهلت تست تقدیم خریدار میشه
- دوستان شهرستانی هم اول واریز وجه و بعد شخصی از فامیل یا آشنا تو تهران هماهنگ میکنند برای تست و تحویل حضوری لپ تاپ
- با هیچ دیوایسی تعویض نمیشه پس لطفا پیشنهاد تعویض ندید
- خریدار واقعی تماس بگیره
چون بیشتر از 10 تا عکس نمیشه آپ کرد بقیه عکسها (سری دوم) از دستگاه به همراه تب Health , باتری بار , cpu-z , gpu-z و ... رو براتون تو پرشین گیگ آپلود کردم
دانلود بقیه عکسها و مشخصات دستگاه (866 کیلوبایت)
Last edited: