hamid_khapid
Registered User
سلام دوستان گرامی
یه موتورلا مایلستون دارم که می خوام بفروشمش
دلیل اصلی فروشم تنوع هستش و چون از کیبرد استفاده نمی کنم دوس دارم یه گوشی بدون کیبرد بگیرم
اما معرفی این گوشی
این گوشی کاملا از لحاظ سخت افزاری سالم هستش
کلیه لوازم از جمله رم 8 گیگ کابل کارتن شارژر هندزفری و ... موجوده
گوشی وارداتی مستقیم هستش و روی کیبرد حروف فارسی نداره (اگه داشت عمرا می خریدمش!)
قاب گوشی در عکس ها کاملا مشخصه
درب پشت قاب احتیاج به تعویض داره ولی خوب بنده خودم هیچ مشکلی با اینجوری هم ندارم و خریدار می تونه همینجوریش هم استفاده کنه
گوشی الان روش رام cyanogen mod7 ریخته شده و تا 1.2 اورکلاک می شه
تمامی دکمه های کیبرد کاملا سالمه و بدون هیچ مشکلی کار می کنه
اگر اشتباه نکنم 2تا خش خیلی خیلی خیلی خیلی ریز هم روی صفحه داره که این رو هم می تونستم نگم ولی خوب چون از عذاب وجدان شب خوابم نمی بره گفتم بگم که مدیون نشم.بعید می دونم خریدار اصلا روی صفحه رو ببینه
باز هم جهت حسن نیت و اطمینان کامل خریدار عکس های با کیفیت رو در یک فولدر زیپ آپلود کردم که خریدار کاملا ببینه
معامله ترجیحا حضوری در تهران و در شهرستان هم طبق روال بازارچه (واریز قبل از ارسال) انجام می شه
اعتمادسازی هم در حد توانم مشکلی باهاش ندارم
در آخر قیمت پیشنهادی خودتون رو بفرمایید ببینیم وضعیت چه جوری و به چه صورت هستش
مسلما به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه
پیشاپیش از اسپم های جالب و مفرح دوستان اسپمر استقبال کرده و همچون تاپیک های دوستان بابت هر آپ یک فاتحه برای شادی روح اموات کلیه بچه های پی تی قرائت می شه :happy:
یه موتورلا مایلستون دارم که می خوام بفروشمش
دلیل اصلی فروشم تنوع هستش و چون از کیبرد استفاده نمی کنم دوس دارم یه گوشی بدون کیبرد بگیرم
اما معرفی این گوشی
این گوشی کاملا از لحاظ سخت افزاری سالم هستش
کلیه لوازم از جمله رم 8 گیگ کابل کارتن شارژر هندزفری و ... موجوده
گوشی وارداتی مستقیم هستش و روی کیبرد حروف فارسی نداره (اگه داشت عمرا می خریدمش!)
قاب گوشی در عکس ها کاملا مشخصه
درب پشت قاب احتیاج به تعویض داره ولی خوب بنده خودم هیچ مشکلی با اینجوری هم ندارم و خریدار می تونه همینجوریش هم استفاده کنه
گوشی الان روش رام cyanogen mod7 ریخته شده و تا 1.2 اورکلاک می شه
تمامی دکمه های کیبرد کاملا سالمه و بدون هیچ مشکلی کار می کنه
اگر اشتباه نکنم 2تا خش خیلی خیلی خیلی خیلی ریز هم روی صفحه داره که این رو هم می تونستم نگم ولی خوب چون از عذاب وجدان شب خوابم نمی بره گفتم بگم که مدیون نشم.بعید می دونم خریدار اصلا روی صفحه رو ببینه
باز هم جهت حسن نیت و اطمینان کامل خریدار عکس های با کیفیت رو در یک فولدر زیپ آپلود کردم که خریدار کاملا ببینه
معامله ترجیحا حضوری در تهران و در شهرستان هم طبق روال بازارچه (واریز قبل از ارسال) انجام می شه
اعتمادسازی هم در حد توانم مشکلی باهاش ندارم
در آخر قیمت پیشنهادی خودتون رو بفرمایید ببینیم وضعیت چه جوری و به چه صورت هستش
مسلما به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه
پیشاپیش از اسپم های جالب و مفرح دوستان اسپمر استقبال کرده و همچون تاپیک های دوستان بابت هر آپ یک فاتحه برای شادی روح اموات کلیه بچه های پی تی قرائت می شه :happy: