behrad22
Registered User
درود...
تصمیم به فروش لپ تاپ غولم کردم...فقط به خاطر اینکه اصلا از قابلیت ها و امکاناتش استفاده نمیبرم و همچنین به پولش نیاز پیدا کردم.
مدل دقیق همونطور که سر در تاپیک نوشتم این هست :
HP Pavilion G6 2306SE
کانفیگ دقیق سیستم هم این هست :
HP Pavilion g6-2306se Notebook PC Product Specifications HP Pavilion g6-2306se Notebook PC | HP® Support
دارای گارانتی 1ساله تعویض آراد هم برای خود دستگاه هم برای باتری و صفحه نمایش هست...
اواسط شهریور ماه 92 به قیمت 2600 خریداری شده که که کلا تا الان خیلی خیلی کم استفاده شده...(رنگش آبی نفتی تیره با طرح هست که خیلی دنبالش گشتم پیداش کردم فقط چون عشق اس اس ام (.4.) :heart:
از باتری که کلا شاید 10 بار مصرف شده که حدودا در حالت Balanced با WI-FI روشن و صفحه نمایش 90% حدود 2:30 نگه میداره و با همین شرایط در حالت Power Save با نور 60% تا 4:30 هم نگه داشته.
همش تو خونه بوده و بر روی کولپد بوده و به قولی لایه پر قو نگهش داشتم.
خوده سیستم هم که نگو Battlefield 4 رو با اخرین تنطیمات روش اجرا کردم.
در کل اگه نیاز نداشتم هیچ وقت تصمیم به فروشش نمیگرفتم.
عکس ها:
قیمت رو میزارم:
2 میلیون آخر آخرش
همچنین با سیستم core I3 و حتی پایینتر فقط هارد ظرفیت بالا نیز تعویض دارم
هر سوالی و پیشنهادی که دارید داخل تاپیک بیان کنید پ.خ ها به هیچ عنوان پاسخ داده نمیشود....تعویض هم ندارم اصلا
تحویل هم تهران و کرج بقیه جاها تیپاکس میشه
تصمیم به فروش لپ تاپ غولم کردم...فقط به خاطر اینکه اصلا از قابلیت ها و امکاناتش استفاده نمیبرم و همچنین به پولش نیاز پیدا کردم.
مدل دقیق همونطور که سر در تاپیک نوشتم این هست :
HP Pavilion G6 2306SE
کانفیگ دقیق سیستم هم این هست :
HP Pavilion g6-2306se Notebook PC Product Specifications HP Pavilion g6-2306se Notebook PC | HP® Support
دارای گارانتی 1ساله تعویض آراد هم برای خود دستگاه هم برای باتری و صفحه نمایش هست...
اواسط شهریور ماه 92 به قیمت 2600 خریداری شده که که کلا تا الان خیلی خیلی کم استفاده شده...(رنگش آبی نفتی تیره با طرح هست که خیلی دنبالش گشتم پیداش کردم فقط چون عشق اس اس ام (.4.) :heart:
از باتری که کلا شاید 10 بار مصرف شده که حدودا در حالت Balanced با WI-FI روشن و صفحه نمایش 90% حدود 2:30 نگه میداره و با همین شرایط در حالت Power Save با نور 60% تا 4:30 هم نگه داشته.
همش تو خونه بوده و بر روی کولپد بوده و به قولی لایه پر قو نگهش داشتم.
خوده سیستم هم که نگو Battlefield 4 رو با اخرین تنطیمات روش اجرا کردم.
در کل اگه نیاز نداشتم هیچ وقت تصمیم به فروشش نمیگرفتم.
عکس ها:
قیمت رو میزارم:
2 میلیون آخر آخرش
همچنین با سیستم core I3 و حتی پایینتر فقط هارد ظرفیت بالا نیز تعویض دارم
هر سوالی و پیشنهادی که دارید داخل تاپیک بیان کنید پ.خ ها به هیچ عنوان پاسخ داده نمیشود....تعویض هم ندارم اصلا
تحویل هم تهران و کرج بقیه جاها تیپاکس میشه
Last edited: