با عرض سلام،
بنده یک عدد لپ تاپ asus n43sl دارم که به حدودا 7 ماهی هست دارمش ، دو سال گارانتی سازگار ارقام دارد که الان حدود 1 سال و چندین ماهش باقیمانده است . کیف و موس ارجینال خود asus هم دارد . آنتی ویروس ارجینال kaspersky internet security 2012 هم برای آن خریداری شده است .
وضعیت ظاهری :
دقیقا عین آکبند می باشد . نه ضربه خوردگی نه خط نه خش هیچی ! دیگه عکس از لپ تاپ از تمام زوایا انداختم ، خودتون ببینید .
سلامت قطعات داخلی:
تمام قطعات داخلی از جمله ، cpu,hard,lcd و .. همگی مثل روز اول کار می کنند .تا حالا کوچکترین ایرادی نداشته . البته من هم از وسایلم خوب مراقبت می کنم ، می تونید از کسانیکه قبلا در همین انجمن یا انجمن i-phone.ir از من جنس خریدند سوال کنید ، همشون حرف من رو تایید می کنند که جنسی رو که از من خریدند با نو فرقی ندارد.
کانفیگ لپ تاپ :
14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight Asus Splendid Video Intelligent Technology
Intel® Core™ i7 2630QM Processor
Windows® 7 Ultimate
RAM 4 GIG
NVIDIA® GeForce® GT 540M - 2GIG
500GB 5400rpm
BlueRay
2 سال گارنتی + کیف و موس ارجینال asus
-----------------------------------------------------------------
عکس از لپ تاپ - روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگ بشوند( سری پیش که آگهی کردم مدیریت بدلیل نبود عکس آگهیمو حذف کرد) منم تا تونستم عکس از همه جای لپ تاپ تهیه کردم :
--------------------------------------------------------------------------
قیمت پایه با توجه به قیمت بازار و اینکه نمیخوام به مغازه دار یا دلال بفروشم، برای فروش به مصرف کننده: 1200
خواهش می کنم اسپم و نظر کارشناسی در مورد قیمت ندید .
------------------------------------------------------------------------
شماره همراه : 09122598829
دوستان من تهران - دروس هستم .
معامله هم حضوری !
بنده یک عدد لپ تاپ asus n43sl دارم که به حدودا 7 ماهی هست دارمش ، دو سال گارانتی سازگار ارقام دارد که الان حدود 1 سال و چندین ماهش باقیمانده است . کیف و موس ارجینال خود asus هم دارد . آنتی ویروس ارجینال kaspersky internet security 2012 هم برای آن خریداری شده است .
وضعیت ظاهری :
دقیقا عین آکبند می باشد . نه ضربه خوردگی نه خط نه خش هیچی ! دیگه عکس از لپ تاپ از تمام زوایا انداختم ، خودتون ببینید .
سلامت قطعات داخلی:
تمام قطعات داخلی از جمله ، cpu,hard,lcd و .. همگی مثل روز اول کار می کنند .تا حالا کوچکترین ایرادی نداشته . البته من هم از وسایلم خوب مراقبت می کنم ، می تونید از کسانیکه قبلا در همین انجمن یا انجمن i-phone.ir از من جنس خریدند سوال کنید ، همشون حرف من رو تایید می کنند که جنسی رو که از من خریدند با نو فرقی ندارد.
کانفیگ لپ تاپ :
14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight Asus Splendid Video Intelligent Technology
Intel® Core™ i7 2630QM Processor
Windows® 7 Ultimate
RAM 4 GIG
NVIDIA® GeForce® GT 540M - 2GIG
500GB 5400rpm
BlueRay
2 سال گارنتی + کیف و موس ارجینال asus
-----------------------------------------------------------------
عکس از لپ تاپ - روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگ بشوند( سری پیش که آگهی کردم مدیریت بدلیل نبود عکس آگهیمو حذف کرد) منم تا تونستم عکس از همه جای لپ تاپ تهیه کردم :

--------------------------------------------------------------------------
قیمت پایه با توجه به قیمت بازار و اینکه نمیخوام به مغازه دار یا دلال بفروشم، برای فروش به مصرف کننده: 1200
خواهش می کنم اسپم و نظر کارشناسی در مورد قیمت ندید .
------------------------------------------------------------------------
شماره همراه : 09122598829
دوستان من تهران - دروس هستم .
معامله هم حضوری !
Last edited: