سلام شما کجا تشریف دارید؟
بنده فعلا قزوین هستم ولی امکانش هست آخر هفته بتونم تهران تحویل بدم.کجا هستید شما؟
نه عزیز، به کارم نمیادبا کارت گرافیک تعویض دارید r270X giga winforce X3
سلام عزیز، متاسفانه امکانش نیست.. خارج از فروم بالاتر از پایه مشتری داره. منتظرم از سفر بیاد که نهایی کنیم.سلام دوست عزیز زیر قیمت پایه امکانش هست؟ در صورت امکان پ خ کنین ممنون
سلام، وضعیت جنس (تمیزی، متعلقات، سلامت، سال تولید و گارانتی) و شرایط تعویض رو برام پ خ کنید. احتمالا برای یکی از دوستام برش دارم. تشکربا مانیتور سامسونگ مدل s23a560h plus تعویض داری؟
سلام، امری داشتید پی ام بدید.. در خدمتتون هستمسلام , دادا یه شماره میدی ؟
سلم عزیز، زمان پاسخدهی 1ms هست و مناسب گیمسلام داداش... ریفرش ریت 1m یا زمان پاسخ دهی به تصویر یک 1m ....؟
نه متاسفانه عزیز، به کارم نمیاددورد، با asus ml 238h تعویض دارین؟
در اینکه عالیه شکی نیست. حداقل با این وضعیت بازار.. ولی قسمت دیوونه رو قبول ندارم. چون ممکنه پولش نباشهعالیه هرکی نخره دیوونه ست! من خودم asus vn247 دارم بی نظیره !
سلام عزیز، امکان تحویل حضوری در مشهد ندارم. می تونم تیپاکس یا پست کنم. یا اینکه تهران آشنا دارید بیان ببینن و تحویل بگیرن. شرایط و تلفن رو هم براتون پی ام کردم. تا وقتی که قطعی نکردین حق دادن پیشنهاد برای سایرین محفوظه.با lg e2041تعویض دارین؟ اگرم تعویض نداری 800 خریدارم به شرط حضوری در مشهد![]()