dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
سلام
یک مانیتور 19 اینج سونی HS95P دارم که قصد فروشش رو دارم و مهمترین ویژگیش مربعی بودنش هست که فضای خیلی بیشتری رو نسبت به مونیتور های 19 اینچ مستطیل شکل میده
خوب برند سونی که احتیاج به تعریف نداره از نظر تصویر و سخت افزارش عالیه... مانیتور سونی دیگه تو بازار پیدا نمیشه و این مورد استثناء هست که امروز برای فروش گذاشتم
یک پیکسل سوخته داره که به هیچ عنوان در تصویر ها دیده هم نمیشه ( ضمانت میدم ) و همه مانیتور ها تا 2 پیکسل سوخته خیلی براشون طبیعی هست
کابل ها و جعبش موجود هست
چندین تصور ازش می زارم
در این عکس آخر خواستم بگم در رنگ خاکستری یا دودی تمام صفحه باشه یک حاله ای روی صفحه هست که مقداری پر رنگ تره البته اما اینم ضمانت میدم که در حالت معمولی و کار با مانیتور اصلا قابل رویت نیست و میشد اصلا در مورد صحبت نکنم
علت فروش خرید یک مانیتور 23 اینچ هست
مشخصات این مانیتور :
Display Type LCD display / TFT active matrix
TFT Technology TN
Width 17.1 in
Depth 5.7 in
Height 16.5 in
Weight 13.2 lbs
Enclosure Color Silver
Display
Diagonal Size 19.0 in
Viewable Size 19.0 in
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.294 mm
Max Resolution 1280 x 1024
Color Support 16.2 million colors
Max Sync Rate (V x H) 75.0 Hz x 80.0 KHz
Video Bandwidth 135.0 MHz
Response Time 8.0 ms
Image Brightness 420.0 cd/m2
قیمت پایه : 100 هزار تومان و پایان مزایده تا پایان روز دوشنبه
ساکن تهران هم هستم
قیمت های مورد نظرتون رو بفرمایید و به بالاترین قیمت فروخته میشه ... ممنون از همگی
بالاترین قیمت ها برای :
amirali77=136
otello=135
135=کهکشان5

یک مانیتور 19 اینج سونی HS95P دارم که قصد فروشش رو دارم و مهمترین ویژگیش مربعی بودنش هست که فضای خیلی بیشتری رو نسبت به مونیتور های 19 اینچ مستطیل شکل میده
خوب برند سونی که احتیاج به تعریف نداره از نظر تصویر و سخت افزارش عالیه... مانیتور سونی دیگه تو بازار پیدا نمیشه و این مورد استثناء هست که امروز برای فروش گذاشتم
یک پیکسل سوخته داره که به هیچ عنوان در تصویر ها دیده هم نمیشه ( ضمانت میدم ) و همه مانیتور ها تا 2 پیکسل سوخته خیلی براشون طبیعی هست
کابل ها و جعبش موجود هست
چندین تصور ازش می زارم

در این عکس آخر خواستم بگم در رنگ خاکستری یا دودی تمام صفحه باشه یک حاله ای روی صفحه هست که مقداری پر رنگ تره البته اما اینم ضمانت میدم که در حالت معمولی و کار با مانیتور اصلا قابل رویت نیست و میشد اصلا در مورد صحبت نکنم
علت فروش خرید یک مانیتور 23 اینچ هست
مشخصات این مانیتور :
Display Type LCD display / TFT active matrix
TFT Technology TN
Width 17.1 in
Depth 5.7 in
Height 16.5 in
Weight 13.2 lbs
Enclosure Color Silver
Display
Diagonal Size 19.0 in
Viewable Size 19.0 in
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.294 mm
Max Resolution 1280 x 1024
Color Support 16.2 million colors
Max Sync Rate (V x H) 75.0 Hz x 80.0 KHz
Video Bandwidth 135.0 MHz
Response Time 8.0 ms
Image Brightness 420.0 cd/m2
قیمت پایه : 100 هزار تومان و پایان مزایده تا پایان روز دوشنبه
ساکن تهران هم هستم
قیمت های مورد نظرتون رو بفرمایید و به بالاترین قیمت فروخته میشه ... ممنون از همگی
بالاترین قیمت ها برای :
amirali77=136
otello=135
135=کهکشان5
Last edited: