herbert
Registered User
یک فروند لپ تاپ hp compaq nx8220
به فروش میرسد
لطفا با دقت مطالعه فرمایید
معایب:
فاقد کارتن می باشد.(جعبه در جریان اثاث کشی گم شد)
ای سی پاور و همچنین اداپتور ان تعمیر شده.روی ال سیدی ان 4 پیکسل سوخته دارد که البته در کارکرد تاثیری ندارد.کاور روی رم دستگاه گم شده است که در عکسی که از زیر دستگاه گذاشتم مشخص است.
محاسن
باطری نو و به تازگی خریداری شده.
تمامی درایور های دستگاه دانلود شده و داخل هارد ان موجود است.دستگاه کاملا سالم و به خوبی کار می کند.دارای وای فای و بلوتوث.برای تایپ و شنیدن موسیقی و دیدن فیلم و کار های دم دستی ایده ال است.
تمامی گفتنی ها گفته شده.
قیمت توسط تعمیر کار 500 تعیین شد ولی من 100 زیر قیمت کارشناسی گذاشتم.
فروش در تهران حضوری و برای دوستان شهرستانی با پست سفارشی.هزینه پست به عهده خریدار است.(ابتدا واریز) به خریدار یک عدد وبکم جنیوس به همراه درایورش هدیه داده می شود.
در ضمن با کاسوی پر کن هم معاوضه می کنم
به فروش میرسد
لطفا با دقت مطالعه فرمایید
معایب:
فاقد کارتن می باشد.(جعبه در جریان اثاث کشی گم شد)
ای سی پاور و همچنین اداپتور ان تعمیر شده.روی ال سیدی ان 4 پیکسل سوخته دارد که البته در کارکرد تاثیری ندارد.کاور روی رم دستگاه گم شده است که در عکسی که از زیر دستگاه گذاشتم مشخص است.
محاسن
باطری نو و به تازگی خریداری شده.
تمامی درایور های دستگاه دانلود شده و داخل هارد ان موجود است.دستگاه کاملا سالم و به خوبی کار می کند.دارای وای فای و بلوتوث.برای تایپ و شنیدن موسیقی و دیدن فیلم و کار های دم دستی ایده ال است.
تمامی گفتنی ها گفته شده.
قیمت توسط تعمیر کار 500 تعیین شد ولی من 100 زیر قیمت کارشناسی گذاشتم.
فروش در تهران حضوری و برای دوستان شهرستانی با پست سفارشی.هزینه پست به عهده خریدار است.(ابتدا واریز) به خریدار یک عدد وبکم جنیوس به همراه درایورش هدیه داده می شود.
در ضمن با کاسوی پر کن هم معاوضه می کنم
فایل های ضمیمه
Last edited: