• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ HP 6050se کارکرد کم و همانند آک

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
فروش لپ تاپ HP 6050se

مشخصات :

Processor type Intel® Core™ i5-2410M • 2.3 GHz ، memory 4 GB DDR3 ، hard disk drive 500 GB 7200 rpm ، ( Video adapter AMD Radeon HD 6770M Video RAM(1 GB DDR5
Display size 39,6 cm (15,6") High-Definition LED HP BrightView Display ، SuperMulti DVD±R/RW ، Battery type 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery و....

HP Pavilion DV6-6050se

مدت کارکرد : اسما 9 ماه ولی حدود 3 ماه استفاده شده...
از نظر فنی و ظاهری : مثله لپ تاپ های آک بدون خط و خش (خیلی عالی نگهداری شده).
باتریشم حدود 15 الی 16 بار استفاده شده.(باتری استفاده چندانی نشده).

قیمت پایه لپتاپ + کول پد : 1.300.000 تومن (خواهشا زیر این قیمت پیشنهاد ندید ). فروش برای مصرف کننده می باشد.

*** به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز به مدت 13 روز قیمت پایه مزایده به 1.300.000 تومن تغییر می کند.(تخفیف 130 هزار تومنی برای خریداران عید نوروز). روز 14 فروردین به قیمت 1.430.000 تومن بر می گردد!!!

دستگاه سه ماه گارانتی دارد.
تذکر: خواهشا از بحث هایی مثل قیمت اینجا اینقدر رو ... در تاپیک گفته نشه. ;)

فایل های ضمیمه

• 20120316055.jpg
    20120316055.jpg
    42.3 KB · نمایش ها: 563
  • 20120316059.jpg
    20120316059.jpg
    74 KB · نمایش ها: 558
  • 20120316060.jpg
    20120316060.jpg
    55 KB · نمایش ها: 452
  • 20120316054.jpg
    20120316054.jpg
    45.9 KB · نمایش ها: 540
Last edited:

subzero7111

Registered User
لایک‌ها
61
خوب عزیز شما اگه یکم تحقیق کنی میفهمی که باتری رو اگه یه بار شارژ کنی سلولاش به کار میفته پس بنابر این باید حد اقل هر ده روز یه بار شارژ شه و دوباره خالی کنی و باتریه خالی رو باز 10 روز بزاری کنار!!!
!!! باتری بعد از یه مدت فاسد میشه!! منظو از فاسدی اینه که سلولای باتری کوچیک میشه و شارژ کمتری نگه میداره!!
منظورم فقط شما نیستی چنجا دیگه دیده بودم همین مطلبو! بچه ها اگه از باتری استفاده نمیکنین هیچوقت شارژش نکنین!! یکبار هم نه!! اینجوری باتری نو میمونه!!
اینم که میگن دفعه ی اول باتریرو 10 ساعت زیر شارژ بزارین برا اینه که باتری هنوز سلولاش خامه! طی 10 ساعت شارژ اصطلاحا میگن سلولا احیا میشه یا سلولا شروع به رشد و بزرگ تر شدن میکنه! بنابر این اگه مثلا 2 ساعت بزارین شارژ شه سلولا رشد کافی نمیکنه وکوچیک باقی میمونه! بعد به جا اینکه 3 ساعت شارژ نگه داره 2 ساعت نگه میداره!!! موفق باشین!:blush:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خوب عزیز شما اگه یکم تحقیق کنی میفهمی که باتری رو اگه یه بار شارژ کنی سلولاش به کار میفته پس بنابر این باید حد اقل هر ده روز یه بار شارژ شه و دوباره خالی کنی و باتریه خالی رو باز 10 روز بزاری کنار!!!
!!! باتری بعد از یه مدت فاسد میشه!! منظو از فاسدی اینه که سلولای باتری کوچیک میشه و شارژ کمتری نگه میداره!!
منظورم فقط شما نیستی چنجا دیگه دیده بودم همین مطلبو! بچه ها اگه از باتری استفاده نمیکنین هیچوقت شارژش نکنین!! یکبار هم نه!! اینجوری باتری نو میمونه!!
اینم که میگن دفعه ی اول باتریرو 10 ساعت زیر شارژ بزارین برا اینه که باتری هنوز سلولاش خامه! طی 10 ساعت شارژ اصطلاحا میگن سلولا احیا میشه یا سلولا شروع به رشد و بزرگ تر شدن میکنه! بنابر این اگه مثلا 2 ساعت بزارین شارژ شه سلولا رشد کافی نمیکنه وکوچیک باقی میمونه! بعد به جا اینکه 3 ساعت شارژ نگه داره 2 ساعت نگه میداره!!! موفق باشین!:blush:
این فرمایش شما مربوطه به باطری های نیکل و نه باطری های لیتیومی (در واقع این اعتقادات مربوط به 10-15 سال پیشه )

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539

این فرمایش شما مربوطه به باطری های نیکل و نه باطری های لیتیومی (در واقع این اعتقادات مربوط به 10-15 سال پیشه )

تشکر از هر دو دوست.اما خواهش کردم بحث متفرقه تو تاپیک نکنید.ممنون:blush:

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
ببخشینا اما مگه آکبندش چنده؟من 1میلیون هستم اما این قیمتی که شما فرمودین از آکبندشم بیشتره ها!!!!!!

چطوری روت شد با گرافیک 6770 و هارد 7200 دور این قیمتو بدی؟:weird:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
دوستان گرافیک این لپ تاپ از 540 M کاملاً قویتر هست
و جز سری 1 گرافیک های لپ تاپ هست در صورتی که 540 سری 2 محسوب میشه
UP برای دوستمون

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
ببخشینا اما مگه آکبندش چنده؟من 1میلیون هستم اما این قیمتی که شما فرمودین از آکبندشم بیشتره ها!!!!!!

براحتی!حرف بدی نزدم که قیمت دادم....یه سر به آل دیجیتال بزن ببین همین مدل در حد آک اونجا چقدر فروش رفته...در ضمن این قیمت واسه i7 مناسبه نه i5:hmm:

دفعه بعد حتما باید چند زبان بنویسم تا متوجه بشی ....
دوست عزیز الان با یک تومن بهت کیف لپ تاپ رو نمی دن(شوخی کردم:blink:)

داداش یا از لپتاپ سر در نمیاری یا ما رو .... گیر آوردی.

این لپتاپ GAIMING هست تو هیچ بازی کم نمیاره....

به نظره من بهترین سی پی یو همین core i5 هست. core i7 قدرت زیادی داره اما وقتی نشه تو گیم و ... استفاده کامل بشه بی فایده هست.البته تو رندرینگ و ... خیلی بکار میاد اما بدرد ما نمیخوره.

چطوری روت شد با گرافیک 6770 و هارد 7200 دور این قیمتو بدی؟:weird:

دوستان گرافیک این لپ تاپ از 540 M کاملاً قویتر هست
و جز سری 1 گرافیک های لپ تاپ هست در صورتی که 540 سری 2 محسوب میشه
UP برای دوستمون

ممنون و متشکر از هر دو دوست عزیزم....:blush:

توجه :
4 dvd بکاپ از ویندوز اورجینالش تقدیم خریدار میشود.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
محض اطلاع دوستان بگم که :
گرافیک این لپ تاپ یکی از بهترینهای فعلی هست که بنده بتل 3 رو با آخرین رزولوشن روش اجرا کردم
سری جدید این لپ تاپ با گرافیک پایینتر (اگه اشتباه نکنم 6470 ) هست و اینکه دیگه لوگوی HP پشت دستگاه که با نور روشن میشه رو نداره با قیمتی به مراتب بالاتر از سری 60XX
و این سری یعنی 6050 بین 6070 - 6080 و 6090 کمترین مشکل رو داشت مدلهای بعدی بعضا مشکل هارد رو داشتند که کارشون به گارانتی میکشیدند
قیمت هم بنده بین 10 تا 15 تا از این 6050 برای مشتری گرفتم کمترین قیمت 930 تومن بود (زمان تیرکمون شاه قبل از گرونی :D) و گرونترینش رو هم 1200 خریدم (بازم قبل از گرونی)
اما اگر الآن آک این لپ تاپ باشه کمتر از 1600 نمیدن البته من کاری به کانفیگهای مشابه و مدلهای دیگه ندارم منظورم فقط این مدل هست (اینو میتونین از فروشندگان و پخش کنندگاه HP تو بازارهای تهران بپرسید)
به بنده اگر 1600 هم پیشنهاد بدن این دستگاه رو نمیفروشم کاری هم ندارم قیمت این دوستمون بالا هست یا پایین فقط محض آپ باسه دوستمون ;)

