• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور سه بعدی ال جی مدل D2342P

fictionarea

Registered User
لایک‌ها
0
فروش مانیتور سه بعدی ال جی مدل D2342P
کارکرد : 5 ماه
مشخصات : یه مینی سایت داره که میتونید بهش مراجعه کنید :
LG Cinema 3D Monitor D2342P | 23” Full HD 3D LED Monitor - LG Electronics UK
- تمام متعلقات موجوده.
- هیچ مشکلی اعم از پیکسل سوخته و ... نداره
- علت فروش : تهیه لپ تاپ و بی استفاده موندن مانیتور در کنار پی سی تاریخی
قیمت پایه : 320 تومن .
فروش فقط مخصوص کسایی هست که می تونن بیان و مانیتور رو شخصا تست کنن و تحویل بگیرین ( قاعدتا ساکنین تهران )

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوست عزیز ، امکان تخفیف و قیمت پائینتر هم هست یا نه . در ضمن من شهرستانم امکان ارسال دارین یا نه ؟

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
اگه راه داره امکان ارسال به شهرستان رو هم بزار

fictionarea

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، امکان تخفیف و قیمت پائینتر هم هست یا نه . در ضمن من شهرستانم امکان ارسال دارین یا نه ؟

قیمت پایه خیلی مناسبه . پایین تر ارزش نداره . البته من قیمت الآن رو ندارم ولی گمون نکنم زیر 400 باشه .

اگه راه داره امکان ارسال به شهرستان رو هم بزار

پایه هستم
مشهد هستم :)

معامله رو در رو با امکان تست مزیت هایی داره که تو ارسال غیر حضوری نیست . اولویت با دوستان تهرانی هست .
ولی به هر حال پیشنهاد شما هم گزینه روی میزه !

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
لطفا از مونیتور عکس بگذارین .

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
از نزدیک دیدم من تو بازار
مانیتور خوبیه
در حالت عادی ایا کیفیتش مثل مانیتورهای دو بعدی هست ؟

apple

Registered User
لایک‌ها
2
چند تا عینک داره؟

fictionarea

Registered User
لایک‌ها
0
گارانتیش چقدر مونده؟

5 ماه ازش گذشته . نمی دونم گارانتیش 1 ساله هست یا 2 ساله .

چند تا عینک داره؟

یه دونه عینک داره + یه کلیپ برای افراد عینکی مثل خودم ( البته این مانیتور همون سینما تری دی ال جی هست و گمونم بشه از عینک های پسیو تی وی ها هم براش استفاده کرد )

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز از کیفیت این مانیتور خیلی بد تعریف می کنند . دو بعدی به صورت خط دار دیده می شه و خطوط تصویر به وضوح دیده می شه .

سه بعدی هم اصلا جالب نبست و مانیتور به جای 120 هرتز بودن که حداقل مورد نیاز هست 75 هرتز هست ؟؟!!

چند تا تاپیک تو هات و همینجا بوده که بعد از دو روز فروختن : http://forum.persiantools.com/t217442-page3.html

نظر شما که باهاش کار کردی چی هست ؟

fictionarea

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز از کیفیت این مانیتور خیلی بد تعریف می کنند . دو بعدی به صورت خط دار دیده می شه و خطوط تصویر به وضوح دیده می شه .

سه بعدی هم اصلا جالب نبست و مانیتور به جای 120 هرتز بودن که حداقل مورد نیاز هست 75 هرتز هست ؟؟!!

چند تا تاپیک تو هات و همینجا بوده که بعد از دو روز فروختن : http://forum.persiantools.com/t217442-page3.html

نظر شما که باهاش کار کردی چی هست ؟

مانیتور 23 اینچه و از نزدیک بافت تصویر رو میشه دید و پیکسل هاش رو شمرد . اما اگه تو فاصله درست بشینید همچین مشکلی وجود نداره ( البته مقداریش هم بخاطر نوع پنل هست ) . مونیتور تو نور و رنگ در سطح مانیتور هایی هست که قبل از این داشتم . 2261 و 2232 و ...
اما مانیتور تو Black واقعا یه سر و گردن بالاتره و اصلا هم لیکیج نداره ( محسوس نیست )
در مورد ریفرش ریت هم بله . 120 نیست اما نیازی هم نیست مانیتور از اینترپولیشن برای بازسازی ساتفاده می کنه . منطقا نتیجه مثل تلویزیون های 2 - 3 میلیونی نیست اما نقطه قوت این مانیتور همین سه بعدیش هست .
بازی رسیستنس 3 و همچنین فیلم آلیس در سزرمین عجایب رو با پلی استیشن یازی کردم و دیدم و بدون مشکل بودن . بدون هیچ گونه گوستینگی . دمو های همراه مانیتور هم عالی هستن .

red_neck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من خریدارم
برا قیمت هم کنار میام فقط لطفاً سریع تر شمارتون رو برام بفرستید تا صحبت کنیم چون من خودم مشهدی هستم ولی تا فردا تهرانم بعدش باید برگردم
موفق باشید

بالا