سلام به فکرم رسیده که لپ تاپم رو بفروشم و یه لپ تاپ سبک تر بگیرم ( بابام درومده با 2.5 کیلو وزنش ) دنبال لپ تاپ 13 یا به پایینم...
همچین عجله ای واسه فروش ندارم ، به قیمت دلخواهم هم نرسه اصلاً نمی فروشم
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
دارای مودم دایال آپ - 4 پورت USB و eSata - درایو نوری LightScribe - وبکم 2مگاپیکسل - ...
با این لپ تاپ واسه گیم حال کردم اساسی
Call Of Duty MW3 رو رو High اجرا کرد ، بدون نقص...
این مدل رو تو بازار ندیدم اما 4530s هست که با یکم تغییرات قیمتش حدود 850 هست ، برای متوجه شدن قیمت توضیحات زیر رو بخونین :
بعضی از دوستان پیام خصوصی می زنن که قیمت رو بالا گفتم ، چند تا مورد عرض کنم که خودتون قضاوت کنین
1- این لپ تاپ بیشتر 1ماه پیش که دلار زیر 1400 بود 630 هزار تومان خریدار داشت اما به دلایلی بنده از فروش منصرف شدم... ( الان که دیگه دلار شده 1600 ، طبیعتاً قیمت لپ تاپ هم بالا میره )
2- آکبند دستگاه من تو بازار موجود نیست اما 4530s موجوده که مثل مال خودمه از سری پروبوک که قیمت و کانفیگش تو سایت های پایین هست ، حدود قیمت 850 هزار تومان
فروشگاه کیمیا آنلاین
فروشگاه دیجی کالا
سرزمین لپ تاپ
... سایت های دیگه هم چک کنید این مدل رو با این کانفیگ ...
اینی که لینک هاشو دادم با لپ تاپ من در این موارد پایین فرق داره
CPUش 2.2 هستش ، در صورتی که مال لپ تاپ من 2.53 هست ( فکر نکنم چیز کمی باشه )
Ram این دستگاه 4 هست ، اما مال من 3 گیگ هست که با کمتر از 20 تومن میشه رمش رو به 4 ارتقا داد ( و البته به راحتی تا 8 میشه ارتقائش داد )
Hard این دستگاه 640 هست ، اما مال من 320 7200راند هست ، که اختلاف قیمتشون حدود 20 تومنه
VGA هم تقریباً تو یک رده هستند و هر دو بدون استفاده از رم 1گیگابایت هستند
همین سر تر بودن CPU لپ تاپ من به اندازه اون دو مورد هارد و رم کافیه ( چون به راحتی میشه رم و هارد رو ارتقا داد ) اما فرض بر اینکه هر دو CPU یکی هستند ، به خاطر هارد و رم 50 تومن هم کم کنی میشه حدود 800
با این حال من دارم 650 میدم...
پس قیمت واسه مصرف کننده مناسبه...
گارانتی : 5ماه گارانتی متفرقه
لپ تاپ 7ماه دستم بوده
کاملاً سالمه لپ تاپ
تعویض با لپ تاپ 13 به پایین
قیمت پایه : 650
همچین عجله ای واسه فروش ندارم ، به قیمت دلخواهم هم نرسه اصلاً نمی فروشم
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
دارای مودم دایال آپ - 4 پورت USB و eSata - درایو نوری LightScribe - وبکم 2مگاپیکسل - ...
با این لپ تاپ واسه گیم حال کردم اساسی
Call Of Duty MW3 رو رو High اجرا کرد ، بدون نقص...
این مدل رو تو بازار ندیدم اما 4530s هست که با یکم تغییرات قیمتش حدود 850 هست ، برای متوجه شدن قیمت توضیحات زیر رو بخونین :
بعضی از دوستان پیام خصوصی می زنن که قیمت رو بالا گفتم ، چند تا مورد عرض کنم که خودتون قضاوت کنین
1- این لپ تاپ بیشتر 1ماه پیش که دلار زیر 1400 بود 630 هزار تومان خریدار داشت اما به دلایلی بنده از فروش منصرف شدم... ( الان که دیگه دلار شده 1600 ، طبیعتاً قیمت لپ تاپ هم بالا میره )
2- آکبند دستگاه من تو بازار موجود نیست اما 4530s موجوده که مثل مال خودمه از سری پروبوک که قیمت و کانفیگش تو سایت های پایین هست ، حدود قیمت 850 هزار تومان
فروشگاه کیمیا آنلاین
فروشگاه دیجی کالا
سرزمین لپ تاپ
... سایت های دیگه هم چک کنید این مدل رو با این کانفیگ ...
اینی که لینک هاشو دادم با لپ تاپ من در این موارد پایین فرق داره
CPUش 2.2 هستش ، در صورتی که مال لپ تاپ من 2.53 هست ( فکر نکنم چیز کمی باشه )
Ram این دستگاه 4 هست ، اما مال من 3 گیگ هست که با کمتر از 20 تومن میشه رمش رو به 4 ارتقا داد ( و البته به راحتی تا 8 میشه ارتقائش داد )
Hard این دستگاه 640 هست ، اما مال من 320 7200راند هست ، که اختلاف قیمتشون حدود 20 تومنه
VGA هم تقریباً تو یک رده هستند و هر دو بدون استفاده از رم 1گیگابایت هستند
همین سر تر بودن CPU لپ تاپ من به اندازه اون دو مورد هارد و رم کافیه ( چون به راحتی میشه رم و هارد رو ارتقا داد ) اما فرض بر اینکه هر دو CPU یکی هستند ، به خاطر هارد و رم 50 تومن هم کم کنی میشه حدود 800
با این حال من دارم 650 میدم...
پس قیمت واسه مصرف کننده مناسبه...
گارانتی : 5ماه گارانتی متفرقه
لپ تاپ 7ماه دستم بوده
کاملاً سالمه لپ تاپ
تعویض با لپ تاپ 13 به پایین
قیمت پایه : 650
فایل های ضمیمه
Last edited: