• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ (Asus N43SL (core i7 + 2GB nVidia GT540m با گارانتی سازگار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gevey_pro

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام،

بنده یک عدد لپ تاپ asus n43sl دارم که به حدودا 7 ماهی هست دارمش ، دو سال گارانتی سازگار ارقام دارد که الان حدود 1 سال و چندین ماهش باقیمانده است . کیف و موس ارجینال خود asus هم دارد . آنتی ویروس ارجینال kaspersky internet security 2012 هم برای آن خریداری شده است .

وضعیت ظاهری :

دقیقا عین آکبند می باشد . نه ضربه خوردگی نه خط نه خش هیچی ! دیگه عکس از لپ تاپ از تمام زوایا انداختم ، خودتون ببینید .

سلامت قطعات داخلی:

تمام قطعات داخلی از جمله ، cpu,hard,lcd و .. همگی مثل روز اول کار می کنند .تا حالا کوچکترین ایرادی نداشته . البته من هم از وسایلم خوب مراقبت می کنم ، می تونید از کسانیکه قبلا در همین انجمن یا انجمن i-phone.ir از من جنس خریدند سوال کنید ، همشون حرف من رو تایید می کنند که جنسی رو که از من خریدند با نو فرقی ندارد.

کانفیگ لپ تاپ :
14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight Asus Splendid Video Intelligent Technology

Intel® Core™ i7 2630QM Processor

Windows® 7 Ultimate

RAM 4 GIG

NVIDIA® GeForce® GT 540M - 2GIG

500GB 5400rpm

BlueRay

2 سال گارنتی + کیف و موس ارجینال asus

-----------------------------------------------------------------
عکس از لپ تاپ - روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگ بشوند( سری پیش که آگهی کردم مدیریت بدلیل نبود عکس آگهیمو حذف کرد) منم تا تونستم عکس از همه جای لپ تاپ تهیه کردم :

--------------------------------------------------------------------------

قیمت پایه با توجه به قیمت بازار و اینکه نمیخوام به مغازه دار یا دلال بفروشم، برای فروش به مصرف کننده: 1200
خواهش می کنم اسپم و نظر کارشناسی در مورد قیمت ندید .
------------------------------------------------------------------------
شماره همراه : 09122598829

دوستان من تهران - دروس هستم .

معامله هم حضوری !

Last edited:

cristiano7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
22
1تومن راه داره؟

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
عزیز قیمتت خیلی عالیه !!! منم دقیقا می خوام همین مدل لپ تاپ رو بردارم !!! اما قسطی !!!
اگه نقد هزینه اش رو داشتم مستقیم از خودت می خریدم!

انشالله که خوب بفروشیش!

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
لب تاب خوبی دارین بنده هم دنبال همچین چیزی میگردم فقط گرافیکتون زیادی بالاست همین قیمتم برده بالا بنده اهل بازی نیستم ایشاله خوب بفروشین

gevey_pro

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز قیمتت خیلی عالیه !!! منم دقیقا می خوام همین مدل لپ تاپ رو بردارم !!! اما قسطی !!!
اگه نقد هزینه اش رو داشتم مستقیم از خودت می خریدم!

انشالله که خوب بفروشیش!

سپاس از لطف شما ، انشالله شما هم لپ تاپتون رو سریعتر تهیه کنید . لپ تاپ خوبیه ولی من می خوام مک بوک پرو بگیرم ، اون بیشتر به کارم میاد تا این هر چند که واقعا لپ تاپ عالی هست و حالا حالا ها کم نمیاره.

سلام، غیر از شما 2 نفر دیگر همین پیشنهاد را دادند .

chobak125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
۱۱۷۰ خریدارم.

gevey_pro

Registered User
لایک‌ها
0
به قیمت پایه فروخته شد
با تشکر از همه دوستان و مدیریت محترم

وضعیت