• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ گیمینگ با سی پی یو قدرتمند 2820QM

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
نه بایکس بهم نرسید ولی ازون بهتر اتفاق افتاد واسه منو خواهرم هدیه اومد

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
چقد استقبال گسترده بووووووووووووووووودد. شلوغ نکنید وایستید توو صف به همتون میرسه

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
نوت بوک های بدی نیست فقط 2 تا ایراد داره

یکی 3d نیست و دومی هم سرعت هاردش پایین هست

4 تا هارد 3 تار بدم عوض کنیم :)

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
ااااااااا بلاخره نمردیمو یکی نظر داد. mokhtar67 ممنون از پیشنهادت . اگهی من فروش هست نه تعویض .در مورد هاردش گفتی سرعتش پایینه من روو پی سی خودمم همین سرعت هاردو دارم هیچ مشکلی ام ندارم . بازی میکنم در حد تیم ملی. اگه پی سی-م ردیف نبود حتما یکیشو نگه میداشتم. هنوزم 90% لپ تاپ ها 5400 rpm هستند و تولید میشن پس نمیشه ایراد دونست.

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
منظور از قیمت نو چیه؟ نوشتم که دوتا آکبندشو دارم . قیمت پایه دونه ای 1.660

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
ااااااااا بلاخره نمردیمو یکی نظر داد. mokhtar67 ممنون از پیشنهادت . اگهی من فروش هست نه تعویض .در مورد هاردش گفتی سرعتش پایینه من روو پی سی خودمم همین سرعت هاردو دارم هیچ مشکلی ام ندارم . بازی میکنم در حد تیم ملی. اگه پی سی-م ردیف نبود حتما یکیشو نگه میداشتم. هنوزم 90% لپ تاپ ها 5400 rpm هستند و تولید میشن پس نمیشه ایراد دونست.

خواهش میکنم خیلی فزق داره عزیز تست شو ببینی میفهمی

مدل دقیقش چی هست؟؟ کی پول نقد داره :) الان همه این جوری خرید فروش میکنن

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان میتونید قیمت رو با alienware و Lenovo W520 که جفتشون 2.500 به بالاس مقایسه کنن . با این اوضاع دلار باید قدر این قیمت و این کانفیگ رو دونست یک ماه دیگه لپ تاپ ها قیمتاشون نجومی میشه

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
من با پول نقد معامله میکنم. خواهشا اگه خریداری قیمت بده اگه نه خودتو خسته نکن . (در مورد هاردشم فقط میشه گفت خوبه و قابل قبول. دقت کنید که cpu و گرافیک این لپ تاپ فوق العادس و نقطه قوتشه و از خیلی از لپ تاپ هایی توو این رنج قیمت سر تره)

Last edited:

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
ببخشید این لپ تاپ ساخت کجاس ؟ چین ؟

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید این لپ تاپ ساخت کجاس ؟ چین ؟

جونیپر که در اولین برخورد یک نام لاتین به نظر می رسد در حقیقت یک برند کاملا ایرانی است و جونیپر که یک نام ایرانی ست به معنای درخت همیشه سبز است. داستان جونیپر مطمئنا برای کاربران ایرانی جذابیت ویژهو خاصی دارد چرا که برخلاف دیگر نمونه های وطنی (مثل فراسو) محصولات ارائه شدهتوسط این برند تنها یک remark ساده از یک کارخانه چینی نیست بلکه جونیپر خود یکتولید کننده واقعی ست و بر طبق اطلاعات حاضر در سایت رسمی این شرکت. جونیپر اولین و تنها برند ایرانی ست که سفارش ساخت نوت بوک را به کارخانه مادر Quanta (که تولید کننده قطعات داخلی غول های این صنعت یعنیHP، Apple، Dell و... می باشد) داده است. این موضوع غرورانگیز یک مزیت فوق العاده دیگر نیز برای کاربران ایرانی به همراه دارد و به علت تماس مستقیم جونیپر با کارخانه مادر با اینکه قطعات در قیاس با Dell و HP برای این برند گرانتر تمام می شود اما در عوض هزینه های معمول برای انتقال دستگاه و موارد پر هزینه ای که برای نمونه های خارجی در انتقال به کشورهای دیگر وجود دارد در اینجا حذف شده و در نهایت قیمت تمام شده دستگاه به طرز محسوسی در مقابل رقبای خارجی پائین می آید.

