• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مادربرد Aus Rampage III Extreme آکبند

HDBOSS

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام خدمت دوستان عزیز

ایندفه یک مادربرد درست و حسابی و آکبند برای فروش دارم.

ASUS RAMPAGE III EXTREME

1-گارانتی نداره چون از کشور دیگه خریداری شده
2-پنلش رو نمیدونم کجا افتاده! به خاطر همین هزینه ارسالش رایگان هست. (آخه پنل به چه دردی میخوره!)
3-قیمت پایه = 300 تومن ولی به صورت مزایده خواهد بود و هر کس قیمت بیشتری بده برای اونه !
4-تهران به صورت حضوری و یا ارسال با پیک موتوری فروخته میشه و شهرستان با پست پیشتاز توی بسته بندی محکم و مطمئن فرستاده میشه
5-لطفاً قیمت های پیشنهادی رو پیغام خصوصی نکنید و همین جا بنویسید

این هم عکس ها با نام کاربری کنار قطعه :

3.jpg
1 (2).jpg

پیشنهادها :

farad = 260
11:11pm = 285
mobile-gsm = 300
mp621 = 305

پایان مزایده 17 بهمن - شب

یک ماه فرصت تست هم داره که خودم گارانتیش میکنم !

Last edited:

farad

Registered User
لایک‌ها
30
من ٢٦٠ خريدارم

milad_den

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من ادمین یک فروشگاه آن لاین هستم این مادر برد با گارانتی قیمت روز برای فروش به مشتری 400-410 هزار تومان قیمت دارد اگر مشکل فنی نداشته باشه با این وضعیت دلار راحت 300 هزار ارزش خرید داره حالا خود دانید.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام دوستان
من ادمین یک فروشگاه آن لاین هستم این مادر برد با گارانتی قیمت روز برای فروش به مشتری 400-410 هزار تومان قیمت دارد اگر مشکل فنی نداشته باشه با این وضعیت دلار راحت 300 هزار ارزش خرید داره حالا خود دانید.

سلام دوست عزیز

قیمت این مادربرد به همراه Maximus Iv Extreme مدتی هست خیلی افت کرده و در حال حاضر به قیمت 370-380 با گارانتی 3 ساله ویستا (الماس) قابل تهیه هست ..

دلیل آن هم ورود تعداد بالای این دو مدل هست و عدم فروش آنها تا جائی که یکی از نمایندگان ایسوس گفتند این قیمتی که در حال حاضر ارایه میشود تقریبا زیر قیمت تمام شده این مادربرد برای وارد کننده هست .

این هم سایت فروشگاه سون سیس که تماس بگیرید موجود هم دارند و البته از خود سرکت ویستا هم استعلام قیمت بگیرید همین قیمت را ارایه میکنند .
| SEVENSYS Computer Shopping |

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
290
...........

HDBOSS

Registered User
لایک‌ها
160
مرسی بابت راهنمایی دوستان

-------------------------------

قیمت پیشنهادی جدید در پست اول قرار داده شد

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
تاریخ پایان ر اعلام کنید

milad_den

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

قیمت این مادربرد به همراه Maximus Iv Extreme مدتی هست خیلی افت کرده و در حال حاضر به قیمت 370-380 با گارانتی 3 ساله ویستا (الماس) قابل تهیه هست ..

دلیل آن هم ورود تعداد بالای این دو مدل هست و عدم فروش آنها تا جائی که یکی از نمایندگان ایسوس گفتند این قیمتی که در حال حاضر ارایه میشود تقریبا زیر قیمت تمام شده این مادربرد برای وارد کننده هست .

این هم سایت فروشگاه سون سیس که تماس بگیرید موجود هم دارند و البته از خود سرکت ویستا هم استعلام قیمت بگیرید همین قیمت را ارایه میکنند .
| SEVENSYS Computer Shopping |

شما تماس بگیر موقع ارسال میگن به علت افزایش قیمت ارز با این قیمت مقدرو نیست این مادر برد 350.000 تومان هم بوده سابقاً

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
بنده انصراف میدم
ممنون

بالا