• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مزایده ای(asus n53sv (i7-640-4gb-540,1gb-blueray

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
یه لپتاپ با مشخصات زیر حدودا 7ماهه خریداری شده ،در حال حاضر به فروش میرسه( همه قطعات سالم هستن)خودم یهmsi gx680 خریدم که اینو باید بفروشم!
با لپتاپ ضعیفتر(قدیمی نباشه وسبکتراز این باشه) تعویض میشه(یا تبلت بدرد بخور) و مابه التفاوتش هم گرفته میشه

cpu: corei7 2630qm

hdd:640gb

ram:4gb

vga: geforce 540 1gb

blue ray

لینک از محصوله مشابه(رم و هارده این مدل بیشتره ولی بلوری نداره که تقریبا تو یه قیمت میشه با این شرایط)

به همراه کیف و موس فابریک
لازم به ذکره که هارد این لپتاپ خیلی کم کارکرده و هارده ssd بیشتر این مدت روش بوده وهارد فابریکش رو کنار گذاشته بودم!باطریش هم بسیار کم کار کرده.الانم چند هفتست که کلا خاموشه و تو کیفشه!
ضمنا گارانتی ویستا دو ساله داره که از may 2011 شروع شده.
عکس از دستگاه

i192452_dsc00064.jpg

i192455_dsc00055.jpg

i192451_dsc00053.jpg

i194374_dsc00106-2.jpg

ضمنا یه خط پشتش افتاده که وقتی نوره فلاش زده بشه میشه این
i192454_dsc00063.jpg

ولی در حالته عادی این ازش پیداست!
i194375_dsc00110-2.jpg

یه نقطه کوچیک هم رنگ پریدگی یه گوشش داره که به زحمت پیداست!(اون سفیده گوشه بالای مونیتور رو قسمت فلزی !)
i194373_dsc00109-2.jpg

قیمت پایه 1200

هر چی که باید میگفتم رو گفتم، لطفا اگه خریدارید داخل تاپیک قیمت بدین!
از توجه شما سپاسگذارم!

Last edited:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
قیمت پایه اصلاح شد.
تاریخ پایان مزایده هم به پست اول اضافه شد

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
والا این لپتاپ یکی از بهترین لپتاپای موجود تو بازاره ایرانه!چه از نظر کانفیگ چه کیفیته ساخت! و تنها لپتاپیه که تا حالا صدای فنشو نشنیدم! بدنه اش هم به هیچ وجه داغ و ازار دهنده نمیشه ،حتی موقع کارهای سنگین!
من هم دلیلم برای فروش عدم نیاز به همین لپتاپیه چون Msi gx680خریدم.
کاری به بقیه دوستان هم ندارم،حقیقتش هفته قبل خواستم تاپیک بزنم که جور نشد،تاریخ عکسها هم گواهه همین موضوعه!
این n53 رو هم کسی قرار بود ازم بخره، همون روزی که msi رو خریدم. ولی بدقولی کرد و الان دوتاcore i7تو خونه دارم!
چند نفر هم تو پی ام پیشنهاد تعویض با 5110 dell دادن:D فعلا قصدم فروشه دوستان اگر هم بخام عوض کنم با همچین چیزی تعویض نخواهم کرد!

پ ن:دوستان لطفا خارج از موضوع تاپیک پست نزنید،ممنون

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
این روزا چقدر n53sv میذارن برای فروش !! خبریه ؟؟

سلام ، ببخشید بی هوا اومدم ، من همین دیروز تو همین انجمن لپ تاپ خودمو که همین مدل بود فروختم ( چند تا کوچه پایینتر ) ، والا ندیدم تا حالا کسی از این مدل داشته باشه و ناراضی باشه ، کم صدا ، خنک ، سریع و... . به هر حال هر کی اینو بخره مثل مال من برد کرده ، معذرت . up

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
پایان مزایده رو اعلام کردید؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
پایان مزایده رو اعلام کردید؟

ساعت24 روز یکشنبه90/11/9

سلام ، ببخشید بی هوا اومدم ، من همین دیروز تو همین انجمن لپ تاپ خودمو که همین مدل بود فروختم ( چند تا کوچه پایینتر ) ، والا ندیدم تا حالا کسی از این مدل داشته باشه و ناراضی باشه ، کم صدا ، خنک ، سریع و... . به هر حال هر کی اینو بخره مثل مال من برد کرده ، معذرت . up
صحبتهای ایشون کاملا تایید میشه

Last edited:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
تاریخ مزایده تغییر کرد
هر کسی خواهان بود علاوه بر نوشتن قیمت تو تاپیک یه پی م هم بزنه که ایمیل هم برام ارسال بشه،چون وقت نمیکنم زیاد بیام سایت یکی دوروز

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
تاریخ مزایده تغییر کرد
هر کسی خواهان بود علاوه بر نوشتن قیمت تو تاپیک یه پی م هم بزنه که ایمیل هم برام ارسال بشه،چون وقت نمیکنم زیاد بیام سایت یکی دوروز

اگر مشترک تاپیک بشید، به محض ارسال پست در تاپیک، از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد;)
موفق باشید :)

amir0111

Registered User
لایک‌ها
2

کاملا تایید میشه
منم خریدار این لپتاب بودم البته از کس دیگه واقعا لپتاب خوبی هستش به نظرم
انشااله خوب بفروشید

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
مدل دقیق CPU
و قیمت با تخفیف

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
همین قیمتی که زدم با تخفیفه،یه سر به تاپیکهای دوستانی که فروختن بزنید.ببینید همین مدل رو بدون بلوری چند فروختن
با توجه به زمان خرید مشخصه که 2630ئه مدل سی پی یوش.اون موقع سندی بریج تازه وارد ایران شده بود

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
مدل لب تاپ تایید میشه تازه یه امکان دیگه هم داره که خیلی ها نمیدونن من یه ماه پیش 1050 مفت فروختم :( ولی خوب به جاش msi ge620 خریدم که باز هم کارمو راه نمیدازه گرافیک 2 گیگ میخام.
تو این مدل بدون بالا اومدن ویندوز یه امکانی رو بهت میده که به اینترنت با وای فای و مودم 3gs , .. وصل بشی که خودش مصرف باطری رو کاهش میده

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
مدل لب تاپ تایید میشه تازه یه امکان دیگه هم داره که خیلی ها نمیدونن من یه ماه پیش 1050 مفت فروختم :( ولی خوب به جاش msi ge620 خریدم که باز هم کارمو راه نمیدازه گرافیک 2 گیگ میخام.
تو این مدل بدون بالا اومدن ویندوز یه امکانی رو بهت میده که به اینترنت با وای فای و مودم 3gs , .. وصل بشی که خودش مصرف باطری رو کاهش میده
ممنون از توضیحاتتون!
اگه اشتباه نکنم منظورتون expres gate ئه این لپتاپه!فکر میکنم این امکان در غالب یه برنامه قابل نصبه و با یه دکمه بجای ویندوز بالا میاد موقع بوت شدن!(خودم استفاده نکردم ازش و مستقیم ویندوز ریختم!)
من هم msi gx680 خریدم ولی به نظرم کیفیت ساخته این لپتاپ واقعا یه چیزه دیگست!اصلا برند ایسوس یه سروگردن از برندای هم ردش بالاتره!

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از توضیحاتتون!
اگه اشتباه نکنم منظورتون expres gate ئه این لپتاپه!فکر میکنم این امکان در غالب یه برنامه قابل نصبه و با یه دکمه بجای ویندوز بالا میاد موقع بوت شدن!(خودم استفاده نکردم ازش و مستقیم ویندوز ریختم!)
من هم msi gx680 خریدم ولی به نظرم کیفیت ساخته این لپتاپ واقعا یه چیزه دیگست!اصلا برند ایسوس یه سروگردن از برندای هم ردش بالاتره![/

دوست عزیز این لب تاب 2 تا دگمه روشن کردن داره اگه دقت کنی دگمه اصلی سمت راست دستگاه است و دقیقا سمت چپ مقابل آن دگمه دیگی هست که علامت آیکون روشن کردن و یه آدمک روش هست ،اگه اون کلید رو فشار بدی ، با کمال تعجب میبینی که سیستم بدون ویندوز در عرض چند ثانیه بالا میاد. در نمای سمت راست این لب تاب کلیدی مکانیکی برا روشن خاموش کردن وایرلس وجود داره که در هیچ لبتاب امروزی وجود نداره ، اون کلید برا این منظور طراحی شده.
دیدی گفتم خیلی ها و به جرات بگم نمایندگی و فروشنده های گاگول (با عرض پوزش از عده ای معدود) این مملکت هم این موضوع رو نمیدونن و به خودشون یه زحمت کوچولو نمیدن که تو اینترنت یه تحقیقی راجع به محصولی به خورد این ملت میدن ،بکنن. چرا که مشتری ایرانی دنبال این نیست که چی بدرد من میخوره مهم کانفیگ بالا برا پز دادن و ...
از ماست که بر ماست
به هر حال پوزش از اسپم هدفم آگاه کردن مشتری بود تا بدونه چه لب تاب با ارزشی رو میخره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بسم رب الشهدا

من این لپ تاپ رو از نزدیک دیدم و چک کردم. به نظرم ارزش داره. مخصوصا استارتر رو میشناسم و چن بار ازش خرید کردم میدونم که چیزمیزاشو تمیز نگه میداره. ضمنا اون ضرب خوردگی هم اصلا با چشم غیرمسلح قابل رویت نی.

این آقای بالایی الان سر چی دعوا داره؟

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
بسم رب الشهدا

من این لپ تاپ رو از نزدیک دیدم و چک کردم. به نظرم ارزش داره. مخصوصا استارتر رو میشناسم و چن بار ازش خرید کردم میدونم که چیزمیزاشو تمیز نگه میداره. ضمنا اون ضرب خوردگی هم اصلا با چشم غیرمسلح قابل رویت نی.

این آقای بالایی الان سر چی دعوا داره؟
u,

هاه داعوا !!!!:blink:
دعوا چیه عزیز خواستم یه توضیحی راجع به این لب تاب بدم یه خورده حاشیه هم رفتم :lol::lol::lol::blush:

بالا