• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصول با تراکت

7star

Registered User
لایک‌ها
280
درود
دوستان گلم، نظر شما در مورد کار زیر چیست؟
1000 عدد تراکت 2 رو (یک طرف برای واندر هنگر و ظرف غذا کودک، طرف دیگر برای خرد کن نایسر دایسر پلاس و کچ موی هات هیوز!) چاپ کنم و سپس تراکتها را به داخل صندوق پستی منازل بندازم! سپس هر فردی که مایل به خرید بود، عدد 2 را به سامانه پیام کوتاه 5000‎*‎‎*‎‎*‎‎*‎‏ ارسال کند، پس از آن من با شماره تماس اون شخص تماس بگیرم و اگر سفارش حتمی شد، کالا را درب منزل اون فرد تحویل دهم و سپس وجه آنرا دریافت کنم! چقدر گفتم: سپس! :دی
1. نظر شما در این مورد چیه؟
2. این نوع تبلیغ بازدهی خواهد داشت؟ یعنی میتونم با این روش کالا بفروشم؟
3. برای این کار تراکت مناسبه یا بروشور یا کاتالوگ یا ...؟
4. اگر نکته ای را در این مورد لازم میدانید، بگویید!
با سپاس فراوان از شما که وقت گذاشتید و این تاپیک را خواندید!

7star

Registered User
لایک‌ها
280
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارن؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
بقیه رو نمیدونم ولي من به اين تراكت ها به چشم اشغال نگاه میکنم ینی هر روز صبح تو حیاطمون چنتا افتاده جم ميكنم ميريزم سطل اشغال

خودمم يه دوره واسه يه كاري تراكت پخش کردم نتيجه نگرفتم

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
تراکت خوبه، اما برای کالا یا آفری که خاص باشه. یعنی بطور عادی مردم این طرف و اونطرف نبینن.
تبلیغ این واندر هنگر و ... رو توی هر وبسایتی که باز می کنیم می بینیم. توی بازار هم که ریخته. خیلی خز شده.

من خودم تراکت ها رو می خونم. اگه به دردم بخوره تماس میگیرم.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
تراکت خوبه، اما برای کالا یا آفری که خاص باشه. یعنی بطور عادی مردم این طرف و اونطرف نبینن.
تبلیغ این واندر هنگر و ... رو توی هر وبسایتی که باز می کنیم می بینیم. توی بازار هم که ریخته. خیلی خز شده.

من خودم تراکت ها رو می خونم. اگه به دردم بخوره تماس میگیرم.
تایید میشه این محصولات که حالت as seen on tv و تبلیغات اعصاب خوردکنش فکر نکنم دیگه مشتری داشته باشه

بالا