• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ ASUS - N55SF

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
فروخته شد!
یکعدد لپ تاپ ASUS مدل N55SF کارکرده برای فروش موجوده. مشخصات کامل و دقیق رو در این لینک میتونید ببینید. لپ تاپ حدود 7 ماه کارکرده و تمیزه و تا تاریخ 19 دسامبر 2012 گارانتی شرکت معتبر ویستا رو داره. چون درب دستگاه حالت شیشه ای داره خش های بسیار ریز که بر اثر تمیز کردن و جا به جایی بوجود اومده در این مدل طبیعی هستش و فقط در نور و با دقت زیاد مشخص میشه. جعبه و متعلقات دستگاه کامله ولی کیف نداره. باطری هم با استفاده معمول حدود دو و نیم تا سه ساعت کار میکنه. قیمت پایه رو 1900 میزارم که فکر میکنم منصفانه باشه و گام افزایشی هم 20 تومن هستش. دوستان لطفا زیر پایه پیشنهاد ندید. فروش حضوری در کرج یا تهران هستش چون ترجیح میدم خریدار از نزدیک لپ تاپ رو ببینه و ریسک ارسال با پست یا تیپاکس هم از بین میره. مشخصات و عکسها رو در پائین میتونید شاهده کنید:

CPU: Intel 2670QM 2.2.GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz

RAM: 4 GB DDR3 1333

H.D.D: 750 GB 5400 RPM

VGA: Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB

Display: 15.6" - Bright LED

Other: DVD-RW - Blutooth - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port - DOS - USB3

Last edited:

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزيز
صفحه نمايش لپتاپتون فول اچ دي هست؟

sky center

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یکی از بهترین مدل های لب تاپ ایسوس هست.. قیمتتون هم منصفانه هست البته به شرط سالم بودن...
حیف که پولم فعلا کامل نیست وگرنه خودم برش میداشتم..
شما آپ حساب کن داداش

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
سلام دوست عزيز
صفحه نمايش لپتاپتون فول اچ دي هست؟

درود
خیر. همونطور هم که در لینک مشخصاتی هم دادم نوشته شده اچ دی هستش.

یکی از بهترین مدل های لب تاپ ایسوس هست.. قیمتتون هم منصفانه هست البته به شرط سالم بودن...
حیف که پولم فعلا کامل نیست وگرنه خودم برش میداشتم..
شما آپ حساب کن داداش

بله, همونطور که شما فرمودید یکی از بهترین مدلهای ایسوس هستش. در مورد سالم بودن هم شما میتونید از کسانی که قبلا با من معامله کردن در مورد اجناسی که بهشون فروختم سوال کنید. بابت آپ هم ممنون

rrtt

Registered User
لایک‌ها
247
قیمت کفش رو پ.خ کن

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
قیمت کفش رو پ.خ کن

دوست عزیز من نتونستم قیمت روز لپ تاپ خودم رو پیدا کنم چون موجود نبود ولی مثلا قیمت امروز مدل N53 که i5 هستش بین 2 تا 2200 بود بنابر این فکر نمیکنم برای لپ تاپ i7 قیمت بالایی گفته باشم با اینحال به خریدار واقعی تخفیف هم خواهم داد. موفق باشید

Fakor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
گارانتی داره؟ وضعیت باطری؟

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
سلام
گارانتی داره؟ وضعیت باطری؟

درود
بله. دستگاه تا تاریخ 19 دسامبر 2012 گارانتی شرکت معتبر ویستا رو داره و باطری هم در استفاده معمول دو و نیم تا سه ساعت کار میکنه. این موارد رو فراموش کرده بودم در پست اول ذکر کنم که الان اضافه خواهد شد. موفق باشید

پ.ن: یکی از دوستان در همین انجمن و در تاپیک دیگه ای مشغول فروش یک دستگاه لپ تاپ ایسوز 14 اینچ با مشخصاتی شبیه دستگاه بنده هستش که علاوه بر مدل, در گرافیک و اندازه صفحه نمایش هم با هم تفاوت دارن. تا اوجایی که بنده از یکی از پستهای ایشون فهمیدم (امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم) این دوست عزیز با اشاره به من گفتن که این کانفیگ با گرافیک 1 گیگ رو با منت و ناز و ادا دارم با این قیمت میفروشم! این دوستمون بهتره بدونن که گرافیک 1 گیگ مدل GT-555M این دستگاه 41 رتبه از گرافیک GT-540M دستگاه ایشون بالاتره (رتبه 98 در برابر رتبه 139 - لینک) و همچنین قیمت آکبند مدل N55SF حدود 250 تومن از قیمت آکبند لپ تاپ ایشون بیشتره پس بهتره اولا اطلاعات خودشون رو بالاتر ببرن و دوما برای توجیه مناسب بودن قیمتی که روی جنسشون گذاشتن از دیگران مایه نزارن. ..... و در آخر اینکه من نه ناز ادا دارم!!:blush: و نه منتی بر سر کسی گذاشتم.

Last edited:

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
شماره تماستون برای بنده پیامک کنید
09356205020
یا علی

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
محسن چرا میخای بفروشیش؟
چی پیدا کردی از این بهتر ناقلا
i181200_TAELSmileyCenterMisc20248.gif

بفروش به علی
Cherna_03.gif

خوب میخره : دی

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود
هادی جان اگر بشه میخوام لپ تاپ گیمینگ بخرم. یکی دوتا هم پیدا کردم ولی قیمتهاشون خیلی بالا بود.

علی که اصلا نمیدونه لپ تاپ چیه! میترسم از من بگیره باهاش بکوبه تو سرم!!:(

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
قیمت اخر واسه ما هم بپخ

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
قیمتتون کاملاً تائید میشه و مناسب هستش ، من هفته پیش دقیقاً همین مدل رو توی همین فروم همسایه فروختم ، ضمناً قیمتم 2 میلیون گزاشته بودم ، تازه مال من یک مشکل داشت اونم این بود که پد موس من براق شده بود ..

انشالله که خوب بفروشی عزیز + آپ برای شما...

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
سلام
قیمتتون کاملاً تائید میشه و مناسب هستش ، من هفته پیش دقیقاً همین مدل رو توی همین فروم همسایه فروختم ، ضمناً قیمتم 2 میلیون گزاشته بودم ، تازه مال من یک مشکل داشت اونم این بود که پد موس من براق شده بود ..

انشالله که خوب بفروشی عزیز + آپ برای شما...

ممنون آرش جان. آدرس این فروم همسایه رو بده شاید منم بتونم اونجا 2 تومن بفروشمش!!;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
محسن لپتاپ و گیمینگ مثل 2 تا خط موازی میمونن
نکن این کارو
crazy.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا