• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مترونوم و تیونر سه کاره musedo MT-30 آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
دستگاه سه کاره musedo MT-30 آکبند بفروش میرسد.
هم مترونوم و هم کوک کننده ساز
دارای بلندگو و ورودی هدفون. دارای ولوم صدا و میکروفون داخلی، پایه برای ایستادن و امکانات زیاد. اگر به دنبال یک مترونوم کامل و با کیفیت هستید، پیشنهاد می‌شود.

DSC_0364.jpg
DSC_0367.jpg

قیمت 25 هزار تومان
پست به عهده حریدار محترم.

Last edited:

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
سلام

استاد برای سنتور هم میشه استفاده کرد؟ من زیاد وارد نیستم تازه دارم یاد میگرم...بعدش اینکه قیمت بیرون چنده؟ مممنون

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

استاد برای سنتور هم میشه استفاده کرد؟ من زیاد وارد نیستم تازه دارم یاد میگرم...بعدش اینکه قیمت بیرون چنده؟ مممنون

سلام. استاد که شمایی دوست من. از مترونوم که برای همه‌ی سازها میشه استفاده کرد و خوانندگی. ولی برای کوک کردن و تیونر اطلاع ندارم که برای سنتور جواب میده یا نه. ولی چون ساز زهی هست، احتمال میدم جواب بده.
قیمت بیرون بالاتر از 30. چون دارم میرم مسافرت اگر میخواید بگید که سریعتر ارسال بشه.

scrum half

Registered User
لایک‌ها
20
سلام. استاد که شمایی دوست من. از مترونوم که برای همه‌ی سازها میشه استفاده کرد و خوانندگی. ولی برای کوک کردن و تیونر اطلاع ندارم که برای سنتور جواب میده یا نه. ولی چون ساز زهی هست، احتمال میدم جواب بده.
قیمت بیرون بالاتر از 30. چون دارم میرم مسافرت اگر میخواید بگید که سریعتر ارسال بشه.
دوست عزیز به دلیل اینکه ربع پرده نداره فقط مناسب ساز های غربی هست.
برای ساز های ایرانی باید از تیونر رهاب(ایرانی) استفاده کنید.
و ربع پرده ها رو مخصوصا برای سنتور روی منفی 8 تا 10 کوک کنید.

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14

خیلی ممنونم از توضیحات شما.

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
عجب...خیلی لطف کردین...آخه من تو نت یه آموزش کوک کردن دیده بودم طرف به وسیله همچین تیونری سنتور رو کوک میکرد،از این انبرا هم داشت،گفتم شاید جواب بده...در هر حال ممنونم دوستان پایین هم راهنمایی کردن باز من از بیرون میپرسم اگر اوکی بود مزاحمتون میشم.

سلام دوست عزیز...از راهنمایی جنابعالی هم بسیار ممنوم...

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
خواهش میکنم. در خدمت شما هستم.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
من دقیقا همین دستگاه رو دارم. کار کردن باهاش راحته و خیلی راحت کوک میکنم. فکر کنم 30 تومن خریدم از جمهوری

سلام

من در اصل برای گیتار خریدم ولی سنتور هم باهاش کوک کردم و مشکلی نداره و خیلی راحت میشه سنتور رو باهاش کوک کرد.

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
اقا از کجا میشه فهمید ربع پرده داره یا نداره میشه لطفا توضیح بدبد؟

scrum half

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
اقا از کجا میشه فهمید ربع پرده داره یا نداره میشه لطفا توضیح بدبد؟

تیونر های خارجی به دلیل اینکه برای ساز های غربی ساخته میشه و ساز های غربی ربع پرده ندارن(حداقل ساز های مادر)تیونر هاشون هم تابعا ربع پرده ندارن...
برای سازهای ایرانی بخصوص سازی مثل سنتور که نت ها وابسته به پرده نیست و به صورت مجزا کوک میشن باید از تیونر رهاب(اسمش رهاب هست) استفاده شه ولی در ساز هایی مثل سه تار که سیم ها رو بصورت نت کامل کوک میشه از این تیونر میشه استفاده کرد...
این دوست عزیزمون که فرمودن سنتور کوک کردید میشه بپرسم در دستگاه شور سیم های لا کرن و ر کرن در پوزیسیون اول و سیم های می کرن و لا کرن در پوزیسیون دوم رو چه جوری کوک کردن؟؟؟!!!!
نا گفته نماند این تیونر برای سازی مثل گیتار بی نظیره و نسبت یه قیمت ایشون و دقت دستگاه یک مورد استثنایی برای نوازندگان گیتار هست...

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
من دقیقا همین دستگاه رو دارم. کار کردن باهاش راحته و خیلی راحت کوک میکنم. فکر کنم 30 تومن خریدم از جمهوری

من در اصل برای گیتار خریدم ولی سنتور هم باهاش کوک کردم و مشکلی نداره و خیلی راحت میشه سنتور رو باهاش کوک کرد.

تیونر های خارجی به دلیل اینکه برای ساز های غربی ساخته میشه و ساز های غربی ربع پرده ندارن(حداقل ساز های مادر)تیونر هاشون هم تابعا ربع پرده ندارن...
برای سازهای ایرانی بخصوص سازی مثل سنتور که نت ها وابسته به پرده نیست و به صورت مجزا کوک میشن باید از تیونر رهاب(اسمش رهاب هست) استفاده شه ولی در ساز هایی مثل سه تار که سیم ها رو بصورت نت کامل کوک میشه از این تیونر میشه استفاده کرد...
این دوست عزیزمون که فرمودن سنتور کوک کردید میشه بپرسم در دستگاه شور سیم های لا کرن و ر کرن در پوزیسیون اول و سیم های می کرن و لا کرن در پوزیسیون دوم رو چه جوری کوک کردن؟؟؟!!!!
نا گفته نماند این تیونر برای سازی مثل گیتار بی نظیره و نسبت یه قیمت ایشون و دقت دستگاه یک مورد استثنایی برای نوازندگان گیتار هست...

خیلی ممنون از توضیحات شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا