• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Dell Vostro 1510 لهستانی و پرینتر سه کاره HP Photo smart

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بنده قصد فروش یک لپ تاپ و یک پرینتر سه کاره دارم با مشخصات زیر:

لپ تاپ:cpu: T9300 2.5 MHZ 6 mb cache
Ram: 4gb
Hard: 320gb Western digital
lcd: 15.6 1440x900
Graphic : 256 Geforce 8400 gts

(4) USB 2.0 compliant 4-pin ports
15-pin VGA video connector
Network connector (RJ45)
Modem optional external via USB port
AC adapter connector
Microphone in & Headphone jack
4-pin IEEE 1394 port
8-in-1 media memory card reader
54 mm ExpressCard slot

finger print

نکات قابل اشاره این که باتری 6 سل هست و حدود 10 تا 15 دقیقه شارژ می ده تمامی ادوات مثل finger print و خود لپ تاپ کاملا سالم هستن و کار میکنن، نه ضربه خورده و نه تعمیر رفته جعبه و تمامی سی دی ها موجود است کیفیت ال سی دی هم از نظر رزولوشن 1440x900 و هم از نظر زاویه دید واقعا خیلی خوبه
موارد که باید بگم تا شب راحت بخابم:rolleyes: این که قسمت هد فون یک بار موقع بلند شدن از پای میز گبر کرد و لپ پر شد اما هیچ مشکلی نداره(عکسش هست)، روی ال سی دی جای چند تا کلید کی برد مونده که در حالت روشن معلوم نیست و تاچ پد هم در اثر استفاده رنگ پریده شده که اتفاقا حساسیتش بیشتر شده و درایو سی دی مکشی هست و یک مقدار ضعیف شده و سی دی های غیر کپی را بیشتر می خونه

پرینتر:

سه کاره هست(پرینت،کپی،اسکن) مدل HP Photosmart C4683 که واقا کیفیت پرینتش برای عالی هست به خاطر فوتو اسمارت بودن و کاملا سالم هست البته کارتریج خشک شده و فک کنم باید جایگزین بشه که چون هد روی کارتریج هست وقتی عوض بشه کاملا نو می شه اسکنر هم هیچ مشکلی نداره
سی دی و جعبه این هم موجوده

دلیل فروش هم نیاز مالی هست،من هم دانشجو معماری بودم که از این ها استفاده می کرد و دیگه درسم تموم شده
راستی تهران هستم برای فروش حضوری

قیمت:
لپ تاپ : قیمت پایه 750 فروش فوری 850 گام افزایش 15
پرینتر : قیمت پایه 150 فروش فوری 180 گام افزایش 10

Last edited:

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون نیویوزرها 24 ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از24 ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

پ.ن : عکس ها رو بصورت تک لینک بصورت ریسایز شده آپلود کنید !

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انجام شد

سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون نیویوزرها 24 ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از24 ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

پ.ن : عکس ها رو بصورت تک لینک بصورت ریسایز شده آپلود کنید !

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

انجام شد فقط من نمی دونم چطور عکس ها رو به صورت لینک بزارم واسه همین rar گذاشته بودم

Last edited:

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
لپ تاپ خوبيه
من دارم.واقعا قدرتمنده و تويه بازي هاي جديد خوب جواب داده
خوب بفروشيد

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله من واقعا راضی بودم
ممنون از اطلاع رسانیتون

UPPP..... و اینکه یکی از دوستان در خصوصی برای جوهر اشاره کرده بودن که من قیمتی که دارم برای هر کارتریج 35 تومان که مجموعش میشه 70

Last edited:

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت خوبه.لپ تاپ هم خوبه.من یدونشو داشتم.البته باطریش سالم بود فروختم 925000 تومن

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز منم بسیار راضی بودم ولی نمی دونم شاید بد موقع آگهی دادم که خیلی استقبال نشده

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنون دوست عزیز منم بسیار راضی بودم ولی نمی دونم شاید بد موقع آگهی دادم که خیلی استقبال نشده

آقا دوربین EOS Kiss X2 رو نمیفروشی :دی
من 1510 دارم اما این دوربینت هم عکسای خوبی میندازه :دی
بعد یه چیزی واسه من هم عین شما با همین مشخصات اما واسه من ویندوز ویستا ارجینال داشت که هرجا گشتم بدون ویندوز پیدا نکردم! شما چطوری پیدا کردید :(
شابد 100 تومن بیشتر واسه همون ویندوزش پول گرفت که البته بنده در یه حرکت انتحاری کلش رو فرمت کردم و ...

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول خیلی باحالی منم همیشه از روی عکس ها دوربین رو میفهمم
قابل شما رو نداره ولی من چون گاهی عکاسی هم میکنم و با این قیمت ها اصلا نمیشه به خرید دوربین فکر کرد

برای منم ویستا اورجینال داشت ولی چون برچسبش بی رنگ شده بود کندم
من برعکس شما فورمت نکردم که سون وقتی اومد به سون آپدیتش کردم، واسه همینم هست که فینگر موس پد و گجت های fn کار میکنه فقظ ضعفش تو 32 بیت بودن ویندوز که 3 گیگ از 4 گیگ رم میشناسه که با همین 3 هم واسه من بس بود که بهخریدار جدید توضیح می دادم که اگر 4 گیگ و کامل بخواد باید وین 64 بریزه

سیزدت به دررررررر

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ایول خیلی باحالی منم همیشه از روی عکس ها دوربین رو میفهمم
قابل شما رو نداره ولی من چون گاهی عکاسی هم میکنم و با این قیمت ها اصلا نمیشه به خرید دوربین فکر کرد

برای منم ویستا اورجینال داشت ولی چون برچسبش بی رنگ شده بود کندم
من برعکس شما فورمت نکردم که سون وقتی اومد به سون آپدیتش کردم، واسه همینم هست که فینگر موس پد و گجت های fn کار میکنه فقظ ضعفش تو 32 بیت بودن ویندوز که 3 گیگ از 4 گیگ رم میشناسه که با همین 3 هم واسه من بس بود که بهخریدار جدید توضیح می دادم که اگر 4 گیگ و کامل بخواد باید وین 64 بریزه

سیزدت به دررررررر

آقا اینایی که گفتی الان واسه من داره مث ساعت کار میکنه!
64 بیت نصب کن خوب همش اوکی میشه

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
بدون هارد هم میفروشین ؟
پ خ دادم

amgsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من انصراف میدم پایان مزایده اول 20 فروردین بود الان شد 22 فروردین

شما مختارین ولی من پست اصلی رو به هیچ وجه تغییر ندادم و شمام سر تاریخ هیچ حرفی نزدید
موفق باشین

.......................UP............................

................UP........................

Last edited:
بالا