Last edited:

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
از کجا میشه بهش اطمینان کرد که نسبت به قطعاتی که داره کیفیت هم داشته باشه دل 5110 هم بود تقریبا با همین مشخصات 1100 که یکی از آشغالترین لپ تاپ های موجود در بازار شد
این که کسی هم نداشته که بیاد بگه چطوری هست

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
از کجا میشه بهش اطمینان کرد که نسبت به قطعاتی که داره کیفیت هم داشته باشه دل 5110 هم بود تقریبا با همین مشخصات 1100 که یکی از آشغالترین لپ تاپ های موجود در بازار شد
این که کسی هم نداشته که بیاد بگه چطوری هست[/QUOT

یه ایمیل بهت میدم این آقا اصفهانیه و این لپ تاپ رو داره میتونی ازون اطلاعات بگیری

سيد مهدي مطلبي كيا (اصفهان) [email protected]

به گفته این دوستمون:

در مقایسه با لپ تابهای مشابه یک کیلو کمتر وزن دارد و صفحه کلید بسیار خوب و یکدستی داردمن برنامه بسیار زیادی بر روی این لپ تاب نصب کردم هیچگونه مشکلی نداشته سرعت بسیار زیادی در پردازش اطلاعات داره در کل عملکرد خیلی خوبی دارهسيد مهدي مطلبي كيا (اصفهان)
هرچقدر زمان بیشتر میگذرد از این لپ تاب بیشتر خوشم میاد یکی از مزیتهای خوب این سیستم قابلیت آپدیت ویندوز اون بود که من به راحتی اونو آپدیت کردم
سيد مهدي مطلبي كيا (اصفهان)

و یکی دیگه که این لپ تاپ رو خریده اینو گفته :

من هم کار گرافیکی می کنم و هم برنامه نویسی ، تازه به طرق مختلف لب تاپ رو تست کردن واقعا عالیه .هادی نویدکیا (تهران)

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
خدایی نکرده نمی خوام تاپیک رو بهم بریزم و ناراحتی پیش بیارم به امید خدا خوب بفروشی و خریدار هم راضی باشه
چون من واسه دوستم دنبال همچین کانفیگی میگردم در کل ریسک خریدش البته نظر منه این مدل باید بیاد بازار خریدار بخره تو انجمنها بحث بشه بعد نتیجه گیری کرد به حرف چند نفر نمیشه اطمینان کرد
موفق باشی عزیز

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
خدایی نکرده نمی خوام تاپیک رو بهم بریزم و ناراحتی پیش بیارم به امید خدا خوب بفروشی و خریدار هم راضی باشه
چون من واسه دوستم دنبال همچین کانفیگی میگردم در کل ریسک خریدش البته نظر منه این مدل باید بیاد بازار خریدار بخره تو انجمنها بحث بشه بعد نتیجه گیری کرد به حرف چند نفر نمیشه اطمینان کرد
موفق باشی عزیز

خریدش چه ریسکی داره؟ این که برید این کانفیگو به اسم lenovo یا alienware با قیمت 2.5 _3 میلیون بخرید اون وقت مطمئن میشید؟ مگه بقیه لپ تاپ هارو چند نفر که باهاش کار کردن جمع نمیشن و بررسی نمیکنن چطور اونوقت قابل اعتماده ولی وقتی من کسی رو که باهاش کار کرده معرفی میکنم میگید قابل اعتماد نیست؟ شما یه نفرو پیدا کن با این لپ تاپ کار کرده باشه وناراضی باشه امکان نداره من در مورد این مدل خیلی تحقیق کردم هر سایتی ام رفتم همه تعریف کردن. شما اطلاعاتتون کافی نیست و این دلیل نمیشه قابل اعتماد نباشه . من نیاز به پول این لپ تاپ ندارم واسمم مهم نیست کسی بخره یا نه. نخریدن خودم استفاده میکنم. متاسفانه توو ایران به اسم نگاه میکنن نمیگن کانفیگش چیه.

sony24

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. دوتا با همه؟؟؟ یکیشو به قیمت پایه خریدارم . از کجایی؟ اگه تهران هستید حضوری بیام اگه نیستید پول پست با شما

Last edited:

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. دوتا با همه؟؟؟ یکیشو به قیمت پایه خریدارم . از کجایی؟ اگه اراک هستید حضوری بیام اگه نیستید پول پست با شما

نه با هم نیست. تا یکشنبه اگه بالاتر نبود مال شما

بالا