• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ مینی Asus Eee PC 1011PX

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
سلام به همه ، قیمت فروش فوری در پست اول اضافه شد ، پایان فروش هم فردا شب .

دوستان توجه داشته باشند این لپ تاپ داره حدود 1 فروش میره و قیمت کاملا مناسبه ،

دوست عزیز جسارتا فقط جهت اطلاع دوستان عرض می کنم اون مدلی که الان به قیمت 1 میلیون فروش می رسه مجهز به سی پی یو 2 هسته ای مدل N2600 یا N2800 هست که دو هسته و چهار رشته پردازشی و یک مگ کش داره، با 320 گیگ هارد و دارای گارانتی ویستا. نت بوک شما دارای پردازنده ی N455 هست که یک هسته و دو رشته ی پردازشی و 0.5 مگ کش داره و هارد اون 250 گیگ هست.

منم اولش فکر می کردم که این نت بوک از لحاظ فنی مشابه مدل های یک میلیونی هست و 600 تومن قیمت دادم ولی بعد از کمی تحقیق به این نتیجه رسیدم که قیمت پیشنهادیم برای این نت بوک بالاست. به همین خاطر با عرض پوزش قیمت پیشنهادیمو به 500 تغییر می دم.

Intel Atom N455 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech

Intel Atom N2800 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech

Intel Atom N2600 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
دوست عزیز جسارتا فقط جهت اطلاع دوستان عرض می کنم اون مدلی که الان به قیمت 1 میلیون فروش می رسه مجهز به سی پی یو 2 هسته ای مدل N2600 یا N2800 هست که دو هسته و چهار رشته پردازشی و یک مگ کش داره، با 320 گیگ هارد و دارای گارانتی ویستا. نت بوک شما دارای پردازنده ی N455 هست که یک هسته و دو رشته ی پردازشی و 0.5 مگ کش داره و هارد اون 250 گیگ هست.

منم اولش فکر می کردم که این نت بوک از لحاظ فنی مشابه مدل های یک میلیونی هست و 600 تومن قیمت دادم ولی بعد از کمی تحقیق به این نتیجه رسیدم که قیمت پیشنهادیم برای این نت بوک بالاست. به همین خاطر با عرض پوزش قیمت پیشنهادیمو به 500 تغییر می دم.

Intel Atom N455 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech

Intel Atom N2800 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech

Intel Atom N2600 Notebook Processor - Notebookcheck.net Tech
سلام دوست خوبم ، از اینکه اطلاع رسانی فرمودین ممنون ولی من از توضیحات و لینکهای مقایسه cpu که گذاشتین زیاد سر در نیاوردم قیمت رو چطور متوجه شدین و چطور مثلا میگین با cpu فلان قیمت 1 هست و با cpu n455 قیمت کمتره ؟! ، در ثانی من که تو پستهای قبلی و قبل از پیشنهاد قیمت شما ، در جواب دوستان کانفیگ رو دقیق گفتم و هیچ جا هم ادعا نکردم این لپ تاپ بیشتر از این چیزیه که هست ! و احتیاجی نبود که شما برای دونستن کانفیگ تحقیق کنید و پر واضح بود که cpu که شما لینک دادین از cpu این لپ تاپ قویتره ! به هر حال قیمت 500 خیلی کمه و به این قیمت نمیدم ! اگر شما لینکی و یا جایی سراغ دارین که این لپ تاپ رو با همین کانفیگی که گفتم داره و قیمت پائینتر میده لطفا جهت اطلاع بنده و دوستان اینجا اعلام بفرمائید ، یا علی .

thfami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان توجه بفرمایند ، قیمت مطمئنا بالای 1 هست ( البته قیمت بازار نه من :blush: ) ، پس خواهش میکنم قیمت پرت ندین ، اینم توجه داشته باشن این لپ تاپ کاملا نو و کارنکرده هستش ،
به خاطر راحتی کار دوستان قیمت پایه 650 ، یا علی .
لینک مشخصات : Asus Eee PC 1011PX - لپ تاپ اسوز ای پی سی 1011 پی ایکس

آقا این قیمت پایه رو چه حسابی هستش ؟

این دستگاه رو ببین بالاتر از مال شماست با گارانتی و همه چیز
Asus Eee PC X101CH-B - لپ تاپ اسوز ای پی سی ایکس 101 سی اچ
850 تومن.....
اگه بتونی تا 500 بفروشی سود کردی.
من خودم 430 میخوام !

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوست خوبم ، از اینکه اطلاع رسانی فرمودین ممنون ولی من از توضیحات و لینکهای مقایسه cpu که گذاشتین زیاد سر در نیاوردم قیمت رو چطور متوجه شدین و چطور مثلا میگین با cpu فلان قیمت 1 هست و با cpu n455 قیمت کمتره ؟! ، در ثانی من که تو پستهای قبلی و قبل از پیشنهاد قیمت شما ، در جواب دوستان کانفیگ رو دقیق گفتم و هیچ جا هم ادعا نکردم این لپ تاپ بیشتر از این چیزیه که هست ! و احتیاجی نبود که شما برای دونستن کانفیگ تحقیق کنید و پر واضح بود که cpu که شما لینک دادین از cpu این لپ تاپ قویتره ! به هر حال قیمت 500 خیلی کمه و به این قیمت نمیدم ! اگر شما لینکی و یا جایی سراغ دارین که این لپ تاپ رو با همین کانفیگی که گفتم داره و قیمت پائینتر میده لطفا جهت اطلاع بنده و دوستان اینجا اعلام بفرمائید ، یا علی .

سو تفاهم نشه ... من نگفتم که شما ادعا کردین این لپ تاپ بیشتر از این چیزیه که هست !

منظور از تحقیق هم این بود که مدل های مشابه بازار رو قیمت کردم... مدل لپ تاپ شما نسبت به مدل های روز یکم کانفیقش قدیمی تر هست و الان دیگه با این کانفیک این لپ تاپ تولید نمی شه و خیلی سخت بشه بازار پیداش و قیمت کرد.

مدل های روز ایسوس الان همگی مجهز به سی پی یو های دو هسته ای هستن و قیمتشون هم بین 1000 تا 1050 تومن هست.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سو تفاهم نشه ... من نگفتم که شما ادعا کردین این لپ تاپ بیشتر از این چیزیه که هست !

منظور از تحقیق هم این بود که مدل های مشابه بازار رو قیمت کردم... مدل لپ تاپ شما نسبت به مدل های روز یکم کانفیقش قدیمی تر هست و الان دیگه با این کانفیک این لپ تاپ تولید نمی شه و خیلی سخت بشه بازار پیداش و قیمت کرد.

مدل های روز ایسوس الان همگی مجهز به سی پی یو های دو هسته ای هستن و قیمتشون هم بین 1000 تا 1050 تومن هست.

شما درست می فرمائید ، به هر حال اگر قیمت این لپ تاپ ( که البته دیگه نوش تو بازار نیست ) 800-900 باشه هم قیمت 500 دور از انصاف هست و کم و من هم شرمنده این قیمت نمیتونم تقدیم کنم ، یا حق .

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
سلام به دوست عزیز
قیمت آخرو برام بفرست ببینم چی میشه؟
راستی با گوشیم نمیزنی بهت تخفیف هم میدم.
یا حق.

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
سلام همشهری
حضوری خریدارم!
قیمت با تخفیف و آدرس بده تا خدمت برسم!:blush:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام همشهری
حضوری خریدارم!
قیمت با تخفیف و آدرس بده تا خدمت برسم!:blush:
سلام همشهری گلم ، شما لطف بفرمائید قیمت مد نظرتون رو با توجه به قیمت پایه بفرمائید تا ببینیم سعادت داریم در خدمتتون باشیم یا نه :D

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
سلام همشهری گلم ، شما لطف بفرمائید قیمت مد نظرتون رو با توجه به قیمت پایه بفرمائید تا ببینیم سعادت داریم در خدمتتون باشیم یا نه :D
بیشترین قیمت پیشنهادی چند بوده؟
به ما چند میدی؟(قیمت آخری که براتون مقدوره)
حضوری نقد :D

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
فعلا که اول شب هست560(+خورده ای احتمالا)

سلام بزرگوار ، یکی از دوستان همشهری قراره تشریف بیارن و ببینن ، اگر با ایشون نشد در خدمت بقیه عزیزان هستم ، البته 560 ( حتی + خورده احتمالی ) کمه ! :D یا حق

abdr

Registered User
لایک‌ها
13
شاید توی کم بودنش برکت داشته باشه.ردنکنید دست مارو.خواستید قیمت آخر رو به بنده هم خبر بدید.من این مورد رو برای یک آشنا میخوام.

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
شاید توی کم بودنش برکت داشته باشه.ردنکنید دست مارو.خواستید قیمت آخر رو به بنده هم خبر بدید.من این مورد رو برای یک آشنا میخوام.

یه قیمت به ما هم بده دوست عزیز

nasserj

Registered User
لایک‌ها
62
570 هستم داداشی

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56

borzoei

Registered User