RPG 8
Registered User
یه لپتاپ با مشخصات زیر حدودا 7ماهه خریداری شده ،در حال حاضر به فروش میرسه( همه قطعات سالم هستن)خودم یهmsi gx680 خریدم که اینو باید بفروشم!
با لپتاپ ضعیفتر(قدیمی نباشه وسبکتراز این باشه) تعویض میشه(یا تبلت بدرد بخور) و مابه التفاوتش هم گرفته میشه
cpu: corei7 2630qm
hdd:640gb
ram:4gb
vga: geforce 540 1gb
blue ray
لینک از محصوله مشابه(رم و هارده این مدل بیشتره ولی بلوری نداره که تقریبا تو یه قیمت میشه با این شرایط)
به همراه کیف و موس فابریک
لازم به ذکره که هارد این لپتاپ خیلی کم کارکرده و هارده ssd بیشتر این مدت روش بوده وهارد فابریکش رو کنار گذاشته بودم!باطریش هم بسیار کم کار کرده.الانم چند هفتست که کلا خاموشه و تو کیفشه!
ضمنا گارانتی ویستا دو ساله داره که از may 2011 شروع شده.
عکس از دستگاه
ضمنا یه خط پشتش افتاده که وقتی نوره فلاش زده بشه میشه این
ولی در حالته عادی این ازش پیداست!
یه نقطه کوچیک هم رنگ پریدگی یه گوشش داره که به زحمت پیداست!(اون سفیده گوشه بالای مونیتور رو قسمت فلزی !)
قیمت پایه 1200
هر چی که باید میگفتم رو گفتم، لطفا اگه خریدارید داخل تاپیک قیمت بدین!
از توجه شما سپاسگذارم!
با لپتاپ ضعیفتر(قدیمی نباشه وسبکتراز این باشه) تعویض میشه(یا تبلت بدرد بخور) و مابه التفاوتش هم گرفته میشه
cpu: corei7 2630qm
hdd:640gb
ram:4gb
vga: geforce 540 1gb
blue ray
لینک از محصوله مشابه(رم و هارده این مدل بیشتره ولی بلوری نداره که تقریبا تو یه قیمت میشه با این شرایط)
به همراه کیف و موس فابریک
لازم به ذکره که هارد این لپتاپ خیلی کم کارکرده و هارده ssd بیشتر این مدت روش بوده وهارد فابریکش رو کنار گذاشته بودم!باطریش هم بسیار کم کار کرده.الانم چند هفتست که کلا خاموشه و تو کیفشه!
ضمنا گارانتی ویستا دو ساله داره که از may 2011 شروع شده.
عکس از دستگاه

ضمنا یه خط پشتش افتاده که وقتی نوره فلاش زده بشه میشه این

ولی در حالته عادی این ازش پیداست!

یه نقطه کوچیک هم رنگ پریدگی یه گوشش داره که به زحمت پیداست!(اون سفیده گوشه بالای مونیتور رو قسمت فلزی !)

قیمت پایه 1200
هر چی که باید میگفتم رو گفتم، لطفا اگه خریدارید داخل تاپیک قیمت بدین!
از توجه شما سپاسگذارم!
Last edited: