• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Soney Vaio f12cfx اصل آمریکا سریال هک شده قابل رجیستر در سایت سونی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

فروخته شد به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان دوستی که خرید هم تایید می کنه در تاپیکو

البته به لطف اینکه بعضی ها شاد شدند با حرف های بنده.

دوستان یک دستگاه لپ تاپ سونی وایو سری اف 12 سی اف ایکس با مشخصات زیر به فروش میرسه دسنگاه در حد عالی هستش بنده این رو حدود 1 سال پیش خریدم زمان خرید قیمت دستگاه یک میلیون نهصد هشتاد بوده اصلیش که گرفتم و نسخه چینیش هم یک میلیون سیصد بوده. دوستان با نرخ ارز فعلی ارزش دستگاه مخصوصا که اصل هستش خیلی بیشتر از این حرفها هستش . مهمترین نکته دستگاه برای اصل بودن اینه که سریال هک شدش تو سایت سونی در رده لپ تاپ قابلیت رجیستر شدن داره و بهتون میگه دستگاه اصلی هستش.

مشخصات :

رم : 4 ddr3
سی پی یو : core i 7 دارای هشت هسته و 14 گیگاهرتز سرعت پردازنده (فتوشاپ اتوکد کورل آفیس همزمان باز کنید کار کنید زیر 7 درصد مصرف سی پی یو حالا چرا خدا عالمه)
هارد : 320 گیگ
گرافیک : geforce gt 330m
دی وی دی رایتر : دارد بلوتوص وب کم و و و

همه لوازم موجوده باتری شارژر و کیف 150 هزار تومانی... یک عدد هدفون به ارزش 200 هزارتومان هم هستش که تنها در صورت خرید دستگاه فروخته میشه به ارزش 120 هزار تومان+فقط کارتنش گم شد.(مارک و ... هم درخواست بدین ارسال می کنم)

در صورت تقاضا تصویر هم فرستاده میشه.

دوستان عزیز یک میلیون و نهصدو هشتاد هزارتومان دستگاه قبل از افزایش ارز خریداری شده و مهم ترین نکته نیز اصل بودن دستگاه هستش که روش فهمیدنشم عرض کردم خدمت شما.

دستگاه رمش رو هم می تونید 8 تا 12 هم کنید و بالاتر

لینک دانلود تصاویر لپ تاپ :
http://uplod.ir/0inhm6pwyylg/mahsolatam_1.rar.htm

موفق و پیروز باشید

Last edited:

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
قیمت زدین یا من نمیبینم ؟

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز قیمت نزدم اما پایه قیمت یک میلیون یکصد هزار تومان هستش که به بالا هر کسی پیشنهاد بهتری بده فروخته میشه و تنها 7 روز تاپیک باز میمونه برای فروش

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
چند نکته:
اول : Soney?!!!:D
دوم : 14 گیگاهرتز سرعت پردازنده؟!!!:eek:
سوم : در صورت تقاضا تصویر هم فرستاده میشه؟!! دوست گرامی طبق قوانین شما باید عکس با نام کاربری بزارید.

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
اول اینکه قانون فروش تو بازارچه پرشین تولز، اینه که باید حتما عکس به همراه نام کاربری و تاریخ جاری تو تاپیک گذاشته بشه، ربطی هم به درخواست کسی نداره.
سی پی یو : core i 7 دارای هشت هسته و 14 گیگاهرتز سرعت پردازنده (فتوشاپ اتوکد کورل آفیس همزمان باز کنید کار کنید زیر 7 درصد مصرف سی پی یو حالا چرا خدا عالمه)
سی پی یوی هشت هسته ای Core I7؟مطمئنید شما؟احتمال زیاد پردازنده شما 4 هسته ای هستش که به دلیل استفاده از تکنولوژیMulti Threading، ویندوز اونو هشت هسته ای نشون میده.

دوست عزیز قیمت نزدم اما پایه قیمت یک میلیون یکصد هزار تومان هستش که به بالا هر کسی پیشنهاد بهتری بده فروخته میشه و تنها 7 روز تاپیک باز میمونه برای فروش
قیمت شما یک میلیون و صد هزارتومن هست یا من بد متوجه شدم.

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
با تشکر دوست عزیز
بنده هم عرض کردم تصویر برای دوستانی که تقاضای خرید دارند ارسال می کنم .چون الان تاپیک رو زدم و عکس تهیه نشده و می خوام عکس تهیه کنم و تغییر سایز و ... زمان بره برای همین چند ساعت دیگه عکس تهیه میشهو برای افرادی که تقاضا دارند ارسال میشه.

دوست عزیز قیمت پایه این مبلغ هستش چون کیف هم داره که مبلغ اصلش تو زمانی که افزایش قیمت ارز نبوده بالای 22 میلیون تومان بوده.

