• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور 19 اینچ widescreen مدل Samsung 1931BW Plus

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
با سلام

ورودیDVID

MAGIC COLOR

MAGIC BRIGHT 2

دوستان بعلت خرید مانیتور جدید قصد دارم مانیتور قبلی خودم رو بفروشم چون دیگه اختیاجی بهش ندارم .

مانیتور samsung 1931BW plus هست که 19 اینچ واید مشکی رنگه . کاملا سالم با 24 ساعت محلت تست بدون حتی یک پیکسل سوخته .ورودی DVI و analog همراه با کابل DVI

اورجینال خودش تقدیم میشه .

تهران هستم و قیمت پایه 105 تومان . دوستانی که مایل به خرید هستن میتونن همینجا پیغام بزارن و یا با شماره تلفن 09121467078 ******* در تماس باشند .

با تشکر

Last edited:

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
عکس با نام کاربری ...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

سلام

دوست گلم قیمت پیشنهادی بالاتری هست اگر ok نشد خدمتت اطلاع میدم

115......................

سلام

شما هم تو لیست هستید

120 جعبه داره؟

سلام

دوست عزیز جعبش رو بدون اطلاع من انداختم دور متاسفانه اما کابلاش هست . من در خدمت هستم اگر قطعی هست اطلاع بدید و تماس بگیرید .

ممنون

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
ممنون. بدون جعبه نميتونم
موفق باشيد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

متاسفانه فعلا فروش متوقف میشه ...

دیروز یک مانیتور 3d سفارش دادم امروز گفتم بفرست میگه دیگه 830 تومن نیست شده 970 تومن !!! فاکتور هم زده بود نهایی هم شده بود متاسفانه ملت بعض دوستان نباشه شده دزد و دلال .

برای یک مانیتور 400 دلاری باید 1 میلیون تومن پول داد ! یک شبه 140 تومن رفت روش با اینکه سفارش من هم روی 830 تومن بسته شده بود . فروشگاه pishro.us هست اینم بگم که اینهارو بشناسید .

ممنون از همه دوستان

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
سلام

متاسفانه فعلا فروش متوقف میشه ...

دیروز یک مانیتور 3d سفارش دادم امروز گفتم بفرست میگه دیگه 830 تومن نیست شده 970 تومن !!! فاکتور هم زده بود نهایی هم شده بود متاسفانه ملت بعض دوستان نباشه شده دزد و دلال .

برای یک مانیتور 400 دلاری باید 1 میلیون تومن پول داد ! یک شبه 140 تومن رفت روش با اینکه سفارش من هم روی 830 تومن بسته شده بود . فروشگاه pishro.us هست اینم بگم که اینهارو بشناسید .

ممنون از همه دوستان

من جای شما باشم هر چقدر هم لازم داشته باشم مانیتورو پس میدمش. بیشتر از اونا خریدارا مقصرن که به مفت خوری و البته حروم خوری عادتشون دادن.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
فقط پولتو نخورن

من جای شما باشم هر چقدر هم لازم داشته باشم مانیتورو پس میدمش. بیشتر از اونا خریدارا مقصرن که به مفت خوری و البته حروم خوری عادتشون دادن.

سلام

والا صبح که زنگ زدم با کمال پرویی اینرو بهم گفت اونقدر عصبانی و ناراحت شدم که حد نداشت / در جا گفتم اینکار دزدی هست و 2 تا فحش هم دادم چرت و پرت گفت من هم گفتم از گلوت پایین نمیره / سفارش رو لغو کردم .

حالا مجدد چندین جارو گشتم تا بالاخره با یک قیمت مناسبتر البته نه 830 840 رو قیمت 920 پیدا کردم . از همه دوستان هم ممنون

مجدد تاپیک میارم بالا برای فروش . در خدمت هستیم

بالا