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
محض اطلاع دوستان بگم که :
گرافیک این لپ تاپ یکی از بهترینهای فعلی هست که بنده بتل 3 رو با آخرین رزولوشن روش اجرا کردم
سری جدید این لپ تاپ با گرافیک پایینتر (اگه اشتباه نکنم 6470 ) هست و اینکه دیگه لوگوی HP پشت دستگاه که با نور روشن میشه رو نداره با قیمتی به مراتب بالاتر از سری 60XX
و این سری یعنی 6050 بین 6070 - 6080 و 6090 کمترین مشکل رو داشت مدلهای بعدی بعضا مشکل هارد رو داشتند که کارشون به گارانتی میکشیدند
قیمت هم بنده بین 10 تا 15 تا از این 6050 برای مشتری گرفتم کمترین قیمت 930 تومن بود (زمان تیرکمون شاه قبل از گرونی :D) و گرونترینش رو هم 1200 خریدم (بازم قبل از گرونی)
اما اگر الآن آک این لپ تاپ باشه کمتر از 1600 نمیدن البته من کاری به کانفیگهای مشابه و مدلهای دیگه ندارم منظورم فقط این مدل هست (اینو میتونین از فروشندگان و پخش کنندگاه HP تو بازارهای تهران بپرسید)
به بنده اگر 1600 هم پیشنهاد بدن این دستگاه رو نمیفروشم کاری هم ندارم قیمت این دوستمون بالا هست یا پایین فقط محض آپ باسه دوستمون ;)

ممنون و متشکر.:blush:اگه به قیمت مناسب فروخته نشه نگهش میدارم یرای خودم چون فوق العاده هست هم کیفیت ساختش هم کانفیگ عالیش:)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سیستم عامل Macintosh هم روش نصب میشه .. من خودم Lion روش ریختم و چون 2 گرافیکه هست ( یه اینتل و یه ATI ) و سیستم اپل هم SandyBridge رو میشناسه راحت روش کار میکنه .. سری 6xxx کلا خوب بوده .. یادش بخیر من شهریور خریدم حدود 950 اگر اشتباه نکنم D: ..

sam.

Registered User
لایک‌ها
11
من همین مدل رو دارم با همین رنگ.
واقعا فوق العاده هست.

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
سیستم عامل Macintosh هم روش نصب میشه .. من خودم Lion روش ریختم و چون 2 گرافیکه هست ( یه اینتل و یه ATI ) و سیستم اپل هم SandyBridge رو میشناسه راحت روش کار میکنه .. سری 6xxx کلا خوب بوده .. یادش بخیر من شهریور خریدم حدود 950 اگر اشتباه نکنم D: ..

من همین مدل رو دارم با همین رنگ.
واقعا فوق العاده هست.

ممنون و متشکر. :blush: آدم رو وسوسه می کنی که نفروشمش و نگهش دارم.;)

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
یکی از دوستان از این مدل داره....مزایا:cpu قوی..usb3 ..گرافیک قوی(خیلی قوی)..باطری لیتیومی.اسپیکر قوی beatsaudio..بدنه ضد خش....طراحی زیبا...تنها ضعفش به نظر من فقط ماندن اثر انگشت میباشد که البته راحت تر تمیز میشود.قیمتش هم به نظر من برای مصرف کننده مناسبه.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز اگه مایلید با آیفون 4 مشکی 16 گیگ آنلاک فکتوری معامله میکنم مابه التفاوت رو سر میدم ؟؟

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
همچنان مایلم با آیفون 4 مشکی 16 گیگ معامله کنم و مابه التفاوت رو سر بدم...:eek:

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
همچنان مایلم با آیفون 4 مشکی 16 گیگ معامله کنم و مابه التفاوت رو سر بدم...:eek:

دوست عزیز امکان نداره.از گوشی اصلا خوشم نمیاد.شرمنده:blush:

*** شرایط ویژه برای کاربران پرشین تولز !!!!

به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز به مدت 13 روز قیمت پایه مزایده به 1.300.000 تومن تغییر می کند.(تخفیف 130 هزار تومنی برای خریداران عید نوروز). روز 14 فروردین به قیمت 1.430.000 تومن بر می گردد!!!

فرصت را از دست ندهید !!!!!!!!!!!!!!

بالا