در مورد سی پی یو هم هم بله دوست عزی 13 گیگاهرتز هستش خیالتون راحت 8*1.73 گیگاهرتز و 8 مگابایت کش . تو این مدل اف 12 با مشخصات دیگه هم هستش.

دوست عزیز مهمترین مسئله این لپ تاپ تو بازار آشفته چین اینه که اصل آمریکا هستش(البته اگه بخواهید 2 تا لپ تاپ دیگه ای سر و لنوا هم موجوده)

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
با تشکر دوست عزیز
بنده هم عرض کردم تصویر برای دوستانی که تقاضای خرید دارند ارسال می کنم .چون الان تاپیک رو زدم و عکس تهیه نشده و می خوام عکس تهیه کنم و تغییر سایز و ... زمان بره برای همین چند ساعت دیگه عکس تهیه میشهو برای افرادی که تقاضا دارند ارسال میشه.

دوست عزیز قیمت پایه این مبلغ هستش چون کیف هم داره که مبلغ اصلش تو زمانی که افزایش قیمت ارز نبوده بالای 22 میلیون تومان بوده.

در مورد سی پی یو هم هم بله دوست عزی 13 گیگاهرتز هستش خیالتون راحت 8*1.73 گیگاهرتز و 8 مگابایت کش . تو این مدل اف 12 با مشخصات دیگه هم هستش.

دوست عزیز مهمترین مسئله این لپ تاپ تو بازار آشفته چین اینه که اصل آمریکا هستش(البته اگه بخواهید 2 تا لپ تاپ دیگه ای سر و لنوا هم موجوده)
:blink::blink::blink:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با تشکر دوست عزیز

بزودی تاپیک شما بدلیل عدم رعایت قوانین مربوط به بازارچه توسط مدیران قفل و به بایگانی توسط وانت احسان منتقل خواهد شد

رو گرفت:

دوست گرام اگر لپ تاب سونی وایو مدل F_136 FG/B رنگ Premium Black ساخت ژاپن MADE IN JAPAN به سفارش آمریکا داشتی خبرم کن اینم عکس

http://forum.persiantools.com/t287686.html

قربون مرامت

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
صنووق پیاماتون پره خالی کنین که پیام بفرستم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
سر صبحی شاد شدیم
چه تاپیک با نمکی
22 میلیون؟ یک میلیون و صد ؟
13 گیگاهرتز؟

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120

power of

Registered User
لایک‌ها
71
بابا منظور ایشون ۲.۲۰۰ بوده نه ۲۲ میلیون
اگر قیمت پایه ۱۱۰۰ هستش خوبه
زودتر عکس بذارید وگرنه تاپیک پاک میشه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
داستانای جالبی آدم میخونه
مارک دستگاه رو هم که اشتب نوشتی،یا دستگات تقلبیه !
جدیدا فرکانس سی پی یو رو * در تعداد هسته ها میکنن ؟ و اونهم 4 تا هسته مجازی اضافه میکنن ؟؟؟!!!
سوما 6 مگ کش داره دستگات نه 8 مگ
هاردشم اگه ظرفیتش رو درست نوشته باشی حتما عوض شده

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوست عزیز بعضی از دوستان واقعا دنبال سوتی تایپی یا ... هستند
مارک دستگاه : vpc-f12 cfx/h ایراد دیگه مشکل تایپی لحجه ی بد چیزی هست تعارف نکنید .(دوستان واقعا غلط املایی داشتن یا ... این همه های هوی نداره )
در مورد فنی هم بگم دوست عزیز سونی وایوو اف 12 رو تو بازار می تونی سرچ کنی ببینی اصلا موجود نیست و دوما اف 12 گیگ رم داریم سی پی یو 2.2 گیگاهرتزی داریم گرفیک 500 خوردی که نمی دونم دقیق چیه داریم اگر خواستید با لینک هم می تونم بفرستم واستون.

در مورد پردازنده هم عرض کنم خیلی از شرکت های بزرگ نیز پردازنده رو به این حالت حساب می کنند چون این حالت هم مشکلی ایجاد نمیکنه اگر هم میکنه بنده پوزش می خوام

در مورد قیمت هم عرض کنم 1100 گذاشتم و به بهترین پیشنهاد هم می فروشم چون سونی وایو اصل آمریکا این سری اصلا نیست و در 13 ماه پیش حدودا این تاریخ رو گفتم این دستگاه بیش از 2 میلیون بوده الان که با این وضعیت ارز که دلار آزاد شده 4100 تومان فکر کنم حداقل 60 درصد روش کشیده پس لطفا قیمت عادلانه بدید .

موفق و پیروز باشید
انسان بودن برترین هنر است بیایید انسان باشیم

Ramines

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز لکه های روی کیبرد برای چی هست؟

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
کدوم شهر هستی شما دوست عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا