• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Lenovo Thinkpad 420I

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
لپ تاپ خوبیه ، فقط حیف اونقدر موجودی نقد ندارم

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
لپ تاپ خوبیه ، فقط حیف اونقدر موجودی نقد ندارم
کاش لپ تاپ مال خودم بود تا میتونستم با قیمتی پائینتر به دوستان تقدیم کنم.
البته لپ تاپ هم واقعا با این قیمت می ارزه.
مرسی از شما.

sund

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش چی شد آخرش؟
شمار ه تونو برام پخ کنید لطفا.
من میخام اینو.
مرسی.

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
داداش چی شد آخرش؟
شمار ه تونو برام پخ کنید لطفا.
من میخام اینو.
مرسی.

بهتون پ.خ شد دوست عزیز.
دوستان فعلا ایشون با بالاترین قیمت پیشنهادی صاحب لپ تاپ هستند.قیمت پیشنهاد ایشون:1200

sund

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل مشکلات مالی غیر منتظره من انصراف میدم.

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
با توجه به انصراف ایشون داداش بالاترین پیشنهاد چنده و کدوم یوزر هست؟؟

لطفا یک تاریخ هم برای پایان مزائده تو بگین

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
با توجه به انصراف ایشون داداش بالاترین پیشنهاد چنده و کدوم یوزر هست؟؟

لطفا یک تاریخ هم برای پایان مزائده تو بگین

درود.
بعد از انصراف ایشون بالاترین پیشنهاد خارج از این فرومه که 1100 هستش.
خوشبختانه مشکل مالی دوستم حل شده و ایشون دیگه عجله ندارند.
اما به اولین کسی که پیشنهاد 1200 بده فروخته میشه.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
دوست عزیز میفرمایید چه مدت استفاده شده و کی خریداری شده؟چرا کارتن نداره و من نتونستم لینک پیدا کنم لینک دقیقشو ذکر میفرمایید؟ فاکتورش هست؟ و اینکه تهران کرج یا قزوین کسی دارید که حضوری تحویل بده؟
یه توضیحی هم درباره گرافیک و کیفیت اسکرینش بفرمایید ممنون میشم.

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز میفرمایید چه مدت استفاده شده و کی خریداری شده؟چرا کارتن نداره و من نتونستم لینک پیدا کنم لینک دقیقشو ذکر میفرمایید؟ فاکتورش هست؟ و اینکه تهران کرج یا قزوین کسی دارید که حضوری تحویل بده؟
یه توضیحی هم درباره گرافیک و کیفیت اسکرینش بفرمایید ممنون میشم.

درود.
تاریخ دقیق استفاده رو نمیدونم.ولی به نظرم بین 4 یا 5 ماه هستش.
تارخ خرید هم با مدت استفاده ش برابره دیگه.این دوتا رو دقیق نمیدونم چون از دوستم نپرسیدم.دقیقش رو ازش میپرسم بهتون میگم.در مورد کارتن هم ، باز دقیق نمیدونم.موقعی که لپ تاپ رو بهم داد گفتم کارتنش رو داری دیگه؟گفت نه.فکر نمیکردم بخام یه روز اینو بفروشم.فکر میکردم حالا حالاها میخام ازش استفاده کنم(برای خانومش خریده بود).در مورد تحویل حضوری هم متاسفانه من تهران کسی رو ندارم.یعنی دارم، اما با این شرایط که بیاد یه جایی و لپ تاپ رو به شما بده ندارم(داداشم کرج زندگی میکنه.اما خوب خیلی سرش شلوغه و نمیتونم بهش بگم بیاد).اما همونطور که گفتم 24 ساعت فرصت تست میدم به خریدار.در صورتی که مشکلی یا مغایرتی بین واقعیت و گفته های من وجود داشت، لپ تاپ پس گرفته میشه و پول خریدار تمام . کمال پس میدم.در مورد فاکتور هم به احتمال زیاد داره.این میپرسم بهتون میگم.
در مورد لینکی برای مشخصات لپ تاپ، من مشخصاتشو قبلا از توی سایت لنوو پیدا کردم، اما الان سرعت سایتش خیلی پائینه، نمیدونم چشه.مدلش رو میاره اما هر کاری میکنم نمیتونم مشخصات دقیقش رو بیارم.اما مشخصات کلیش تو سایت اینا هستند:
i3-2310M(2.1GHz) 2GB RAM 500GB 7200rpm HD 14in 1366x768 LCD Intel HD Graphics CDRW/DVDRW Intel 802.11bgn wireless Bluetooth Modem 1Gb Ethernet UltraNav Secure Chip Fingerprint reader Camera 6c Li-Ion Win7 Pro 64

فقط رمش 4 گیگابایت هستش.

بعدش اینکه همونطور که تو مشخصاتش میبینید هاردش 7200 هستش.

یه پورت یو اس بی پشتش داره که یه ویژگی جالب داره:وقتی یه دستگاهی مثل گوشی بهش وصل کنید، حتی بعد از اینکه لپ تاپ میره تو حالت استاندبای، همچنان گوشی رو شارژ میکنه.
اینو مطمئن نیستم ولی فکر کنم قبلا تو سایتش دیدم که گفته بود نسخه بلوتوسش 3 هستش.

نکته دیگه اینه که رمش دوکاناله با سرعت 1333 هستش.

شما تو اینترنت دنبال این مدل بگرد:

lenovo thinkpad t420i 4178 6mg

این چند روزی که داشتمش خیلی از نرم افزارها رو روش نصب کردم و استفاده کردم، حقیقتا به کوچکترین مشکلی برنخوردم.مطمئنم این کسی که این لپ تاپ رو با این قیمت میخره واقعا راضی خواهد بود.قیمت لپ تاپ واقعا بیشتر از ایناست.کسایی که قیمتای روز رو دارن میدونن قیمت این لپ تاپ در چه رنجی هست.
در خدمت شما هستم.

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
داداش جسارت نباشه اما با کاهش قیمتی که دیروز و امروز تو بازار بود و اینکه لپ تاپ تون کارتن نداره قیمت پایه تون یک مقدار بالاست داداش.

اگر خواستین تجدید نظر کنین تو قیمتتون ممنون میشم بهم اطلاع بدین

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
داداش جسارت نباشه اما با کاهش قیمتی که دیروز و امروز تو بازار بود و اینکه لپ تاپ تون کارتن نداره قیمت پایه تون یک مقدار بالاست داداش.
اگر خواستین تجدید نظر کنین تو قیمتتون ممنون میشم بهم اطلاع بدین
درود
رفیق، به نظر شما 1200 برای همچین لپ تاپی قیمت بالایی هستش؟یعنی شما همچین لپ تاپی داشتید زیر 1200 میدادید؟این لپ تاپ اگر چه کارتن نداره، اما خیلی تمیز و سالمه و کوچکترین عیبی نداره.شما قیمت همین لپ تاپ را از سازگار بگیر، اونوقت متوجه میشی که این قیمت چقدر ایده آله.:)

قابل توجه دوستان:مدل مشابه این لپ تاپ، یعنی T520 رو سازگار داره به قیمت 2025 میفروشه.حالا تفاوتش با این لپ تاپ اینه که اون مانیتورش 15 اینچ هست و این چهارده اینچ و همچنین اون رمش 2 گیگابایت هست و این 4 گیگابایت.هیچ تفاوت دیگه ای هم ندارند.

میتونید تو لینک زیر نگاه کنید:
http://www.lta.ir/details/Lenovo-T520

حالا حتی با این افت قیمتی که دوستمون فرمودن، یعنی 1200 برای این لپ تاپ زیاده واقعا؟
انصاف هم چیز خوبیست!قبل از اینکه قیمت بدید، یه سوالی از فروشگاه ها بکنید و قیمت بگیرید.

باور کنید که من اگه خودم لپ تاپ نداشتم و میخاستم لپ تاپ بخرم، حتما با همین قیمت همین لپ تاپ رو میخریدم.
قیمت لپ تاپ هم از این کمتر نمیشه، چون دیگه عجله ای برای فروشش نیست.
بازم در خدمت هستم.

Last edited:

sund

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون، قیمت ایشون واقعا خوبه.م قیمت روز این لپ تاگ رو دارم که اینو میگم.برای مصرف کننده خیلی عالیه
من قبلا یکی از دوستام از هین سری یکی داشت، خیلی عالین این لپ تاپ ها.
راستی، من قبل از اینکه مشکل مالی برام پیش بیاد، رفتم و لپ تاپ ایشون رو از نزذیک دیدم(همشهری هستم با ایشون).لپ تاپ واقعا تمیز و سالمه.خودشم خیلی آدم توپ و با معرفته

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از dollarist :
درود.
تاریخ دقیق استفاده رو نمیدونم.ولی به نظرم بین 4 یا 5 ماه هستش.
تارخ خرید هم با مدت استفاده ش برابره دیگه.این دوتا رو دقیق نمیدونم چون از دوستم نپرسیدم.دقیقش رو ازش میپرسم بهتون میگم.در مورد کارتن هم ، باز دقیق نمیدونم.موقعی که لپ تاپ رو بهم داد گفتم کارتنش رو داری دیگه؟گفت نه.فکر نمیکردم بخام یه روز اینو بفروشم.فکر میکردم حالا حالاها میخام ازش استفاده کنم(برای خانومش خریده بود).در مورد تحویل حضوری هم متاسفانه من تهران کسی رو ندارم.یعنی دارم، اما با این شرایط که بیاد یه جایی و لپ تاپ رو به شما بده ندارم(داداشم کرج زندگی میکنه.اما خوب خیلی سرش شلوغه و نمیتونم بهش بگم بیاد).اما همونطور که گفتم 24 ساعت فرصت تست میدم به خریدار.در صورتی که مشکلی یا مغایرتی بین واقعیت و گفته های من وجود داشت، لپ تاپ پس گرفته میشه و پول خریدار تمام . کمال پس میدم.در مورد فاکتور هم به احتمال زیاد داره.این میپرسم بهتون میگم.
در مورد لینکی برای مشخصات لپ تاپ، من مشخصاتشو قبلا از توی سایت لنوو پیدا کردم، اما الان سرعت سایتش خیلی پائینه، نمیدونم چشه.مدلش رو میاره اما هر کاری میکنم نمیتونم مشخصات دقیقش رو بیارم.اما مشخصات کلیش تو سایت اینا هستند:
i3-2310M(2.1GHz) 2GB RAM 500GB 7200rpm HD 14in 1366x768 LCD Intel HD Graphics CDRW/DVDRW Intel 802.11bgn wireless Bluetooth Modem 1Gb Ethernet UltraNav Secure Chip Fingerprint reader Camera 6c Li-Ion Win7 Pro 64

فقط رمش 4 گیگابایت هستش.

بعدش اینکه همونطور که تو مشخصاتش میبینید هاردش 7200 هستش.

یه پورت یو اس بی پشتش داره که یه ویژگی جالب داره:وقتی یه دستگاهی مثل گوشی بهش وصل کنید، حتی بعد از اینکه لپ تاپ میره تو حالت استاندبای، همچنان گوشی رو شارژ میکنه.
اینو مطمئن نیستم ولی فکر کنم قبلا تو سایتش دیدم که گفته بود نسخه بلوتوسش 3 هستش.

نکته دیگه اینه که رمش دوکاناله با سرعت 1333 هستش.

شما تو اینترنت دنبال این مدل بگرد:

lenovo thinkpad t420i 4178 6mg

این چند روزی که داشتمش خیلی از نرم افزارها رو روش نصب کردم و استفاده کردم، حقیقتا به کوچکترین مشکلی برنخوردم.مطمئنم این کسی که این لپ تاپ رو با این قیمت میخره واقعا راضی خواهد بود.قیمت لپ تاپ واقعا بیشتر از ایناست.کسایی که قیمتای روز رو دارن میدونن قیمت این لپ تاپ در چه رنجی هست.
در خدمت شما هستم.
ممنون از توضیحاتتون. من برای یه دانشجوی رشته نقاشی میخوام اما از گرافیک این مطمین نیستم اینتل اچ دی معادل اینودیاش چی میشه؟

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
آقایون، قیمت ایشون واقعا خوبه.م قیمت روز این لپ تاگ رو دارم که اینو میگم.برای مصرف کننده خیلی عالیه
من قبلا یکی از دوستام از هین سری یکی داشت، خیلی عالین این لپ تاپ ها.
راستی، من قبل از اینکه مشکل مالی برام پیش بیاد، رفتم و لپ تاپ ایشون رو از نزذیک دیدم(همشهری هستم با ایشون).لپ تاپ واقعا تمیز و سالمه.خودشم خیلی آدم توپ و با معرفته

شما لطف داری دوست عزیز.ممنون از شما.شما خودت گلی.
مخلصم.

ممنون از توضیحاتتون. من برای یه دانشجوی رشته نقاشی میخوام اما از گرافیک این مطمین نیستم اینتل اچ دی معادل اینودیاش چی میشه؟
سلام به شما
دوست عزیز، این موضوع بستگی به نرم افزارهای مورد استفاده دوستتون داره.
بهتون پخ هم دادم.
اما دقیق نمیدونم با چه گرافیکی قابل مقایسه هستش.
اما امتیازی که ویندوز سون به گرافیکش داده اینا هستن:5.6 و 6.2 برای لپ تاپ خودم که گرافیکش ATI 4670 با 1 گیگ رم دی دی آر 3 امتیازش شده: 6.6 و 6.6

Last edited:

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
دوست عزیز من هنوز روی همون پیشنهادم هستم
لطفا قیمت آخره آخر رو برام بفرست

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
راستش من می خوام به همون قیمتی هم که گفتید (1200) واقعن مناسبه . ولی این پول یکی دو ماه دیگه دستم میاد . شما هم که عجله داری برای فروش . حیف ...
آخه اگه قرار باشه یه لپ تاپ دست دوم بگیرم ترجیح میدم از شخص مورد اعتمادی همچون شما بگیرم تا یه غریبه که آشنایی کافی باهاش ندارم . حالا اگه زودتر پول به دستم رسید که خودم برمیدارمش ، وگرنه که مبارک خریدار باشه
فعلن بدرود
36834_Emoticons_122.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
لپ تاپ به قیمت 1200 فروخته شد به جناب hajizade110.
ختم تاپیک.مرسی از دوستانی که تو تاپیک شرکت داشتند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا