• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مادربرد گیگابایت, سی پی یو AMD و رم Geil

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
با درود خدمت دوستان عزیز
یکعدد مادربرد گیگابایت مدل GA-MA770-S3P به علاوه یکعدد سی پی یو AMD مدل Phenom II X3 720 Black Edition 2.8 GHz 7.5 MB Total Cache به همراه دو عدد رم یک گیگابایتی Geil مدل Black Dragon Dual Channel Bus1066 DDR2 برای فروش دارم. قطعات بسیار تمیز و سالمه و همونطور که معلومه سیستم برای گیمینگ بسته شده بوده. کارتن و وسایل همه قطعات همونطور که در عکسها مشاهده خواهید کرد موجوده. گارانتی مادربرد حدود 20 روز پیش تموم شده ولی گارانتی سی پی یو تا 5 آگوست 2012 معتبره و رم هم که گارانتی مادام العمر داره. مشخصات مادربرد رو از اینجا میتونید مشاهده کنید. چون من شهرستان هستم ارسال فقط از طریق پست پیشتاز و با بسته بندی خوب و محکم انجام میشه. قیمت همه قطعات با هم 205 هزار تومان هستش. فروش بصورت مزایده نیست و هرکسی زودتر درخواست بده و واریز کنه قطعات به اون فروخته میشه. تصاویر رو میتونید در پائین مشاهده کنید:

فروخته شد!

Last edited:

pinar

Registered User
لایک‌ها
369
سلام
شما ساكن كدام شهريد؟

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
cpu تک می فروشید ؟

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
cpu تک می فروشید ؟

سلام
اگر مادربرد و سی پی یو رو باهم بخواهید الان میتونم تقدیم کنم. اگر هم مادربرد تنها رو کسی از دوستان خواست بعدش میتونم سی پی یو رو به شما بدم ولی فعلا باهم فروخته میشن. موفق باشید.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
با درود
چند تا از دوستان در پیغام خصوصی پیشنهاداتشون رو مطرح کردن. با هرکدوم که به توافق برسم اینجا اعلام و تاپیک بسته میشه در غیر اینصورت بقیه دوستان هم میتونن پیشنهاداتشون رو ارائه کنن. ممنون

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
فروخته شد به دوست عزیز جناب asdlkj
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن. موفق باشید.

Last edited:
بالا