• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ مینی Asus Eee PC 1011PX

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
پیشنهاد بنده هم 480 هست

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
خریدارم پ خ دادم خدمتتون ./

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
پشتش صافه؟؟
مثل ايسوس كريم رشيد طرح دار نيست؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان ، ببخشید کمی دیر جواب دادم ، متاسفانه دختر خاله عیال من در حادثه اتوبوس بروجن فوت شده و الآن به علت شرکت در مراسم هفتم ایشون شیراز نیستم و نمیتونم و نمیرسم زود جواب بدم ، اول که خواهش می کنم لطفا برای شادی روحشون صلوات و فاتحه نثار بفرمایید ، بعد خواهش می کنم زیر قیمت پایه با هم رقابت نفرمایید ، متاسفانه یکی میگه 2 زار بعدی باذوق زدگی میگه منم هستم 3 زار ، لطفا رعایت بفرمایید ، زیر 600 به هیچ عنوان عنوان فروخته نمیشه و کمتر از 600 میزارم تا گرونتر بشه !

ramtin_d

Registered User
لایک‌ها
6
خریدار نیستم ولی روحش شاد . متاسفانه حادثه ناراحت کننده ای بود

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خداروحشون روشادکنه انشاالله
وخدالعنت کنه باعث وبانی این سفرهای مسخره رو

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
روحشون شاد .... حوادث رانندگی توی این مملکت داره بیداد می کنه ... منم هفته ی پیش یکی از همکارای خوبم رو توی حادثه رانندگی از دست دادم که با ماشین رفت زیر کامیونی که چپ کرده بود. دو روز پیش هم نزدیک محل کارم یه وانت نیسان تو جاده خارج شهر محکم از پشت زده بود به 405 و مخزنش منفجر شده بود و متاسفانه یه نفر فوت کرد.

من همچنان سر پیشنهادم هستم.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
روحشون شاد .... حوادث رانندگی توی این مملکت داره بیداد می کنه ... منم هفته ی پیش یکی از همکارای خوبم رو توی حادثه رانندگی از دست دادم که با ماشین رفت زیر کامیونی که چپ کرده بود. دو روز پیش هم نزدیک محل کارم یه وانت نیسان تو جاده خارج شهر محکم از پشت زده بود به 405 و مخزنش منفجر شده بود و متاسفانه یه نفر فوت کرد.

من همچنان سر پیشنهادم هستم.
سلام به شما و همه دوستانی که النجا و در پیام خصوصی ابراز احساسات داشتن و لطف ، منو شرمنده کردین خدا ناصرتون باشه ، البته یه نکته رو باید خدمت دوستان عرض کنم که بیشتر حوادث رانندگی ما تقصیر خودمونه ، توی جاده ای و خودرویی که کشش سرعت بالا رو نداره به خاطر عجله و حالا 5 دقیقه زود رسیدن با سرعت بالا رانندگی می کنیم ، هنوز فرهنگ رانندگی و رعایت مقررات رو نداریم و جون خودمون و دیگران رو به خطر میندازیم ، یه توضیحی هم خدمت دوستانی بدم که لطف کردن و لعنت فرستادن به باعث و بانی این سفرها ، دوستان توجه داشته باشند تو کشور ما که جون آدمیزاد ارزونه و بی احتیاطی مد ! سالانه صدها نفر تو دریاهامون خفه میشن ! صدها نفر از ساختمونهای ساخته و نیم ساخته سقوط میکنن و میمیرن ! و ... یه تعدادی هم تو جاده ها از دست میرن ، مثلا شما میدونید سالانه چند نفر تو راه مشهد و زیارت آقا امام رضا تصادف میکنن و میمیرن ؟ پس باید گفت سفر مشهد هم باید برداشته بشه و لعنت به باعث و بانی این سفرها ! بیاین یه کم زاویه نگاهمون رو عوض کنیم و بجای اسراف در لعنت فرستادن یه کم به ابعاد دیگه کار توجه کنیم و هرکس از خودش شروع کنه و فرهنگ سازی کنه ، الته ناگفته هم نمونه که اینایی که هم مجری یه چنین سفرهایی هستند هم باید دقت فوق العاده داشته باشند و همه چیز رو با محوریت ایمنی بچه ها در نظر بگیرن واصل رو بزارن رو سلامت ، به هر حال این نظر من بود وامیدوارم کسی رو نرنجونه !
در مورد قیمت دوست خوبمون هم که 600 هستش باید بگم که من تا دو سه روز دیگه اگر قیمت بالاترین نبود لپ تاپ رو با کمال افتخار به ایشون تقدیم می کنم ، یا علی

سلام به شما و همه دوستانی که النجا و در پیام خصوصی ابراز احساسات داشتن و لطف ، منو شرمنده کردین خدا ناصرتون باشه ، البته یه نکته رو باید خدمت دوستان عرض کنم که بیشتر حوادث رانندگی ما تقصیر خودمونه ، توی جاده ای و خودرویی که کشش سرعت بالا رو نداره به خاطر عجله و حالا 5 دقیقه زود رسیدن با سرعت بالا رانندگی می کنیم ، هنوز فرهنگ رانندگی و رعایت مقررات رو نداریم و جون خودمون و دیگران رو به خطر میندازیم ، یه توضیحی هم خدمت دوستانی بدم که لطف کردن و لعنت فرستادن به باعث و بانی این سفرها ، دوستان توجه داشته باشند تو کشور ما که جون آدمیزاد ارزونه و بی احتیاطی مد ! سالانه صدها نفر تو دریاهامون خفه میشن ! صدها نفر از ساختمونهای ساخته و نیم ساخته سقوط میکنن و میمیرن ! و ... یه تعدادی هم تو جاده ها از دست میرن ، مثلا شما میدونید سالانه چند نفر تو راه مشهد و زیارت آقا امام رضا تصادف میکنن و میمیرن ؟ پس باید گفت سفر مشهد هم باید برداشته بشه و لعنت به باعث و بانی این سفرها ! بیاین یه کم زاویه نگاهمون رو عوض کنیم و بجای اسراف در لعنت فرستادن یه کم به ابعاد دیگه کار توجه کنیم و هرکس از خودش شروع کنه و فرهنگ سازی کنه ، الته ناگفته هم نمونه که اینایی که هم مجری یه چنین سفرهایی هستند هم باید دقت فوق العاده داشته باشند و همه چیز رو با محوریت ایمنی بچه ها در نظر بگیرن واصل رو بزارن رو سلامت ، به هر حال این نظر من بود وامیدوارم کسی رو نرنجونه !
در مورد قیمت دوست خوبمون هم که 600 هستش باید بگم که من تا دو سه روز دیگه اگر قیمت بالاترین نبود لپ تاپ رو با کمال افتخار به ایشون تقدیم می کنم ، یا علی
تا یادم نرفته ، عزیزی که این لپ تاپ رو صاحب میشه ، به علت شرایط خاصی که دستگاه داشته ، 48 ساعت مهلت تست داره و در صورتیکه موردی داشت میتونه عودت بده و وجه قطعه و هزینه رفت و برگشت پست رو از من دریافت کنه

Last edited:

abdr

Registered User
لایک‌ها
13
آخ جون.هنوزدوسه روز میتونم پولامو برای خریدنش بیشترجمع کنم.کاش یک زمان انتهایی برای تعیین نرخ میزاشتید

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
آخ جون.هنوزدوسه روز میتونم پولامو برای خریدنش بیشترجمع کنم.کاش یک زمان انتهایی برای تعیین نرخ میزاشتید
سلام ، در خدمتم عزیزم ، به احتمال خیلی زیاد پایان فروش دوشنبه شب انشاءالله

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
خدا رفتگان همه رو بیامرزه و به بازماندگان صبر و شکیبایی بده.ما هم زخم خورده این بی احتیاطیها و سوانح هستیم.اگه اون دوستمون منصرف شد من 550 هستم.اگه کمه آپ حساب کن داداش.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
خدا رفتگان همه رو بیامرزه و به بازماندگان صبر و شکیبایی بده.ما هم زخم خورده این بی احتیاطیها و سوانح هستیم.اگه اون دوستمون منصرف شد من 550 هستم.اگه کمه آپ حساب کن داداش.

سلام ، تا ببینیم خدا چی میخواد ، یاعلی

سلام ، در خدمتم عزیزم ، به احتمال خیلی زیاد پایان فروش دوشنبه شب انشاءالله

S.M.N

Registered User
لایک‌ها
112
داداش اگه ممکنه بگین از نظر شارژ باطری و سخت افزاری چطوریه، چند ساعت شارژ نگه میداره؟
اگه مشکلی نداره قیمت اخر رو برام پخ کنین. ممنون

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
منتظر جوابتون هستم
سلام عزیز اگر یه نموره بالاتر رو نگاه بفرمایید قیمت پایه 650 هست و یکی از دوستان 600 پیشنهاد دادن که مبلغ شما از هر دو کمتره ! یا حق

پس همون دوشنبه شب من قيمت خريد ميزنم.
خوب بفروشيد:cowboy:
سلام ، هر جور صلاح میدونید ، یاعلی

داداش اگه ممکنه بگین از نظر شارژ باطری و سخت افزاری چطوریه، چند ساعت شارژ نگه میداره؟
اگه مشکلی نداره قیمت اخر رو برام پخ کنین. ممنون
به شما هم سلام ، من با این دستگاه کار نکردم و نمیدونم عملا چقدر شارژ نگه میداره ولی چون اصلا کار نکرده قانونا" باید حداکثر شارژ ممکن رو نگه داره ، به هر حال نگهداری شارژ هم جزء همین گارانتی عودت 48 ساعته بنده می باشد ! یاحق

سلام ، به شما هم توصیه میشه اصلا عجله نکنین ! یا حق

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام به همه ، قیمت فروش فوری در پست اول اضافه شد ، پایان فروش هم فردا شب .

دوستان توجه داشته باشند این لپ تاپ داره حدود 1 فروش میره و قیمت کاملا مناسبه ،

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا