برگزیده های پرشین تولز

فروش معاوضه چند قطعه یکجا:گرافیک amd 5450 دو گیگ و باندل 775 کیس و پاور ورایتر

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
عکس قطعات در حال اضافه شدن هستند.دوستان بنده قیمت ندارم خودتون قیمت بدید یا در پستتون پیشنهاد بدید که این قطعات چقدر ارزش دارند. دوستان قطعات به طور کلی کار میکنند ولی مدت زیادی هست که یه گوشه افتادن و به خاطر مشغله کاری وقت برای بررسی کردنشون ندارم ولی سعی میکنم بررسی کنم به هر حال اگر خریدار گرامی با هر قطعه به مشکل برخورد بدون سوال وجه اون قطعه به حسابشون برگشت خواهد شد. برای دوستان با سابقه هم بعد تست کردن قطعات وجه رو واریز کنند.
سلام این قطعات به صورت یکجا فروخته میشود.
مادربورد بایو استار مدل 945gc-m7 te گرافیگ انبرد داره و پنل دارد بعضی خازن ها تعویض شده. در تصویر مشخصه با این وضعیت بدون مشکل کار میکنه و ایرادی از لحاظ کارکرد در هیچ یک از موارد سخت افزاری ندیدم.
سی پی یو مدل celeron d 352 + فن
رم 2 گیگ DDR2 رمها دو عدد 1 گیگ هستش
گرافیک: amd 5450 دی دی ار سه 2 گیگ پورت hdmi dvi vga داره
کیس معمولی + پاور معمولی+ دی وی دی رایتر همگی کارکرده
برای کاربرای با سابقه و شناخته شده انجمن اول ارسال هم دارم.
یک عدد مادربرد قدیمی ddr1 mercury pvcle266m-l گرافیک انبرد با رم 256mb تصویر میده بوت و غیره اوکی هست. و اخرین بار هم با xp کار میکرد. در صورت خواست خریدار برای ارسال اشانتیون خریدار هست.(کارت صوتی مادربرد مشخص نیست که سالم هست یا نه)

IMG_2054.JPG

IMG_20552.jpg

Last edited:

mahdi312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام . من معاوضه نمیکنم ولی دو تا رم 4 گیگ بالستیک کروشیال و دوتا رم گیل 8 گیگ پانتزا دارم برای فروش ، گمون نمیکنم کسی باهات معاوضه کنه ، میتونی این باندل رو بفروشی و رم ها رو بخری .

Last edited:
بالا